Amosfera generala a saptamanii 18- 24 iunie 2012

Autor: Nicoleta - duminica, 17 iunie 2012, 1457 vizualizari

Pe 21 iunie, odata cu solstitiul de vara, Soarele va schimba gazda, parasind semnul Gemenilor si deschizand ferecatele porti ale zodiei Racului. Este cel mai important eveniment al acestei saptamani.

Alte doua evenimente ale perioadei analizate, demne de mentionat, sunt Luna Noua din semnul Gemenilor (19 iunie) precum si cuadratura pe care Pluto o va forma cu Uranus (24 iunie).

Verbul semnului Racului este “a simti”, ca atare, incepand cu sfarsitul acestei saptamani, vom putea sa ne sustinem cu foarte multa forta ideile si convingerile, agatandu-ne de acestea precum racul de stancile jilave. Sunt de evitat speculatiile abstracte.
Momentul de Luna Noua sustine inceperea unor proiecte puse la cale in tacere, pana acum. Productivitatea este crescuta si ideile par sa infloreasca.

Pe de alta parte, daca acum doua saptamani, conjunctia Lunii cu Antares si-a pus amprenta pe inceputul perioadei analizate, saptamana aceasta incepe cu o conjunctie asemanatoare, respectiv a Lunii cu steaua fixa Aldebaran, sau “Ochiul sudic al Taurului”. Este cea mai stralucitoare stea din constelatia Taurului (desi, daca este observata corect, apartine constelatiei Gemenilor). Este o stea asociata cu echinoctiul de primavara, inceputul anului, de unde si ideea unui start fericit. Traditional, insa, conjunctia Lunii sau a planetei Neptun cu aceasta stea (prin extensie, cuadratura sa cu Neptun, aflat actualmente in miscare retrograda, in semnul Pestilor) anunta un pericol de otravire. Este adevarat, in zilele noastre, riscul de a fi otravit in mod direct este mult mai mic, insa, chiar si asa, nu strica daca in aceasta saptamana vom acorda mai multa atentie propriei sanatati, alimentatiei si medicatiei prescrise (acolo unde este cazul). Fiind implicat semnul Gemenilor, probabil ca si planul mental risca sa fie predispus unor intoxicari, in special mediatice.

Sa aveti o saptamana frumoasa!

Alina CârciumărescuAstro Shop

Cele mai noi articole