Analiza numerologică anul 2022: Emoții și senzațional!

Autor: Anca Stoica - luni, 29 noiembrie 2021, 47622 vizualizari

Din perspectiva numerologică, anul 2022 este un an de vibrație 6. Așadar, avem de-a face cu un an par, favorabil în mod special persoanelor a căror cifră de destin este un număr par. Ceilalți, persoanle a căoror cifră de destin este impară se pot bucura de ambianța familiară, caldă, confortabilă a anului în anumite perioade în funcție de numerograma natală.

Tema de bază a anului o reprezintă familia, relațiile cu neamurile de proveniență, relația cu locurile natale, confortul personal, casa și bunurile personale. Nevoia de armonie, de echilibru, de frumos va fi la cote înalte și vom depune eforturi, mai mult sau mai puțin conștiente, de avea toate acestea prin diverse metode și mijloace.

Pentru a ne echilibra și armoniza cu noi înșine, cu ceilalți, cu Universul în general recomandabil  este să abordăm domeniile artei, să ne ocupăm de grădină sau de un animal de companie. De mare folos ne va fi tuturor pe parcursul acestui an să ne îmbogățim bagajul de cunoștine prin lecutarea cărților deosebite, prin vizionarea filmelor și pieselor de teatru sau prin vizitarea galeriilor de artă chiar și în mod virtual.

Una din marile hibe ale anului va fi emoția sub toate formele ei. Terra, planeta pe care ne desfășurăm experiențele acestei vieți este o planetă a emoțiilor și a limitelor, iar în anumite perioade, avem de-a face mult mai mult, atât cu emoții, cât și cu limite. Anul 2022 este un an plin de emoții, fiind probabilă abordarea întregii game de emoții disponibile acum și aci.

Știm că emoția este o reacție afectivă cu intensitate diferită în funcție de individ și de situație, însoțită frecvent de modificări în fiziologia corpului uman. Emoția arată atitudinea noastră față de realitatea înconjurătoare, astfel că în funcție de felul în care manifestăm aceste emoții putem spune multe de caracterul fiecărui individ.

Numerele din care este compus anul 2022 sunt de fapt un număr și anume numărul 2, având în vedere că trăim într-o perioadă de timp în care ne sunt accesibile doar numerele de la 1 la 9. Anul 2022 are în componență trei de 2. Când într-o înșiruire de numere avem același număr de trei ori, carateristicile acelui număr sunt exacerbate pentru perioada de timp în care trăim actualmente.

Suma numerelor din care este alcătuit anul 2022 este 6. Atât 2, cât și 6 sunt numere pare, feminine, calme, liniștite, dar se dezechilbrează ușor și devin foarte agitate atunci când se confruntă cu o situație urgentă sau neprevăzută.

Combinația de 2 și 6 ne va oferi un carusel de emoții, trăiri și senzații fără precedent. Indiferent de evenimentele din preajma noastră, evenimente la care fie suntem martori, fie suntem participanți direcți vom consta că ne va fi dificil să ne controlăm emoțiile, lăsându-le să se vadă și se audă oricând, oriunde, oricum.

Pe de altă parte, a ne exterioriza emoțiile și trăirile nu pare logic, dar e practic, deoarece astfel ne descărcăm sufletește și astfel reușim să micșorăm sau să evităm probleme de sănătate dificil de ameliorat prin diverse tratamente.

Vom fi ușor de influențat de alții prin emoțiile lor sau prin vorbele meșteșugite. Foarte probabil să se formeze ușor grupuri care susțin diverse teorii, mai mult sau mai puțin fondate. De aceea, este bine să ne cultivăm discernământul în a susține sau nu o idee, o temă, o decizie colectivă.

Cum vălurile Lumii fizice înconjurătoare vor fi ceva mai dense și amăgitoare de-a lungul anului 2022, pentru că este vorba de energie feminină accentuată obținută din trei de 2 și un 6, masele de oameni vor fi ușor de manipulat, mai ales pe teme de țin de casă, confort personal și domestic, relații familiale, locuri natale, sănătate.

Arta de a convinge prin influențarea emoțiilor celorlalți va fi la cote mari. Persoanele în ale căror structură nativă există cel puțin trei numere de 2 se pot simți copleșite de energia anului 2022. Astfel, pot apărea afecțiuni noi sau se pot evidenția destul de mult, afecțiunile vechile considerate undeva, cândva rezolvate.

Dominând vibrația pară, feminină de-a lungul anului 2022 putem observa cum femeile și tot ce ține de activitatea și nevoile femeilor vor ieși mai mult în evidență. Femeile pot fi alese în posturi importante, înalte, femeile vor fi mai active decât bărbații și chiar vom avea surprize de mari proporții vizavi de implicarea femeilor în diverse domenii cotidiene, domenii în care sunt activi, deocamdată, mai mult sau total, bărbații.

Foarte important este să evităm gândurile negative, deoarece forța lor de materializare este destul de mare. Mai ales dacă temele acestor gânduri se referă la casă, membrii familiei, neamuri, locuri natale. Orgoliile și exacerbarea egoului trebuie evitate în mod conștient. Ar trebuie să cultivăm, la fel de conștient, toleranța, înțelegerea, echilibrul, asumarea responsabilităților ce ne revin, colaborarea, egalitatea, acceptarea celorlalți și a situațiilor date.

Sigur că este loc de îmbunătățiri pe toate planurile vieții, însă în acest an 2022 pentru aceste îmbunutățiri trebuie să depunem ceva mai multe eforturi. Forța de inerție a numerelor pare este foarte mare, mai ales că este vorba despre 2 și despre 6.

Gândirea și comunicarea sunt alte aspecte importante de-a lungul întregului an. Forța cuvintelor va fi foarte mare și în sens pozitiv, și în sens negativ. Astfel, prin vorbele pe care le rostim putem crea direcții de viață pe foarte mulți ani de acum încolo. Rostind cuvinte bune, pozitive și al adresa noastră, și la adresa celorlalți, chiar putem materializa trasee de viață favorabile, de bună calitate poate chiar pentru tot restul acestei vieți.

Concluzionând, vibrația numerologică a anului 2022 ne predispune la emoții și situații deosebite, nemaiîntâlnite și nemaiexperimentate până acum. De asemenea, să fim foarte atenți la ceea ce gândim și la ceea ce spunem. Foarte ușor gândurile și vorbele noastre se pot transforma în săgeți periculoase care distorsionează bunul mers al activității cotidiene. Este bine să fim lucizi, pragmatici, racordați corect și coerent la ceea ce se petrece concret în Lumea fizică înconjurătoare și să ne gândim bine înainte de a lua decizii, a sprijini o cauză, un grup, o schimbare. 

Numerolog Anca StoicaAstro Shop

Cele mai noi articole