Astrograma mea, propriul meu Univers!

Autor: Nicoleta - joi, 01 aprilie 2010, 3779 vizualizari
Astrograma mea, propriul meu Univers!

Am citit de curand cartea “Scoala de vrajitorie”.  O poveste frumoasa, in stilul lui Harry Potter, doar ca personajul principal este o fata, si nu un baiat. Ea are doua “puteri”: poate sa modifice timpul si poate sa adune lumina in bile sis a o foloseasca ca arma de protectie. Evident ajunge, printr-o conjunctura, sa se lupte cu fortele raului. Si ramane singura in aceasta provocare, dupa ce toate ajutoarele ei au abandonat-o! Povestea se termina cu bine, iar la final de an scolar, eroina primeste in dar “propriul ei Univers”, cu planete care prind viata si care actioneaza functie de intentiile ei.

Intr-unul dintre  materialele de la Scoala de Astrologie “Fidelia” am citit ca “Astrograma este o mandala”. Mi-a placut foarte mult cum suna. Si am pastrat informatia intr-un sertaras din creier, pe care scrie “informatii utile”. Si, evident, am uitat de ea.
Mai stiam de undeva, din trecut, ca omul isi poate depasi “astrograma”, cand incepe sa isi invete lectiile, sa-si asume experientele.
Acum doua saptamani, in timpul unei meditatii, mi-a revenit in minte acest lucru. Si mi-am mai amintit si de defintia mandalei, un cerc cu desene, destinat meditatiei, pentru diverse subiecte.

In timpul meditatiei, toate aceste informatii au inceput sa se joace prin capul meu. Mai précis, prin interiorul meu. Cumva le vedeam si in acelasi timp le simteam. Incercam sa nu judec nici ce vad nici ce simt, le dadeam voie sa se invarta ca intr-o hora, sa se joace, sa danseze una cu cealalta.
Si s-a produs minunea. Am vazut in fata ochilor mei propria mea astrograma, care, prin pozitia planetelor si prin relatiile pe care le fac una cu cealalta, mi-a dat mari dureri de cap, m-a intristat, m-a mobilizat, m-a panicat, m-a imbarbatat. Si ma uitam la ea si imi aduceam aminte de fiecare moment in care cautam informatii in carti despre ce inseamna un aspect sau altul, ce insea,mna pozitia unei planete intr-o anumita zodie si intr-o anumita casa. Cei care au facut acelasi lucru ca si mine, stiu prea bine ca majoritatea mesajelor sunt de natura sa te inspaimante sis a te faca sa abandonezi.
Si meditam pe mandala reprezentata de astrograma mea, si mi-am dat seama ca, ani de-a randul, ma uitam la ea din exterior. Desi se spune ca ea reprezinta pozitia planetelor in momentul nasterii mele, iar central astrogramei este locul in care m-am nascut. In concluzie, acolo sunt eu: IN CENTRUL ASTROGRAMEI! Nu in exteriorul ei.

De bucurie, am continuat sa ma “joc” cu mintea si cu imaginile, si m-am pus singura in central astrogramei mele. Surpriza a fost imensa! In acel moment am realizat ca, din locul in care stau, planetele se nvart in jurul meu, ca relatiile dintrele ele eu nu le vad. Am inceput sa simt fiecare planeta cum este in legatura stransa cu mine, printr-un cordon de energie prin care, din pacate, pana acum, doar ele trimit mesaje. Eu nu. Eu doar ma las influentata. Si m-am intrebat: dar daca as trimite si eu catre ele energie? Ce fel de energie ar fi? Si ce s-ar intampla?
Si am inceput sa trimit energie. Mai exact, am inceput sa iubesc aspectele positive pe care le reprezinta fiecare planeta, in fiecare zodie si in fiecare casa.
M-am concentrat atent pe toate calitatile indicate, am inceput sa le iubesc. Si s-a produs un nou miracol!
Planetele au incetat sa mai aiba relatii tensionate. Au inceput sa raspunda la iubirea pe care le-o transmiteam. Si apoi, isi transmiteau una celeilalte, sentimente de iubire si acceptare. Au incetat sa se mai certe si sa-si ceara suprematia. Au incetat sa traga de mine una intr-o parte, una in cealalta. Am inceput sa ne jucam impreuna.
 
Si asa am realizat cat de mult adevar este in vorba: Iubeste-te! Pune-te in centrul Universului tau! Atunci vei obtine totul!

Andreea Talmazan

andreea.talmazan@astrocafe.ro

 Astro Shop

Cele mai noi articole