Atmosfera astro a saptamanii (30 mar-5 apr)

Autor: Nicoleta - duminica, 29 martie 2009, 1076 vizualizari
Atmosfera astro a saptamanii (30 mar-5 apr)

 

Saptamana cuprinsa intre 30 martie si 5 aprilie, nu aduce schimbari majore. Nicio planeta nu isi schimba locul, cu exceptia Lunii, care strabate segmentul cuprins intre Taur si Leu, fiind in perioada crescatoare.
Insa, desi nu sunt alte planete care sa-si schimbe vibratia, sunt totusi cateva aspecte , care merita a fi luate in considerare.
Venus este in continuare retrograda, iar la finalul saptamanii trecute, s-a aflat in conjunctie cu Soarele si cu Mercur, in Berbec. Toate aceste trei planete, au primit un aspect tensionat de la Luna Neagra, afectand in acest fel, mai ales femeile, care au fost imperative,impunatoare, chiar agresive.
Venus ramane in Berbec si isi continua miscare aparent retrograda, asa ca se mentine acest comportament, in cazul femeilor mai ales, desi este mai atenuat.
Mercur, a intrat inca de saptamana trecuta, in Berbec, aducand combativitate, hotarare, dar si agitatie,impulsivitate, precipitare si nerabdare.
Prin urmare, in aceasta saptamana, e necesar sa fim in continuare prudenti, in ce priveste exprimarea verbala si atitudinea fata de cei din jur. E bine sa ne abtinem sa criticam, sa nu ne bazam prea mult pe obtinerea unor informatii sau raspunsuri (ele tind sa fie mult dilatate si exagerate), sa ne ponderam, ori de cate ori ne lasam prinsi intr-o disputa.
Spre finalul saptamanii, se formeaza un aspect foarte important si rar (are loc, doar de 3 ori intr-un secol). Este vorba despre opozitia dintre Marte (in Pesti) si Saturn (Fecioara), care poate aduce restrictii, intarzieri, amanari si prin urmare, sentimentul de frustrare.
Sub aspectul sanatatii, aceasta opozitie, poate aduce probleme la nivelul sistemului osos (fracturi,luxatii,etc).
Cei mai afectati, sunt nativii Pesti, care pot resimti aceasta perioada, ca fiind foarte frustranta si apasatoare.  Nativii Fecioara, sunt de asemenea , vizati.


Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole