Atmosfera astro a saptamanii (23-29.03)

Autor: Nicoleta - duminica, 22 martie 2009, 1161 vizualizari
Atmosfera astro a saptamanii (23-29.03)

O saptamana marcata de Luna Noua in Berbec (26.03). Aceasta Luna Noua, este precedata de intrarea planetei Mercur in Berbec (in seara zilei de 25.03) si acompaniata de Venus (retrograda in acest moment).

Stim deja ca orice Luna Noua, marcheaza noi inceputuri. Cu atat mai mult daca acest aspect este situat in Berbec, semn al initiativei, curajului, entuziasmului si actiunii. As spune ca acum avem curajul sa jucam mare, sa ne propunem schimbari majore de optica, dar si de atitudine. Suntem mai entuziasti, mai energici, credem mai mult in propriile forte si avem curajul sa ne asumam riscuri.
 
Faptul ca Venus se afla acolo, la intampinare, ne poate duce cu gandul la schimbari care vizeaza planul sentimental sau relational.Prin urmare, acum capatam curajul de a lua decizii importante si radicale, in aceasta privinta.
 
Unii vor indrazni in sfarsit, sa renunte la o relatie care nu mai merge, sau sa spuna tot ce au pe suflet si sa ceara explicatii. Altii, isi vor reconsidera atitudinea fata de partener, devenind categorici (mai ales femeile), cerand fara ocolisuri, ceea ce li se cuvine, aruncand cu plangeri si reprosuri taioase (exagerate pe alocuri).
 
In afara de planul sentimental, poate fi vorba si despre parteneriate si asocieri, care acum se pot reconfigura, asezandu-se pe noi baze si capatand noi repere.
 
Cei care au acumulat nemultumuriri, pe care nu au indraznit sa le impartaseasca nimanui, acum pot rabufni, sau pur si simplu, isi vor face lor insisi, niste promisiuni curajoase, referitor la viitor. Poate fi vorba despre renuntarea la trecut si mai ales, la refuzul de a se mai complace in situatii inconfortabile.
 
Si segmentul financiar poate fi “atins” de acest suflu nou. Este posibil ca persoanele care trec printr-o perioada dificila financiara, sa renunte sa se mai planga si sa zaca in resemnare, trecand la actiune si cautand solutii ingenioase, chiar riscante, de a iesi din impas. Pe principiul “oricum nu mai am nimic de pierdut, ia sa vad ce se mai poate intampla”.
 
In concluzie, este o saptamana care aduce un suflu nou, incarcat de curaj, entuziasm, initiativa. Daca ascultam mesajele subtile venite dinspre Berbec, putem transforma multe lucruri in viata noastra, mai ales in domeniile mentionate mai sus.
 
Sigur ca zodiile de foc (Berbec, Leu, Sagetator) sunt cele mai avantajate, pentru ca ele rezoneaza cel mai bine cu aceste aspect. Prin rezonanta, Gemenii si Varsatorii vor simti si ei, influxurile pozitive . Nativii din Balanta, Rac si Capricorn, sunt provocati sa faca schimbari, care nu vor fi foarte usor de acceptat si gestionat. Iar nativii din Taur, Fecioara, Scorpion si Pesti, vor fi mai putin influentati.


Astro Shop

Cele mai noi articole