Amosfera generala a saptamanii 25 iunie- 1 iulie 2012

Autor: Nicoleta - luni, 25 iunie 2012, 1183 vizualizari

Avem de-a face cu o saptamana diferita de cea care tocmai s-a incheiat, o saptamana in care Mercur schimba semnul Racului cu cel al Leului in timp ce Venus si Saturn isi reiau mersul direct, prima in semnul Gemenilor, iar cel din urma in semnul exaltarii sale.
Dintr-o data, devenim interesati de propria afirmare intelectuala, de a fi siguri ca ideile care ne apartin sunt cele demne de luat in considerare de catre ceilalti, dorind sa obtinem rolul unui conducator. Toate acestea impreuna cu optimismul si orgoliul, ne pot conduce usor catre vanitate si catre lacomie, fiind indicat ca noi sa ne pastram bunul simt si sa cautam echilibrul in tot ceea ce intreprindem. 

Venus ne pune curiozitatea la incercare in continuare, facandu-ne sa gustam din fiecare tort pe care il intalnim, numai de dragul de a incerca senzatii noi. Partea umbrita a semnului Gemenilor – anume nestatornicia – este acum evidentiata.
Cat despre Saturn, intrarea sa la statie si reluarea mersului direct au ca efect eliminarea blocajelor proprii, al caror scop clar era acela de a ne dirija pe drumul pe care trebuia sa il urmam, genul de influenta care te invata ca atunci cand gasesti o usa inchisa, inseamna ca te indrepti catre o directie nepotrivita.

In 29 iunie, careul cu Uranus pe care Soarele il activeaza si opozitia sa cu Pluto, tensioneaza destul de mult lucrurile, obligandu-ne sa ne pastram atat sangele rece cat si rabdarea.

Alina CârciumărescuAstro Shop

Cele mai noi articole