APRILIE- atmosfera astrala. Pasiune la puterea a 5-a! Schimbari si afirmare de sine

Autor: Nicoleta - vineri, 29 martie 2013, 1472 vizualizari
APRILIE- atmosfera astrala. Pasiune la puterea a 5-a! Schimbari si afirmare de sine

Pasiunea, emoția și ratiunea sunt cuvintele de ordine ale întregii luni aprilie. Asta pentru că elementele Apă, Foc și Pământ sunt cele mai vizitate de către astre.

Berbecul este singura zodie de Foc marcată de prezența a 5 planete și a unui aspect de Lună nouă. Astfel, Uranus își continuă periplul prin această zodie, Soarele se plimbă pe aici până în preajma datei de 20 aprilie, Venus până în preajma datei de 15 aprilie, iar Marte până în preajma datei de 20. Mercur, planeta comunicării, se va instala în acest semn în preajma datei de 14 aprilie. 

Nativii acestei zodii cardinale de Foc, cei care au Ascendentul în acest semn sau planete personale, vor fi împinși în luminile rampei, ca și cum tot Universul dorește să îi verifice, să îi scoată din monotonia cotidiană. Cu toții avem partea noastră de Berbec pe harta astrală a nașterii, așa încât pe segmentul de viață și activitate marcat de Berbec vom fi provocați să demarăm schimbări, să luăm inițiative și să avem mai multă încredere în forțele proprii.

Entuziasmul, optimismul, generozitatea, curajul, dar și mândria și autoritatea vor fi la cote înalte. Trebuie să fim prudenți și să ne ferim de excese de orice fel. Pasiunea Berbecului este o pasiune puternică, zgomotoasă, dar care se sfărșește la fel de repede cum a început.

Faza de Lună nouă se va forma tot în semnul zodiacal al Berbecului în ziua de 10 aprilie, la gradul 20 și 40 de minute. Este un moment deosebit, care va elibera o uriașă cantitate de energie astrală. Recomandabil este sa fim atenți la afecțiunile capului, să evităm deciziile majore, spațiile aglomerate și să ne controlăm reacțiile. Agresivitatea va fi la cote înalte!

Semnul zodiacal al Peștilor este locuit în continuare de Neptun, la brațul căruia valsează Chiron. Pentru nativii Pești se recomandă prudență în gânduri, vorbe, fapte, deoarece foarte ușor pot aluneca în plasa emoțiilor false.

Scorpionul îi găzduiește pe Saturn, aflat în mișcare aparent retrogradă, și pe Nodul Nord Lunar. În seara zilei de 25 aprilie, tot în acest semn se vor forma aspectele de Lună plină și eclipsa parțială de Lună la gradul 5 și 45 de minute, accentuându-ne emotivitatea și dorința de a ne explora profunzimile sufletului. Este o perioadă în care – vrem, nu vrem – vom afla adevăruri despre relațiile noastre amoroase, despre cele cu copiii și despre relațiile de prietenie.

În a doua parte a lunii astrele vor accentua elementul Pământ, respectiv semnele zodiacale Capricorn și Taur. Pluton se plimbă în continuare prin Capricorn, dar în preajma datei de 13 aprilie va intra în mișcare aparent retrogradă. Schimbarea mersului acestei planete ne va repune în situația să ne evaluăm structura interioară, poziția socială și relația cu mediul social în care trăim și ne desfășurăm activtatea.

Semnul fertil al Taurului o va primi cu brațele deschise pe Venus, zeița frumuseții începând cu 15 aprilie, iar Soarele și Marte îi vor ține companie începând cu 20 aprilie. Starea noastră de spirit se va schimba radical față de prima parte a lunii, în sensul că vom deveni raționali, pașnici, dornici de confort și de plăceri trupești.

Jupiter și Luna neagră își vor continua în grabă vizita în semnul zodical al Gemenilor, oferindu-ne posibilitatea să ne corectăm modul de a gândi, comunica și relaționa cu ceilalți.

Sfatul astrologului pentru luna aprilie: mai multă atenție și efort pentru trupul și sufletul nostru!   

Anca Gordin Stoica

*Sursa imagine: http://www.donovandejong.com

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe. Multumim!

Astro Shop

Cele mai noi articole