Atmosfera astrală a lunii martie 2013. Simțămintele în lumina reflectoarelor

Autor: Nicoleta - joi, 28 februarie 2013, 1537 vizualizari
Atmosfera astrală a lunii martie 2013. Simțămintele în lumina reflectoarelor

Influențele astrale ale lunii martie ne vor trimite cu gândul către sufletul nostru. Vrem, nu vrem, vocea noastră interioară își va face simțită prezența și nu ne va da pace până când nu vom aduce la lumină fiecare colțișor al sufletului nostru.

Cele mai multe planete se găsesc în semnele de Apă și anume în Pești și în Scorpion. În Pești avem Neptun și Kiron pe toată durata lunii, Soarele până în preajma datei de 21 martie, Mercur își continua mersul aparent retrograd în prima parte a lunii, după care își reia mersul direct și rămâne tot în Pești. Venus și Marte vor dănțui împreună în Pești, însă cum Venus se simte bine în acest semn, va zăbovi aici până pe 23 martie. Marte, simțindu-se stânjenit într-un semn de Apă, va părăsi grăbit semnul Peștilor în preajma datei de 13 martie. 

Tot semnul Peștilor va fi marcat și de faza de Lună nouă ce va avea loc în seara zilei de 11 martie, la gradul 21 și 24 de minute.

Astfel nativii Pești, precum şi cei care au Ascendentul sau planete personale în acest semn vor fi chemați la rampă să își analizeze mult și bine sentimentele și evenimentele din viața lor. Fiecare dintre noi are pe harta cerului natal semnul Peștilor, așa încât cu toții vom avea de-a face cu sentimentele și implicațiile lor, pe sectorul de viață aferent. 

Cuvintele de ordine ale zilelor lunii martie ar trebui să fie: iertarea, compasiunea, introspecția, meditația în locuri sfinte, întoarcerea sufletului către Dumnezeu.  

Semnul Scorpionului este locuit de Saturn, aflat în mișcare aparent retrogradă și de Nodul Nord Lunar. Astfel, în continuare vom fi provocați să tratăm cu respect și seriozitate aspectele existente dincolo de aparențe.

A doua parte a lunii ne va aduce în atenție elementul Foc, prin mutarea a trei planete personale în semnul Berbecului. Astfel, în acest semn vom avea Uranus pe toată durata lunii, Marte se va instala confortabil în propria casă, începând cu 13 martie, Soarele va intra în Berbec pe 21 martie, iar Venus li se va alătura din 23 martie. 

Dacă în prima parte a lunii va fi evidentă interiorizarea noastră, în a doua parte a lunii ne vom schimba radical atitudinea și starea de spirit. Vom deveni mai deschiși, dornici de viață,  exact ca anotimpul primăverii, anotimp al cărui început se va contura în preajma datei de 21 martie.   

În semnul Capricornului rămâne în continuare Pluton, urmărindu-ne discret felul în care fiecare dintre noi se transformă în sectorul de viață patronat de acesta în destinul personal.

Jupiter și Luna Neagră se vor afla în continuare în semnul Gemenilor, marcându-ne din plin mentalul cotidian și comunicarea. Vom observa cum încet, dar sigur, ne vom schimba concepțiile și modul de comunicare cu ceilalți.

Faza de Lună plină se va forma în semnul Balanței în dimineața zilei de 27 martie. Aspectul anunță un final de capitol relațional, fie că este vorba de viața de cuplu sau de o relație de colaborare. Parteneriatele, acțiunile desfășurate în comun cu alții, viața conjugală vor cunoaște reconfigurări din toate punctele de vedere.

Sfatul astrologului pentru luna martie: să avem curaj să ne sondăm sufletul și să nutrim  sentimente nobile, atât față de noi înșine, cât și față de ceilalți!

*Previziuni martie pe zodii, aici!

Anca Gordin Stoica

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe. Multumim!Astro Shop

Cele mai noi articole