Atmosfera generala a saptamanii 4- 10 iunie

Autor: Nicoleta - luni, 04 iunie 2012, 1014 vizualizari
Atmosfera generala a saptamanii 4- 10 iunie

Aceasta este o saptamana captivanta, energiile astrale “jucandu-se” cu modul nostru individual de a percepe lucrurile. Pe data de 4 iunie, eclipsa de Luna din semnul mutabil al Sagetatorului, implica un careu in “T” cu Neptun, (intrat in miscare retrograde tot in aceasta zi), atragandu-ne atentia asupra folosirii corecte (din punct de vedere etic, in special) a ideilor pe care le avem. In acelasi timp, planul spiritual isi “deschide” portile pentru cei care cauta si un alt tip de explicatii, ca atare, linistea interioara devine importanta si necesara.

Tot in aceasta saptamana Mercur intra in semnul Racului, iar puterea sentimentelor si vorbele rostite cu patos isi gasesc acum un suport astral propice. In acelasi timp, unghiul dinamic pe care Soarele in semnul Gemenilor il creeaza cu inflacaratul Marte (aflat in semnul Fecioarei), impun imbunatatirea sistemelor pe care noi le-am adoptat, implementat si pe care acum le sustinem, singurul sistem demn de pastrat fiind cel care ofera cele mai eficiente rezultate. Se recomanda evitarea (pe cat posibil) discutiilor in contradictoriu.

Nu in ultimul rand, conjunctia Lunii cu steaua fixa Antares, poate implica pierderi minore si/sau bruste, incapatanare si agresivitate, dar ne si poate “convinge” sa actionam punand  spiritul de aventura pe primul plan, in special in prima dimineata a saptamanii.

Citeste horoscopul acestei saptamani, aici.

Alina CârciumărescuAstro Shop

Cele mai noi articole