Atmosfera generala a saptamanii 17-23 septembrie. Cuadratura Uranus - Pluto

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 16 septembrie 2012, 1207 vizualizari

Pe 19 septembrie se reactiveaza cuadratura Uranus – Pluto.
Stim ca Uranus, drept stapan al semnului Varsatorului, este cel care “poarta” caracteristicile acestui semn zodiacal oriunde, in orice semn poposeste. In schimb, Pluto manifesta calitatile (si defectele, evident) semnului Scorpionului. Ambele semne zodiacale sunt semne fixe, primul de Aer, cel de-al doilea de Apa. Atat Uranus cat si Pluto sunt situate acum in semne cardinale, primul in semn de Foc (Berbecul), cel de-al doilea in semn de Pamant (Capricornul).

Se reactiveaza necesitatea schimbarii, pe toate planurile, schimbari care trebuiesc facute la niveluri profunde. Aspectul dinamic - de cuadratura - existent intre aceste doua planete precipita independenta, conducand la obsesie si fanatism.  Autoritatea si manifestarea puterii, excentricitatea si inovatia vor fi duse la extrem. Caracterul exploziv si bulversant al evenimentelor implica tendinte auto-distructive la nivel personal, deci simtul masurii si pragmatismul vor trebui pastrate.

In data de 22 septembrie va avea loc ingresul Soarelui in semnul Balantei. Un moment de “respiro” mult asteptat. O bucurie a sufletului alaturi de intelegere si armonie, completat de simtul proportiei, dar partial anihilat de cuadratura existenta intre Uranus si Pluto. Pot interveni conflicte in care sa fim pusi la mijloc, prinsi intre ciocan si nicovala ori putem avea de-a face cu situatii neclare, nefiind hotarati si nealegand ceea ce trebuie pentru a rezolva onorabil o situatie.

Totusi, Balanta indica nevoia de a face pe plac celorlalti, de a fi acceptat, de a fi placut, indica punctul in care ceilalti au cea mai mare influenta asupra noastra. Suntem impaciuitori si dispusi sa lasam de la noi insine pentru a evita conflictul sau dezaprobarea. De acum incolo, timp de o luna, eforturile noastre sunt concentrate pe creearea si pastrarea echilibrului, in special in mediile in care activam, mai ales in relatii, cu siguranta in ceea ce spunem. Privim ambele fatete ale unei monede cu scopul de a evita conflictele, incercand sa potrivim piesele intregului.


Alina CârciumărescuCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole