Atmosfera astro a saptamanii 27 apr-03 mai

Autor: Nicoleta - duminica, 26 aprilie 2009, 882 vizualizari
Atmosfera astro a saptamanii 27 apr-03 mai

Avem in fata o saptamana agitata, in care vom fi mereu grabiti, alergand de la un obiectiv la urmatorul, sarind de la un subiect la altul, ignorand oboseala si tinzand sa ne suprasolicitam fizic si psihic. Evenimentele par sa se succeada cu o viteza uluitoare si avem nevoie de energie, pentru a le face fata.

Saptamana incepe cu Luna in Gemeni, in crestere, foarte vorbareata si dornica de miscare . In intimpinarea Lunii, vine conjunctia pasionala si voluntara dintre Venus si Marte (Berbec), iar in a doua parte a saptamanii, Mercur va sustine acest ansamblu exploziv, prin intrarea in Gemeni, unde se simte acasa.

Asadar, o saptamana in care sunt slabe sanse sa avem timp de relaxare si liniste, pentru ca mereu vom gasi ceva de facut si de spus, mereu se vor ivi ocazii de a ne deplasa sau de a ne intalni cu tot felul de oameni.

Partea buna este ca se pot naste idei senzationale, se pot lega noi relatii (profesionale sau de alta natura) si avem energia necesara pentru a pune lucrurile in miscare . Totusi, e bine sa fim atenti la exprimare, pentru ca gafele vor fi la ordinea zilei, din cauza grabei si nerabdarii. Impulsivitatea si "vorba lunga", ne pot prejudicia initiativele si actiunile. De asemenea, atentia idreptata in mai multe directii deodata, ne poate face sa scapam din vedere imaginea de ansamblu sau sa fim superficiali.Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole