Anul Bivolului de Metal, un an al construcției și consolidării

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 10 februarie 2021, 65630 vizualizari

Anul Nou Chinezesc începe pe 12 februarie 2021 și în astrologia chineză acest an stă sub semnul Bivolului de Metal Yin. 

Bivolul este al doilea semn în zdiacul chinezesc, făcând din acest an un an al construcției și consolidării pe o fundație solidă. 

În 2020, am trăit experiența anului Șobolanului. Fiind primul semn al zodiacului chinezesc, a adus cu el noi începuturi și schimbări. Acum, în 2021, lucrurile vor deveni un pic mai stabile, permițându-ne să ne mișcăm înainte cu o mai mare ușurință și certitudine. 

Anul Bivolului favorizează adoptarea pașilor metodici în locul salturilor mari. Cu metoda încet și sigur câștigăm cursa.

Semnul Bivolului pune lumina pe crearea bunăstării. Poate adduce pentru noi oportunități pentru a genera noi soluții de venit, dar poate crește și cheltuielile, de asemenea.

Trebuie să fim înțelepți în felul nostru de a cheltui în anul bivolului și trebuie să ne asigurăm că vom cheltui corect. În timp ce există noroc în asumarea de riscuri în investiții și idei de afaceri, de asemenea există și  capcane la care trebuie să fim atenți. 

În timp ce suntem susținuți să inovam și să descoperim noi căi pentru bunăstarea noastră, totodată trebuie să ne și asigurăm că folosim energia ancorată, stabilă și metodică a Bivolului când e nevoie să ne atingem obiectivele.

Cu acest focus pe finanțe în 2021, e momentul potrivit să te conectezi cu abundența care se află peste tot în jur.

Abundența nu are de a face doar cu banii. Este un curent de energie care e aici pentru noi, la care trebuie să ne conectăm și cu care trebuie să lucrăm. Ne reamintește că Universul este o ușa deschisă către oportunități și potențial infinit.

Conectandu-ne cu abundența este aducerea aminte că viața înseamnă să lucrăm în armonie cu noi și nu împotriva noastră. Este aducerea aminte că atunci când căutăm, întotdeauna vom găsi.

Aliniindu-ne câmpul vibrațional cu câmpul abundenței este despre a ști că acesta este adevărul. Este vorba de eliberarea oricăror credințe  aliniate cu lipsa, competiția și nevoia și conectarea cu bogățiile care sunt mereu  în jurul nostru indiferent de ce spune extrasul de cont.

În anul Bivolului, să faceți o prioritate din abundența care sunteți. Gândiți-vă la ce va face să va simțiți prosper și vizualizați. Simțiți senzația în corp pe măsură ce mintea se minunează prin aceste scene imaginare. Țineți minte acest sentiment și evocați-l de fiecare dată când e nevoie. 

Iarăși, gratitudinea este o cale să va conectați cu abundența, așa cum privești răsăritul de soare, așa cum în fiecare zi ne este dată o nouă oportunitate. 

Dacă chiar vreți să valorificați puterea abundenței, treziți-va chiar înainte ca soarele să răsară la orizont. Pe măsură ce răsare, reflectați la 10 lucruri pentru care sunteți recunoscători, chiar dacă sunt lucruri mici.

În timp ce anul Bivolului este un an excelent să deveniți organizați și să construiți pe propria fundație, trebuie să onorăm și calitatea Yin a Metalului.

Metalul e un element rigid și e mai greu de lucrat cu el, dar energia Yin indică un anumit nivel de creativitate și nevoia de a da drumul controlului și de intra în flux.

În 2021, am putea fi nevoiți să lucrăm cu limitările situației prezente în realitatea 3D, totuși încă e loc pentru creștere și curgere în acest spațiu.

Metalul Yin ne permite să luăm ceva rigid și să-l transformăm într-o lucrare de artă și frumusețe.  Yiin simbolizează abilitatea de a lua metalul și de a-l transforma în metal prețios.

Energia Yin este foarte intuitivă. În loc să căutați ghidare în lumea exterioară, mai bine căutați în interior.

În acest an Yin, va trebui să vedem frumusețea în lucruri dar nu după planuri sau după cum ne-am aștepta. Când suntem prea rigizi, pierdem abilitatea de a inova și de a vedea lucrurile într-o lumină diferită. 

Bivolul poate fi încăpățânat, dar dacă vrem să fim armonie cu aceste energii, avem nevoie să știm când să renunțăm și când să ne permitem să fim ghidați de flux și să ne lăsăm duși cu ceea ce vine în cale. 

Noi facem planuri, dar Universul ne arată că și el are planurile sale și, uneori, aceste planuri ne pot duce către locuri mai bune decât ne-am imaginat.

În chestiunile de dragoste, anul Bivolului este bun pentru a ne concentra pe stabilitate. Vom caută mai multă stabilitate în parteneriatele noastre sau vom da drumul relațiilor de tip sus-jos sau inconstanțe. 

La nivel personal, rutina întreținerii poate avea nevoie să implice practici ancorate diferit care să ne facă să ne simțim mai în siguranță.

Energia Bivolului este una hrănitoare, așadar e important să folosim această energie pentru a ne hrăni pe noi înșine și relațiile noastre importante.

Autor: Tanaaz

Sursa articol: https://foreverconscious.com/chinese-astrology-year-of-the-yin-metal-ox/ 

 

 

 

 Astro Shop

Cele mai noi articole