Amosfera generala a saptamanii 11- 17 iunie 2012

Autor: Nicoleta - duminica, 10 iunie 2012, 1028 vizualizari


Cel mai important eveniment al acestei saptamani este intrarea planetei Jupiter in semnul Gemenilor, incepand cu data de 11 iunie.
Daca pana acum importante au fost pentru noi planul fizic si material, confortul si descoperirea noilor modalitati de a obtine bunastare financiara, de acum incolo, timp de un an, suntem dispusi sa riscam, jucandu-ne cu idei si mentalitati, dorind schimbarea cu orice pret. Rigiditatea nu ne mai este de folos, dar si utopia ne va fi calauza, cel putin pana vom reusi sa ne echilibram vechile tendinte cu actualele stari de spirit.

Pe de alta parte, un element foarte important, omniprezent, va fi dorinta si nevoia de a calatori, de a descoperi noi locuri, noi traditii, de a lua contact cu noi religii si de a ne reincarca “bateriile” spirituale cu nemaintalnite (pana in momentul de fata, cel putin) energii. Scopul lui Jupiter este acela de a aduce belsug si indestulare, ca atare, totul este in regula atat timp cat nu ii sunt exacerbate efectele propriilor influente.

In acelasi timp, cuadratura pe care Jupiter se pregateste sa o formeze cu Neptun, aflat in semnul sau de domiciliu, respectiv cel al Pestilor, imprima o tendinta catre auto-inselaciune, catre a deveni inselatori si a promite mai mult decat putem onora. Degeaba suntem intelegatori si vrem sa ajutam daca nu ne permitem acest lucru sau daca nu dispunem de mijloacele necesare, la momentul potrivit. Sunt de evitat tendintele de lenevie, auto-indulgenta si resemnarea. Este o saptamana in care sectorul financiar trebuie urmarit cu multa atentie si responsabilitate, pierderile fiind foarte greu de controlat.


Alina CârciumărescuAstro Shop

Cele mai noi articole