Atmosfera astrala a saptamanii 10-16 martie 2014. Startul unui nou ciclu de viata

Autor: AstroCafe.ro - luni, 10 martie 2014, 1057 vizualizari
Atmosfera astrala a saptamanii 10-16 martie 2014. Startul unui nou ciclu de viata

Această săptămână este guvernată de Jupiter, care a ieşit din mişcarea aprent retrogradă, este exaltat în semnul Racului şi teoretic va trece la punerea la punct a situaţiilor care au fost destul de blocate o vreme.Faptul că din această săptămână începe să se apropie cu paşi repezi de cuadratura cu Uranus şi implicit de opoziţia cu Pluton, care vor aduce în viaţa noastră evenimente absolut senzaţionale, bulversante, dure sau transformatoare, care ne vor lua prin surprindere, ne vor asalta, sau dacă nu avem credinţă ne pot pune la pământ, figurat vorbind. Cert este că săptămâna aceasta se vor pune bazele unor situaţii sau conjuncturi care vor deschide un ciclu de durată, mă refer ca timp dar şi ca atitudine, şi care pot prefigura sau cumva anticipa natura evenimentelor care urmează să se declanşeze. Pentru a face faţă cu brio, suntem purificaţi, pregătiţi, susţinuţi şi obligaţi să o luăm pe calea noastră, să fim noi înşine, să ne manifestăm plenar calităţile şi aptitudinile. De aceea tot ceea ce resimţim, trăim sau primim ca informaţie acum, trebuie tratat cu multă responsabilitate pentru a putea depăşi condiţiile dificile sau delicate din viitor. Jupiter, cum spuneam puţin mai sus, tocmai a ieşit din mişcarea aparent retrogradă şi se mişcă extrem de încet, presând şi subliniind aspectele importante din viaţa noastră.

Primul aspect este de conjuncţie Jupiter – Lună, acesta ne vorbeşte despre răsplata eforturilor constante pe care le-am depus, atât în plan material cât şi spiritual, aducând în prim plan legea continuităţii, care ne spune că orice efort va răsplătit , că sacrificiile de acum îşi vor găsi răspuns în viitor, că suntem invitaţi la o muncă de descoperire, de cercetare, de valorificare, risc şi asumare şi responsabilitate, un fel de angajament pentru reuşită dar şi de respectare a obligaţiilor noastre umanitare. Orice am face, trebuie să acordăm timp, bani sau susţinere serviciului social, dar la fel de important, este să sacrificăm propriile dorinţe, o mică parte din ele măcar, pentru binele semenilor.

Avem trei aspecte creative deosebit de frumoase, care ne ajută ca tot ceea ce facem acum pentru a schimba sau transforma activităţile sau situaţiile delicate sau neplăcute din viaţa noastră, să fie simplu, uşor, armonios, acum fiind momentul potrivit pentru a ne utiliza toate resursele interioare, voinţa şi imaginaţia în acest scop. Este vorba despre trei quintile, Venus Saturn de marţi, şi două la  Pluton care este aspectat de Soare şi de Ceres. Planetele implicate ne aduc rezultate deosebite atât în plan material, concret cât şi în plan sentimental. De aceea este momentul să ne ocupăm de toate aceste probleme cu precădere pentru a le rezolva cât mai rapid şi eficient.

Modul de aplicare sau tehnica de rezolvare ne este dată de Mercur care se află în semnul de exaltare al Vărsătorului, el ajutându-ne să avem idei excelente, originale şi inovatoare care ne vor ajuta să depăşim blocajele, ne-nţelegerile sau dificultăţile de comunicare. Apoi este bine să folosim din experienţa personală pentru a-i ajuta şi pe ceilalţi să depăşească momente dificile cu care ne-am confruntat şi noi în trecut. De aceea comunicarea sinceră şi deschisă este extrem de valoroasă şi trebuie fructificată din plin ca metodă eficientă de rezolvare a tensiunilor. Este important să evităm să-i judecăm pe cei din jur, căci cu o rapiditate extrem de mare este foarte posibil să trecem tocmai prin situaţiile pe care le-am judecat – aici îşi va spune cuvântul cuadratura Mercur Saturn retrograd de marţi. Mercur are un rol important în această săptămână, el este un mesager al lui Jupiter şi ne transmite foarte clar dar şi profund mesajele de acre avem nevoie pentru a rezolva problemele concrete dar şi pentru a ne duce la împlinire destinul.

Apoi mai avem un aspect extrem de subtil şi anume cuadratura Lilith Ceres de vineri, este un aspect subtil şi profund care ne determină să avem un tip de curăţări sau de intoxicare, de la caz la caz, la niveluri profunde. Despre acest aspect voi scrie un articol separat.

Vineri se formează şi Tripura Sundari, un aspect armonios şi deosebit de benefic mai ales pentru femei dar şi favorizant pentru relaţiile sentimentale, el trebuie folosit pentru a armoniza tot ceea ce în acest moment nu funcţionează corect în viaţa noastră. În plus vineri Mercur este în trigon cu Marte, aşa că avem posibilitatea de a ne repara greşelile de comunicare, ne-nţelegerile sau tensiunile generate în trecut.

Fiindcă este o săptămână destul de agitată, este important să acţionăm numai după ce analizăm foarte atent aspectele fiecărei probleme dând importanţă detaliilor şi amănuntelor, mai mult ca oricând. În plus modul calm şi echilibrat de a acţiona ne va scoate din multe încurcături.

Ar trebui să fim prietenoşi şi înţelegători, deschişi către toate propunerile care ni se fac, dar mai ales receptivi la frumos, la tot ce este nou sau nonconformist. Vor fi apreciate în mod special originalitatea şi ineditul, dar şi arta. Este cea mai indicată săptămână pentru a avea grijă de relaţiile sentimentale sau cele familiale.


Eu nu folosesc niciodata cuvantul renuntare. Bucura-te de viata, de iubire, de meditatie, de frumusetile lumii, de extazul existentei -bucura-te de tot! Transforma lumescul in sacru. Transforma acest tarm in tarmul celalalt, transforma pamantul in paradis. Iar apoi, indirect, incepe sa se produca o anumita renuntare. Dar ea apare de la sine, nu ti-o impui tu. Este ceva care se intampla, incepi sa renunti la prostia ta. Incepi sa renunti la relatiile fara sens. Incepi sa renunti la locurile in care evolutia nu e cu putinta, insa eu nu numesc acest lucru renuntare, eu il numesc intelegere, constientizare.

Daca duci in mana pietre crezand ca sunt diamante, eu n-am sa-ti spun sa renunti la acele pietre, ci am sa-ti spun doar: "Fii atent si mai uita-te o data!". Daca vezi singur ca nu sunt diamante, mai e nevoie sa renunti la ele? Iti vor cadea din mana de la sine. De fapt, daca mai vrei totusi sa le cari, va trebui sa faci un efort mare, iti va trebui o mare vointa sa le mai cari. Insa nu poti sa le mai cari mult.

O data ce ai vazut ca sunt inutile, fara rost, nu se poate sa nu le arunci. Si o data ce ai mainile goale, cauti adevaratele comori. Iar adevaratele comori nu se afla in viitor. Adevaratele comori se afla aici si acum. (OSHO)

Astrolog Gabriela Apostolwww.mirabilys-magazin.ro
Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole