Atmosfera astrala a zilei: 7 februarie 2014. Sa recunoastem ce ne dorim!

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 07 februarie 2014, 866 vizualizari
Atmosfera astrala a zilei: 7 februarie 2014. Sa recunoastem ce ne dorim!

Luna se afla in Taur pana spre sfarsitul zilei, formand aspecte tensionate cu Saturn si apoi cu Mercur si Neptun. Suntem nevoiti sa ne confruntam cu unele frici, inhibitii, limitari. Astazi, daca suntem atenti, putem vedea cum ne limitam singuri, agatandu-ne de dorinte, de un anumit termen de implinire a acestora, sau fiind de neclintit in ce priveste anumite contexte de viata in care nu ne simtim bine. Devine foarte usor de observat rezistenta pe care o opunem in fata unor schimbari, atitudinea defensiva si inflexibila, pe o structura a fricii de a pierde ceva sau pe cineva.

Astazi suntem tentati sa judecam lucrurile si sa facem alegeri in functie de ce avem de castigat sau ce am putea pierde, adica suntem mai atenti la propriile interese. Exista si tendinta de a da "filmul" inapoi (mai ales ca Mercur e retrograd) si de a ne judeca sau a-i judeca pe altii, recicland regrete si incalcindu-ne in ganduri frustrante, confundand faptul ca nu am castigat/primit ce am vrut cu faptul ca am pierdut. Ori a nu castiga nu inseamna a pierde. Nu e exclus sa realizam ca ne-am "vandut" prea ieftin, ca nu ne-am evaluat corect, prin urmare, ceea ce primim ni se pare mult mai putin decat meritam. Chiar si asa, e in beneficiul nostru sa renuntam la gandurile care ne duc intr-o zona a saraciei, lipsurilor, fricii de viitor.

Asadar, sa fim pregatiti sa ne deschidem catre o gandire mai cuprinzatoare, catre o constiinta mai inalta si posibilitati noi. Sa acceptam ca unele lucruri nu le putem schimba, nu pentru ca nu avem aceasta putere, ci pentru ca inca nu avem usurinta in privinta asta si nu suntem destul de deschisi si impacati cu ce este sau ce a fost sau nu avem inca claritatea necesara.

Auto-invinovatirea cat si cautarea vinovatilor in exterior nu fac decat sa ne limiteze, de asemenea. Asta este un fel de distragere de la ce avem de facut. Si chiar stim ce avem de facut. Doar ca e necesar sa ne amintim, sa recunoastem ce stim si ce ne dorim, apoi sa ne racordam din nou la puterea interioara, sa ne amintim cine suntem si ce capacitate de a crea avem. In definitiv, totul tine de Incredere in sine si de capacitatea de a ne vedea asa cum suntem, de a renunta la imaginile distorsionate despre sine. Apoi, important este sa identificam ce alegeri sunt adecvate Acum, incotro ne indreptam din Acest punct in care ne aflam. Sa lasam lucrurile sa vina la noi, sa le primim, sa incetam sa le fortam. Si sa avem rabdare, exista un moment potrivit pentru orice.

Zi inspirata si clarificatoare tuturor!

Nicoleta SvârlefusCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole