Aspiratii, experiente noi, evolutie! Mercur in Sagetator (2. 11. 2011- 8. 01. 2012)

Autor: Nicoleta - miercuri, 02 noiembrie 2011, 1413 vizualizari


Dupa ce Mercur, astrul comunicarii, gandirii si mentalului, s-a confruntat cu profunzimea Scorpionului, incepand cu 2 noiembrie se destinde in Sagetator.
Mercur se pregateste de o calatorie ceva mai lunga prin Sagetator, care se va incheia pe 8 ianuarie 2012. La un moment dat (pe 24 noiembrie), face cale-ntoarsa, adica intra in miscare  aparent retrograda, pana pe 14 noiembrie.

Chiar daca este in Exil in Sagetator, Mercur este mult mai destins si jovial, ajutand-ne sa ne deschidem catre noi experiente, sa ne bucuram mai mult de viata, sa fim mai adaptabili. Cu totii ne vom dori sa ajungem la un nivel mai inalt al constiintei, sa ne antrenam mentalul superior sa ne imbogatim din punct de vedere al cunoasterii.

Mercur va "calatori" o parte din drum "de mana" cu Venus (in conjunctie la grad perfect). Cei doi astri poposesc in aceeasi zi in Sagetator (2 noiembrie) iar in perioada 2-11 noiembrie vor strabate 11 grade din zodia Sagetatorului impreuna. Aceasta este o perioada favorabila pentru negocieri, relatii cu strainii, comert exterior, tranzactii, colaborari, proiecte creative, valorificarea unor talente artistice. Acum se pot debloca o serie de proiecte, sunt accesate mai usor fondurile necesare si putem vorbi despre noroc in toate demersurile care vizeaza banii si afacerile.
Daca vorbim de colaborari incepute acum, ele se vor clarifica si definitiva abia in a doua parte a lunii decembrie, cand Mercur isi va relua mersul direct. Insa important e sa fie incepute, sa avem curajul de a experimenta noi paliere, fie in cariera, fie in viata personala.

E si timpul aventurii, flirtului, calatoriilor. Avem mai mult umor, ne este stimulat apetitul pentru cunoastere si invatare, ne orientam mai mult catre filozofie si moralitate, stim sa folosim cuvinte mestesugite.
Aici e necesar sa fim atenti. Mercur in Sagetator predispune si la fanatism, atasament de unele convingeri sau de reguli sociale general acceptate si respectate. Insa osificarea in convingeri, oricare ar fi ele, ne impiedica sa evoluam si ne poate afecta relatiile, din cauza nevoii de a fi recunoscuti pentru "adevarul" nostru.

Pana pe 24 noiembrie, dar mai ales in intervalul 2-11 (conjunctie Mercur-Venus), norocul si oportunitatile pot aparea oricand in viata noastra. Pot aparea conjuncturi nesperate, mici sanse care pot determina schimbari de macaz in viata noastra.

De pe 24 noiembrie pana pe 14 decembrie avem timp sa ajustam ceea ce am inceput, sa revizuim si sa reconfiguram termenii unor colaborari sau relatii.

Dupa 14 decembrie, stabilim coordonatele finale, linia pe care vom merge.

Iata ce domenii vor fi vizate, in cazul fiecarei zodii:

Berbec- relatii cu strainatatea, studii, cunoastere superioara, demersuri juridice, evolutie, calatorii, vise, aspiratii;
Taur- noroc financiar, acces la resursele altora, chilipiruri, ajutor, favoruri;
Gemeni- relatii oficiale, relatie conjugala, parteneriate, consiliere, mediere, imagine sociala;
Rac- loc de munca, relatii cu colegii, sanatate, activitati de rutina, serviciu;
Leu- iubire, copii, creativitate, talente, zona artistica, exprimare de sine, bucurie de viata;
Fecioara- familie, camin, casa, locuinta, patrimoniu, avere, perinti, suflet;
Balanta- comunicare, deplasari, negocieri, studii, documente, corespondenta, relatii cu rude si vecini;
Scorpion- bani din munca proprie, imaginea de sine, aptitudini, calitati, prosperitate;
Sagetator- nevoile proprii, imagine, initiative, schimbari de atitudine, optimism, jovialitate;
Capricorn- credinta, relatia cu Divinitatea, izolare, discretie, noroc providential;
Varsator- prieteni, proiecte, aspiratii, sustinatori, activitati de grup, noi cunostinte, evenimente;
Pesti- cariera, statut profesional, autoritate, putere, imagine sociala, relatia cu sefii.

Nicoleta Svârlefus
Astro Shop

Cele mai noi articole