Atmosfera astrala a saptamanii 23- 29 septembrie! Conjunctie Saturn- Destin. Saptamana usilor deschise

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 22 septembrie 2013, 2701 vizualizari
Atmosfera astrala a saptamanii 23- 29 septembrie! Conjunctie Saturn- Destin. Saptamana usilor deschise

In prima saptamana de toamna, dupa ce Soarele a intrat deja in Balanta (22 septembrie) marcand echinoctiul de toamna, putem aduce ceva mai multa armonie, pace si echilbru in viata noastra. Acum putem vedea unde e nevoie sa echilibram, sa acordam mai multa atentie, sa contribuim cu energia noastra.

De asemenea, in urmatoarele 4 saptamani, ne putem scana relatiile, prin prisma rolului pe care am ales sa-l jucam in fiecare dintre ele si a atitudinii cu care suntem intampinati de catre cei din jur. E timpul sa recunoastem fisurile cauzate de neautenticitatile noastre si sa armonizam acolo unde este posibil si unde uzura inca mai poate fi compensata. 

In aceasta saptamana, putem alege pacea si bucuria, sau putem alege sa exageram in directia frustrarilor. Cumva, starile noastre sunt amplificate, in ambele sensuri. Cert este ca beneficiem de multa energie creatoare si suntem determinati sa facem cu adevarat ceva pentru a ne materializa dorintele, visele si aspiratiile. Pe de o parte, aspectul armonios intre Venus si Jupiter creeaza un cadru pasnic, in care sunt posibile oportunitati, cu bucurie, implinire, usurinta. Pe de alta parte, careul intre Venus (Scorpion) si Marte (Leu) inseamna determinare si ambitie, dorinta puternica de a implini ceva, de a obtine ce ne dorim. Toti vrem ceva. Si vrem acum. E ca o stare de alerta, de  urgenta. Putem simti ca acum e momentul si ca e ultima sansa sa ne mobilizam in sensul implinirii unei dorinte. Intrebarea care va fi in mintea si pe buzele multora este: "Cum as putea  face sa se intample?" Simtim ca e timul sa ne miscam inainte, sa facem pasi, oricat de mici, sa energizam anumite zone de viata, sa facem ca lucrurile sa se intample.

Avem sprijin astral pentru a crea abundenta, pentru a intra in rezonanta cu ceea ce ne dorim, din inima, sa experimentam. Sigur ca primim ceea ce cerem, insa pentru asta e nevoie sa fim aliniati energetic cu acel lucru pe care-l cerem, sa ni se potriveasca, sa fie ceea ce credem ca meritam.  

Starea noastra de bine este conditia abundentei, si nu invers. Cand cerem din si cu bucurie, un lucru, il primim.        

Un eveniment astrologic deloc de neglijat este conjunctia care se formeaza intre Saturn si Destin, in Scorpion. Aspectul acesta se formeaza la grad perfect pe 25 septembrie, dar influenta sa se simte inca de la jumatatea lui august si se va mentine pana la jumatatea lunii noiembrie. 

O astfel de conjunctie are loc o data la 11-12 ani. Ultima data a fost in 2002 (Gemeni), iar urmatoarea conjunctie Saturn-Destin se va forma in anul 2025 (Pesti). 

Aceasta saptamana este de notat in calendar, pentru multi dintre noi ea fiind una dintre cele mai importante din acest an, prin schimbarile pe care le poate aduce. Sunt schimbari de traiectorie, de destin, de drum, de misiune. Ne asezam pe un drum potrivit, un drum care ne cheama si ne reprezinta, un drum pentru care sufletul nostru ne-a asteptat sa ne pregatim. Este momentul in care, fie ca realizam sau nu, ne indreptam intr-o directie noua, dezvoltam o directie pe care am mers timid pana acum sau revenim la o intentie mai veche, abandonata candva din lipsa de curaj sau incredere. Si poate ca nu toata lumea simte sau nu toata lumea este gata sa faca schimbarea. Chiar daca nu vedem mari "cutremure" in viata noastra, asta nu inseamna ca nu se intampla. Ne vom aminti, probabil, de aceasta saptamana, de aceasta perioada. Si, la momentul potrivit, vom realiza cum ni s-a asezat si construit viata pe alte baze, alte valori, alte prioritati, in septembrie 2013.

Cum sa intampinam saptamana si care este atitudinea potrivita?

Sa fim cat mai deschisi, sa cream cat mai multe momente cu noi insine, sa aducem pacea in interior si sa alegem mediile in care ne simtim in largul nostru. Sa fim economi cu timpul si energia noastra. Sa evitam orice cheltuiala inutila de resurse. Si sa ascultam. Mult. Total. Sa fim receptivi si deschisi, pentru a recunoaste "trenurile" alese inca dinainte sa soseasca. Si sa ne urcam in ele. Sa fim sinceri cu noi, sa ne uitam unde ne aflam, in ce punct al vietii noastre. Sa ne intrebam cum putem sa fim mai mult din noi insine, la ce sa renuntam pentru a ne simti mai usori si mai puternici. 

E important sa observam, sa contemplam totul. Pentru asta e nevoie sa incetinim ritmul, sa aducem mai multa disciplina si organizare in programul zilnic, sa ne stabilim prioritati pe care sa le respectam.

Duminica, Mercur paraseste semnul Balantei si se instaleaza in Scorpion pentru 10 saptamani. Accentul va fi pus pe intuitie, pe aducerea la lumina a unor aspecte nevazute din noi insine, pe emotie, traire, (auto) descoperiri, dezvaluiri. Mai putine cuvinte, si mai multa simtire!

In concluzie, este o saptamana a usilor deschise. Usi ale universului care raspund chemarii sufletului. E timpul sa spunem "da" si sa pasim dincolo de ele.

O saptamana inspirata, cu posibilitati extraordinare si vise implinite, tuturor! 

In serviciu si iubire,

Nicoleta Svârlefus


*Sursa imagine: www.ulrike-sennhenn.deAstro Shop

Cele mai noi articole