Atmosfera astro a lunii aprilie! Mesajul schimbarii!

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 01 aprilie 2011, 923 vizualizari

Aglomerarea de planete din Berbec fac din aprilie o luna cu un potential transformator urias, insa pentru aceasta e nevoie sa fim dispusi sa facem schimbari, sa renuntam la tot ce inseamna balast in viata noastra, sa acceptam evenimentele asa cum sunt.

Ne aflam  intr-o perioada istorica importanta din punct de vedere astrologic si nu numai. Pot avea loc evenimente care sa schimbe cursul vietii noastre pentru totdeauna, fie la nivel individual, fie la nivel macro (economic, politic, social, cultural). Totul pare sa fie la extreme, totul pare sa ne ia prin surprindere. Pot aparea stari emotionale inexplicabile: frica aparent nejustificata, agresivitate accentuata, nervozitate. Starile fizice pot fi, de asemenea, greu de explicat sau diagnosticat, de aceea nici nu trebuie sa ne straduim prea mult sa le analizam.

Vor iesi adevaruri incredibile la iveala, vom afla tot ce a fost tainuit, mai ales in ultimii 7 ani. Se ridica “ceata” care nu ne-a lasat sa vedem lucrurile limpede. Se incheie un ciclu si incepe altul. Schimbarile de acum traseaza directia vietii noastre pentru cel putin 7 ani de acum incolo.

Fiind vorba despre o vibratie de Berbec, intrebarea pe care e nevoie sa ne-o punem este “cine sunt eu si cum imi pot manifesta potentialul cel mai bine?”. Este momentul sa ne uitam in interior, sa ne lasam creativitatea sa se manifeste, sa avem curajul de a spune ce gandim, ce ne dorim, cine suntem. Sa nu ne mai complacem, sa renuntam la plangeri, la rolul de victima. Sa ne detasam de trecut, mai ales de cel dureros, si sa ne cultivam increderea in momentul prezent si in noi insine.
Orice stare apare, lasati-o sa fie, observati ce se intampla cu voi si ascultati-va intuitia. Este vremea sa ne deschidem inimile si sa invatam sa functionam altfel. Sa constientizam rolul pe care-l avem in lume si sa ascultam indemnul interior de a face o schimbare in viata noastra. Sa lasam muzica din noi sa se auda.

Iata domeniile de viata care primesc cele mai mari influente si schimbari, pentru fiecare zodie:
Berbec- personalitate, atitudine, relatii, proiecte
Taur- subconstient, sanatate, credinta
Gemeni- prieteni, anturaj, proiecte, aspiratii.
Rac- cariera, autoritate, statut social
Leu- contracte, calatorii, cunoastere
Fecioara- mosteniri, cadouri, bani in comun, transformare personala
Balanta- parteneriate, relatii, imagine sociala
Scorpion- loc de munca, sanatate
Sagetator- relatii sentimentale, expresie de sine, creativitate
Capricorn- familie, camin, patrimoniu
Varsator- comunicare, relatii, studii
Pesti- finante, stima de sine, afaceri.

Nico Svârlefus

 Astro Shop

Cele mai noi articole