Atmosfera generala a saptamanii 2-8 iulie 2012

Autor: Nicoleta - luni, 02 iulie 2012, 944 vizualizari

Cel mai important eveniment al acestei saptamani este intrarea lui Marte in semnul docil si pasnic al Balantei, domiciliu al lui Venus si loc de exil pentru inflacaratul zeu al razboiului. Semnul Balantei este un loc unde modul de exprimare in plan fizic al inclinatiilor naturale, caracteristice lui Marte, este limitat de normele si regulamentele impuse de calitatile acestei zodii.

Ca atare, in aceasta saptamana avem toate sansele sa devenim mai inclinati catre a face pace, fie cu noi insine, fie cu ceilalti, catre a aplana conflictele inca din fasa, catre a-i asculta pe ceilalti atunci cand incearca sa isi argumenteze actiunile, catre a fi rezonabili in gandire si in manifestari.

Dorinta de armonie ne anima “cugetul si simtirea”, oferindu-ne un moment de liniste, o oaza de relaxare, in contextul astral mult prea dinamic (careul in “T” format de catre Uranus, Soare si Pluto, despre care am amintit saptamana trecuta).

Suntem provocati la a gandi de cateva ori inainte de a actiona, la a cantari piatra inainte de a o arunca, deoarece Balanta are nevoie sa stie faptul ca orice actiune intreprinsa este bazata pe corectitudine si pe echitate, iar luarea rapida a deciziilor poate sa nu aduca neaparat ceva bun.

Luna Plina din semnul Capricornului, eveniment care se intampla in data de 3 iulie 2012, aduce cu sine o mare influenta solara, deoarece Luna este luminata de puternicul si “mandrul” Soare, aflat in continuare in semnul Racului. Desi in Capricorn situata, Luna ne va sensibiiza, facandu-ne sa ne manifestam emotiile cu mare intensitate, avand posibilitatea de a scoate la lumina emotii adanc ascunse. Pericolul intervine atunci cand noi nu vom sti cum sa ne manifestam, in conformitate cu acestea. In general, Luna Plina, intensifica nu doar emotiile si sentimentele noastre, ci si orice activitate intreprindem.

Sa aveti o saptamana minunata!

Alina CârciumărescuCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole