Atmosfera generala a saptamanii 13- 19 august. Luna Noua in Leu

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 12 august 2012, 1203 vizualizari
Atmosfera generala a saptamanii 13- 19 august. Luna Noua in Leu

Evenimentul evident al acestei saptamani este Luna Noua din data de 17 august 2012.
 
Pana atunci, insa, un alt aspect celest devine dominant, in data de 15 august. Este vorba despre opozitia pe care Venus o formeaza cu Pluto, activand astfel careul acestuia cu Uranus, formand, in acelasi timp, un alt careu cu Marte si Saturn, conjuncte in semnul Balantei. O descriere pompoasa a unei zile opulente, plina de contraste...
 
Surprize mari ne sunt rezervate. Luptele pentru putere, chiar si la nivel individual, purtate sau nu fatis, sunt la ordinea zilei. Planul relational este iar supus tensiunilor, cel financiar nefiind mai prejos. Mai mult decat oricand este foarte important sa ne pastram sangele rece, mintea limpede si autocontrolul. Este vital sa respectam regulile si legile, in special cele nescrise, iar concentrarea si disciplina sa ne fie "arme".
 
Conjunctia - perfectata acum - formata de "maleficii" zodiacului, respectiv de catre puternicul, exuberantul Marte, si seriosul Saturn, are tendinta de a se manifesta fie prin foarte multa productivitate, prezenta ca urmare a actiunilor noastre, fie prin evidentierea sentimentelor de frustrare care pot interveni atunci cand ne este lumea mai draga. Depinde de noi cum reusim sa folosim aceasta energie, mai bine spus in ce scop o folosim si in ce masura profitam de aceasta. Nerabdarea nu este o virtute in cazul de fata. Este indicat sa ne adaptam cerintelor celorlalti, in special sa ne abtinem a replica de fiecare data. Da, frustrarea poate fi un efect al acestui aspect.
 
Partea buna a lucrurilor este ca traim o perioada in care putem face planuri in ceea ce priveste proiectele pe termen lung, perioada favorizata si de sextilul pe care Soarele il va forma cu Saturn pe 17 august. Desi mai disciplinati decat pana acum, va trebui sa acceptam faptul ca fara munca nu obtinem productivitate si nici efecte durabile. In acelasi timp, rigiditatea si nevoia de a demonstra "cine este seful" nu vor face  echipa buna cu administrarea corecta a resurselor si organizarea acestora.

Pe 16 august, aspectul de trigon pe care Venus il formeaza cu Chiron, implica o influenta linistitoare asupra noastra, asemeni "atingerii" Zefirului. Vindecarea si re-echilibrarea sunt posibile acum, relatiile si interactiunile fiind direct influentate de catre acest aspect. Este o zi in care negocierile si strategiile, in special cele care au ca scop rezolvarea unor conflicte vechi, au mari sorti de izbanda, mai ales daca interesul colectiv primeaza in defavoarea celui personal.

Alina Cârciumarescu

 Astro Shop

Cele mai noi articole