Arhanghelii

Autor: Nicoleta - vineri, 25 mai 2012, 7998 vizualizari
Arhanghelii


Arhanghelii sunt capii tuturor îngerilor, fiind creati ca cei mai de seama ierarhi în regatul angelic. Ei sunt fiinte maiestuoase care întruchipeaza atribute divine si sunt în serviciul omenirii pe pamant. Ei lucreaza neîncetat sa învinga raul si sa avanseze binele.
Arhanghelii ne preceda cu milioane de ani si se prezinta a fi primii nostri învatatori pe calea spirituala. Sunt, de asemenea, descrisi ca arhitecti divini, pe care Dumnezeu îi foloseste pentru a schita si executa planurile pentru proiectele sale. Ei sunt constructori cosmici si proiectanti în cel mai maret sens al cuvantului, favorizand catre mintile noastre amprenta divina pentru fiecare încercare, efort, de la cel mai mic la cel mai mare.

Toti Arhanghelii sunt si vindecatori care vin ca maestri chirurgi pentru a vindeca sufletele si cele patru corpuri joase ale noastre – eteric, mental, emotional si fizic. Imaginati-va puterea Arhanghelilor, care pentru milioane de ani nu au facut nimic altceva decat sa afirme realitatea lui Dumnezeu si sa dezvolte lumina spirituala în fiinta lor. Apoi cand sunt în mijlocul nostru, dirijeaza catre noi si ne purifica transmitand imensele majorari de lumina pe care le-au cultivat. Folosind lansarea de energie de la îngeri în mod corect, ne poate ajuta în a face un mai mare progres în viata noastra de zi cu zi si pe calea spirituala.

*Vor urma si alte articole despre Arhangheli, cate unul pentru fiecare Arhanghel.

Alexandru CoseruCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole