Astrologie chinezeasca : 2016 – anul Maimutei de Foc. Previziuni pentru toate zodiile

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 24 ianuarie 2016, 10376 vizualizari
Astrologie chinezeasca : 2016 – anul Maimutei de Foc. Previziuni pentru toate zodiile

Trecerea in noul an chinezesc are loc in data de 8 februarie 2016. Va fi anul Maimutei de Foc (uneori numita si Maimuta Rosie). Anii Maimuta sunt ani incitanti, in care creativitatea si inovatia sunt rasplatite. Acesta este un an benefic pentru reintoarcerea la scoala, pentru a vedea lumea sau pur si simplu pentru a fi cu prietenii. Este momentul sa initiem actiuni indraznete, pentru a ne crea viata pe care ne-o dorim.

Anii Maimuta sunt considerati a fi ani cu o energie puternica. Exista o dorinta de a finaliza lucrul mai repede, pentru a putea merge si face ceea ce ne dorim sa facem. Capacitatea de adaptare la circumstante noi va fi un important as in maneca, in acest an. Pastrati-va mintea deschisa si, mai bine de atat, expandati-o prin cursuri si autoeducare. Fiti activi si comunicati cu prietenii, incercati experiente noi si descoperiti ceea ce va place cu adevarat.

In 2016, oamenii vor fi destul de tare interesati de ceea ce este inovator si nou, in a avea noi experiente si in a calatori pe distante lungi. Uneori, s-ar putea sa va simtiti “imprastiati’, tinand cont de cat de multe posibilitati sunt disponibile. Aveti mereu in vedere scopurile pe care vi le-ati setat atunci cand luati decizii. Analizati rezultatele actiunilor voastre inainte de a investi o cantitate cosiderabila de resurse si comunicati cu ceilalti – bunele relatii vor fi cheia.

Afla aici care este zodia ta.

Predictii astrologice pentru anul 2016

Sobolan

Ce anume i se pregateste ambitiosului Sobolan? 2016 va fi un an cu mult mai bun fata de ultimii multi ani. Acest an ii favorizeaza pe cei isteti si hotarati, calitati esentiale ale acestui semn. De asemenea, 2016 ii favorizeaza pe cei curajosi, iar Sobolanul, fiind cel mai mic dintre cele 12 semne, are ceva lacune in acest departament – fapt usor de inteles in acest caz. Ce ii va fi de mare folos Sobolanului este abilitatea sa de a actiona extrem de repede, inaintea ca adversarii sa apuce sa isi ia o secunda ca sa se adune. Sobolanii pot astepta o recompensa venita ca din cer, pe care o pot lua, in timp ce altii stau pe margine, ezitand.

Bou 

Care sunt predictiile pentru muncitorul Bou? In ansamblu, acest an va fi mai bun in comparatie cu precedentul. In timp ce vor aparea niste mici obstacole si iritatii, majoritatea problemelor sunt mici si usor de gestionat, cu bine-cunoscuta intelepciune pragmatica, de neclintit. Cea mai mare problema va fi in jurul deciziei de a calatori sau nu. Calatoritul va poate ajuta sa va expandati lumea. Insa s-ar putea sa va temeti ca parasind caminul pentru o anmta perioada de timp, ati putea pierde ceva sau pe cineva la care tineti. Sau s-ar putea sa simtiti ca prin calatorii, pierdeti prea mult timp din cel alocat muncii. Sau poate nu va simtiti in stare din punct de vedere fizic sa porniti intr-o calatorie. Vor fi decizii de luat pentru voi, daca incepeti sa procrastinati. Nu ratati oportunitatea de a face ceva ce va place cu adevarat.

Tigru

Ce anume il asteapta pe impulsivul Tigru? In majoritatea timpului, Tigrul nu observa ce cred altii ca el ar trebui sa faca. Tigrul decide ce vrea si aia e. Isi urmareste prada si apoi ataca. Insa in acest an, ochii oamenilor sunt sus, catre copaci, urmarind Maimutele care se leagana de pe o creanga pe alta. In unele cazuri, Tigrul va avea marele avantaj ca nimeni nu este atent la ceea ce face sau la ceea ce se pregateste sa faca. Insa Tigrului, cu tot vesmantul sau strident colorat in dungi galbene si negre, nu ii place sa fie ignorat. Excesul de acte demonstrative poate sa va aduca pierderi la nivel personal in acest an.

Iepure

Care sunt predictiile in acest an pentru diplomatul Iepure? Pentru cei nascuti in anul Iepurelui, o energie a schimbarii urmeaza sa vina, iar o parte din ea poate fi o provocare, in timp ce alta ar putea fi resimtita ca o rasplata. In timp ce lumea urmareste Maimutele leganandu-se in copacii inalti, Iepurii, lasati neobservati pe pamant, pot folosi numeroase oportunitati. Pentru a juca jocul Maimutelor trebuie sa faci o multime de schimbari in viata ta. De ce sa te obosesti, cand poti fi un observator linistit, asteptand ca ceea ce iti doresti sa cada la picioarele tale? In acest an, rabdarea si micile schimbari te vor ajuta sa ai cel mai mult succes.

Dragon

Ce i se pregateste puternicului Dragon? Felicitari celor nascuti sub acest semn – veti avea un an bun! Voi intelegeti energia acestui an al Maimutei, de asumare a riscurilor si de incercare a lucrurilor noi. Acesta este anul in care sa puneti in practica unele dintre cele mai indraznete planuri/scheme pe care le aveti. Energia creativitatii va curge prin voi in acest an. Puteti visa si inventa. Puteti lua in considerare alcatuirea unei echipe care sa va ajute in acest an – fie ca sunt prieteni apropiati, colegi de munca talentati sau asistenti virtuali, acesta nu este anul in care sa munciti de unul singur. Veti fi mai puternic daca munciti cu altii.

Sarpe

Care sunt predictiile pentru semnul Sarpelui? Acest an te ve amuza de jocurile pe care le face Maimuta. O multime de politici de afaceri si birocratie – ambele, jocuri pe care tu le stapanesti foarte bine, vor fi jucate de amatori. Poti fi increzator, stiind ca vor fi multe momente in care sa te implici si sa iti castigi rasplata. Insa nu ii astepta pe altii sa iti recunoasca talentul. Vei deveni iritat din cauza lor, iar acest lucru poate duce la aparitia unor certuri neproductive.

Cal

Ce ii pregateste anul 2016 popularului Cal? Acesta este anul in care faci progrese reale. Se pare ca cei nascuti in anul Calului au de partea lor norocul, pe intreaga durata a anului 2016. Insa aceasta este datorita muncii grele pe care au depus-o in ultimii doi ani si ale carei rezulate incep sa infloreasca acum. Mai mult decat atat, o intreaga serie de oportunitati se vor ivi in calea voastra. In acest an veti dori ca toate scopurile pe care vi le-ati setat sa le spargeti in actiuni mai mici, astfel incat fie sa le puteti rezolva repede, fie sa le puteti delega altora. Acest lucru va accelera progresul dumneavoastra, in timp ce din neant oameni vor aparea, oferindu-va ajutor si sfaturi – exact acelea de care aveti nevoie la momentul respectiv.

Oaie

Care este prezicerea pentru generoasa Oaie? Pentru aceia dintre voi care sunteti nascuti in anul Oii (sau Caprei), 2016 va fi un an mult mai usor fata de cel care tocmai a trecut. 2015 a fost anul in care ati inceput ciclul de plantare a semintelor, iar acest lucru poate insemna ca veti avea destul de multe descoperiri de facut. Nativii Oaie au lucrat mult anul trecut, iar in acest an vor incepe sa vada primele roade. Anul trecut a trebuit sa va asumati riscuri, sa mergeti in directii noi si sa faceti o multime de schimbari pentru a tine pasul cu energiile din jur. Insa in 2016 va veti gasi calea si drumul mult mai lin si mai prosper.

Maimuta

Ce ii rezerva anul 2016 istetei Maimute? Veti auzi destul de multi oameni in jurul vostru spunand “Acesta este anul tau!”. Insa ce inseamna asta, de fapt si de drept? Intr-un ciclu de 12 ani al zodiacului Chinezesc, acesta indica faptul ca sutem la un inceput de ciclu. Este timpul umplut cu un mare potential pentru voi. Din fericire, Maimutele sunt confortabile cu procesului unui nou inceput. Din pacate insa, uneori aceasta isi pierde concentrarea, fiind distrasa usor si isi petrece tot timpul fiind victima dramei celorlalti. Astfel ca, din acest motiv, acesta poate fi un an destul de provocator.

S-ar putea sa simtiti presiunea de a merge/da mai inainte, imediat ce incepe noul an, insa aveti de fapt timp pana in luna martie sa faceti acest lucru. Primele cateva luni sunt foarte bune pentru a face planuri. Scrieti-va ideile pe o bucata de hartie. Dezvoltati strategii pentru unde veti dori sa fiti peste un an, doi sau chiar doisprezece, de aici incolo (practic, la sfarsitul acestui ciclu).

Oportunitati si constientizari vor aparea brusc in viata voastra. Un gand s-ar putea sa vi se para interesant sau incitat, o realizare care sa va schimbe viata. Ati putea deveni brusc constienti de punctele in care v-ati blocat si, mai ales, cum sa va eliberati din ele. Totul este in regula. Inceperea procesului este despre ce e vorba in tot acest an. Vor exista si mici obstacole de-a lungul drumului, insa cu toate acestea, din fericire, nimeni nu stie mai bine decat Maimuta cum sa jongleze cu acestea.

Cocos

Ce il asteapta pe curiosul Cocos? 2016 este anul Maimutei, ceea ce inseamna ca anul 2017 va fi al vostru! Aveti un an intreg la dispozitie sa va pregatiti pentru oportunitatile care va asteapta in urmatorul an. Aveti nevoie sa creati spatiu pentru noul ce are sa vina. Aceasta inseamna ca ar trebui sa alocati niste timp pentru a identifica ce nu merge/functioneaza in viata voastra si sa va eliberati. Acest lucru ar putea insemna sa renovati o casa, insa la fel de bine ar putea insemna ca va trebui sa parasiti un loc de munca, sa vindeti o locuinta sau sa incheiati o relatie. Trebuie sa va eliberati/debarasati de orice nu functioneaza in viata voastra.

Caine

Ce anume il asteapta pe fidelul si iubitorul Caine? Acest an are potentialul de a fi unul chiar bun. Maimutele si Cainii au energii armonioase, un semn foarte bun pentru nativii acestui semn. Cainelui ii place sa fuga dupa Maimuta, iar acesteia ii place sa il tachineze, la randul ei, iar atata timp cat toata lumea isi pastreaza simtul umorului, totul va merge bine. Problemele pot aparea daca pici in melancolie – aceasta ar putea face lucrurile destul de provocatoare. Pentru a avea succes in jocul vietii, trebuie sa iti aduci aminte exact acest lucru – ca este un joc.

Porc 

Care sunt predictiile pentru intuitivul Porc (sau Porc Mistret)? Pentru persoanele nascute in anul Porcului sunt destul de multe vesti bune in acest an. Exista oportunitati si beneficii care stau in asteptare pentru acesti nativi. Probema care apare in acest an vine din faptul ca idea Porcului de distractie si joc este complet diferita de viziunea Maimutei asupra aceluiasi lucru. Porcul de intreaba de ce sa consumi atata energie pentru a fi si a te manifesta in exterior, cand poti sta confortabil acasa, asteptand prietenii si familia sa te viziteze. In acest an veti observa ca cele mai mari beneficii le veti avea atunci cand iesiti din casa si va antrenati in situatii sociale initiate/gazduite de altii.

Sursa: http://www.fengshuiform.com/book-2016.htm

Traducere: Alice Dănilă

Imagine: www.freedesignfile.comAstro Shop

Cele mai noi articole