Atmosfera astrală a lunii IULIE 2024: O Vară fierbinte!

Autor: Anca Stoica - marti, 25 iunie 2024, 9124 vizualizari

Luna lui Cuptor este foarte dinamică din perspectiva astrală. Pe lângă vremea caldă de afară, cu temperaturi record, configurațiile astrale de pe Cerul planetei noastre ne vor pune la treabă, dându-ne impulsuri de a ne implica în tot felul de treburi, mai mult sau mai puțin utile nouă.

Se disting șapte evenimente astrale cu impact astrologic asupra noastră, în cursul lunii Iulie. Este vorba despre schimbarea Semnului zodiacal de către planetele Mercur, Venus, Marte și schimbarea Semnului zodiacal de către Soare, momentele de Lună nouă și de Lună plină plus de luat în calcul faptul că elementul astronomic numit Luna neagră începe tranzitul astral printr-un alt Semn zodiacal.

Apasă AICI pentru ANALIZA PERSONALIZATĂ A TRANZITULUI LUI JUPITER ÎN GEMENI (2024 - 2025)

Planeta Mercur, răspunzătoare de gândirea și comunicarea noastră se află în primele două zile în Semnul zodiacal Rac,după care între 2 și 26 Iulie tranzitează Semnul zodiacal Leu, iar în primele ore ale zilei de 26 începe tranzitul prin Semnul Fecioarei. Drept urmare, tiparele noastre de gândire și comunicare sunt modelate de influențele mercuriene din fiecare Semn zodiacal traversat.

Însă, este bine să reținem că începând cu 2 Iulie, de când Mercur intră în Semnul Leului se declanșează al treilea ciclu de retrogradare din acest an, ciclu care se va desfășura pe două Semne zodiacale, Leul și Fecioară. Așadar, recomandabil este să fim atenți la ce gândim și vorbim, evitând să ne asumăm responsabilități care ne depășesc.

De mare folos, ne-ar fi o planificare a activităților personale și profesionale pe o perioadă de trei luni de acum încolo. În acest fel, diminuăm adversitățile mișcării aparente retrograde ale lui Mercur prin cele două Semne zodiacale.

În primele două ore ale zilei de 6 Iulie se formează aspectul de Lună nouă în Semnul Racului. Este un moment tensionat cel puțin din perspectiva gândirii și a comunicării pe teme sensibile cum ar fi, copiii, familia, relațiile cu neamurile și cu cei apropiați.

De asemenea, călătoriile pot fi perturbate de chestiuni neprevăzute, bine fiind să abordăm totul cu măsură, răbdare, toleranță. Dialogurile purtate pe tonuri înalte, superficialitatea în aprecieri, emoțiile exacerbate vor însoți acest moment de Lună în Rac.

Planeta Venus, răspunzătoare de frumos, armonie, echilibru și relații în viața noastră se află în tranzit prin Semnul Racului până în seara zilei de 11 Iulie, după care începe tranzitul prin Semnul Leului. Din Rac, Venus ne îndeamnă să fim sensibili, romantici, emoționați de privirile și de gesturile tandre ale celor dragi. În schimb, când Venus începe tranzitul prin Semnul Leului schimbă radical modul nostru de relaționa cu ceilalți, lăsând deoparte, sensibilitatea, tandrețea și emoția. Cu Venus în Leu avem nevoie de strălucire, de regalitate, de aplauze și cadouri de înaltă clasă.

Apasă AICI pentru ANALIZA PERSONALIZATĂ A TRANZITULUI LUI JUPITER ÎN GEMENI (2024 - 2025)

Marte
, planeta acțiunii se află în Semnul zodiacal Taur până pe 20 ale lunii, după care începe tranzitul prin Semnul zodiacal Gemeni. Ne amintim că în Taur se află și planeta Uranus, iar tandemul celor doi aștri, Marte – Uranus, duce la situații extreme, cu o mare încărcătură energetică. Cu siguranță, după finalizarea tranzitului marțian prin Taur, multe vor fi schimbate, în mod special structuri fizice. Nativii Taur și cei cu marcaje astrale importante în acest Semn zodiacal au nevoie de prudență accentuată, acțiuni bine gândite și corect direcționate. Riscul de a distruge este foarte mare, fie c vorbim despre aspecte materiale, fie că vorbim despre legăturile cu ceilalți.

Marte în tranzit prin Semnul Gemenilor se va întâlni cu Jupiter, un alt colos al Sistemului nostru solar. Și această combinație, Marte – Jupiter, este una puternică, însă de această dată este vorba despre o accentuare a energiei Aerului. Drept urmare, vor fi posibile dialoguri multe, în exces, frivolități exacerbate, superficialitate în prezentări, aspecte deosebite legate de copii, adolescenți, tineri. Recomandabil este să fim foarte atenți la copiii noștri, la ceea ce spun aceștia și la ce fac. Consecințele a ceea ce se discută și se face în perioada în care Marte tranzitează Semnul Gemenilor se vor desfășura pe mulți ani de acum încolo, în moduri total neașteptate.

Apasă AICI pentru ANALIZA PERSONALIZATĂ A TRANZITULUI LUI JUPITER ÎN GEMENI (2024 - 2025)

La amiaza zilei de 21 Iulie se va forma aspectul de Lună plină în Semnul zodiacal Capricorn. Temele principale ale acestui aspect sunt legate de domeniile profesionale în general și aspectele familiale. Ceva se finalizează, putând fi vorba despre legi, reguli sociale și profesionale care se schimbă în moduri nu tocmai plăcute. Pe de altă parte, ne place, nu ne place, schimbarea se produce, iar cu puțin efort și bunăvoință putem scoate ceva bun din toate.

Soarele, generatorul nostru de energie vitală, se află în Semnul zodiacal Rac până pe 22 Iulie, după care începe tranzitul prin Semnul Leului. Dinspre Rac, Soarele ne îmbie să fim emotivi, visători, orientați spre casă, familie, copii, astfel că putem rezolva multe și mărunte legate de aceste subiecte. În Leu, Soarele este la el acasă, iar influențele sale ne vor îndemna la distracție, leneveală, răsfăț, exacerbarea orgoliului.

Ultimul aspect astral pe care trebuie să-l avem în vedere este schimbarea Semnului zodiacal de către Luna neagră. Luna neagră este un punct matematic, care concentrează energii mari, dificil de înțeles și de gestionat de către pământeni. Încă de la începutul lunii Iulie, Luna neagră începe tranzitul astral prin Semnul zodiacal al Balanței, tranzit care va fi însoțit câteva luni de zile de către Nodul Sud Lunar. Temele principale ale tranzitului Lunii negre prin Balanță vor fi legatede bani, investiții, cheltuieli comune cu alții, moșteniri, credite. Este posibil ca salarizarea tuturor domeniilor profesionale să fie schimbată, începând cu scoaterea la iveală a unor nereguli existente de mulți ani. Pe de altă parte, ne vom orienta mai mult spre venituri obținute din colaborări sau vom tinde să folosim ajutoarele din partea altora, cum ar fi neamurile, partenerul/ partenera de viață, instituțiile de profil.

Apasă AICI pentru ANALIZA PERSONALIZATĂ A TRANZITULUI LUI JUPITER ÎN GEMENI (2024 - 2025)

Concluzionând, se conturează o lungă Vară fierbinte. Este bine să fim vigilenți, să ținem cont de informațiile care se vehiculează în preajma noastră, să avem ceva mai mult grijă de copiii și de tinerii noștri. Se recomandă prudență la cheltuieli, investiții, călătorii și la relațiile bazate pe bani și bunuri. Ar fi bine să păstrăm doar acele relații care ne susțin și ne echilibrează cu adevărat. În rest, totul e cancan.

Cugetarea lunii Iulie 2024:Tot ce se adaugă la final pare mereu important.” – Titus Livius

Astrolog: Anca Stoica 
🌐 Facebook 🌐 Instagram  Astro Shop

Cele mai noi articole