Alegeri din INIMĂ: 2024, anul Dragonului de Lemn Yang în astrologia chineză

Autor: AstroCafe.ro - sambata, 03 februarie 2024, 7926 vizualizari

Anul Nou Chinezesc începe în data de 10 Februarie 2024 și va fi un an guvernat de Dragonul de Lemn Yang. Dragonul, este unul dintre cele mai pozitive semne din zodiacul chinezesc, datorită capacității sale de a înota, de a zbura, de a merge pe uscat și de a călători între dimensiuni. Dragonul reprezintă puterea și curajul, dar este și un simbol al păcii și al nevoii de a ne uni și de a fi cu toții Unul. 

Se spune că Anul Dragonului este un an prosper în care inovația și afacerile pot înflori, iar noi putem deveni mai puternici și mai autentici. 

Energia Dragonului ne ajută să ne ascuțim inteligența și capacitatea de înțelegere în privința lumii din jurul nostru. Ne putem aștepta la momente de trezire în masă, la niveluri profunde de înțelegere, la un grad ridicat de conștiință și o înțelepciune ce se va dezvolta pe măsură ce trec lunile. 

Elementul Lemn ajută la îndulcirea și încetinirea energiei Dragonului. Dragonii pot fi destul de fioroși și iuți la manie. Furia lor poate crește cu ușurință, ducând la reacții furtunoase ce vor fi alimentate de Ego-ul nostru și mai puțin de inimă. 

Dragonul de Lemn este liniștit, încrezător și acționează ordonat și meticulos. Dragonul este extrem de inovator și conștient de calitățile tale, iar elementul Lemn îi permite Dragonului să-și ia timpul necesar și să se concentreze pe construirea unei baze solide.

Energia lemnului ne permite să creștem, să ne extindem și să ne menținem viziunea pe termen lung. Sezonul Primăverii este conectat la elementul Lemn, așadar, acest an al Dragonului ne va ajuta să creăm noi începuturi, să plantăm noi semințe și să permitem grădinii noastre interioare să înflorească. Energia este pregătită pentru noi începuturi și pentru noi aventuri, dar avem nevoie să creăm stabilitate și să acționăm din inimă.

Culoarea verde este conectată la elementul lemn și la chakra inimii, așa că, în anul Dragonului, natura și mediul înconjurător ne reaminti în mod constant să ne întoarcem la inimă și să ne deschidem pentru a primi.

Teme ce țin de relațiile noastre pot apărea în Anului Dragonului. S-ar putea să avem nevoie să găsim un echilibru între dorința de a avea o relație si nevoia de independență și autenticitate. S-ar putea să ne întrebăm, cum putem fi noi înșine, conectați cu Sinele nostru autentic, chiar și atunci când suntem în relații cu alte persoane sau cu lumea în general.

Calitatea Yang care se alătură Dragonului de Lemn indică hotărâre, acțiune, fermitate și îndrăzneală în drumul pe care pornim.

Energia Yang poate fi puternică, așa că trebuie să fim atenți să nu ne aruncăm cu capul înainte, mânați doar de dorința de a obține ceea ce ne dorim. Trebuie să exersăm, să fim calmi, autoritari și să respectăm limitele proprii și ale celorlalți.

Cum să ne folosim de energia Dragonului de Lemn Yang

Anul Dragonului de Lemn Yang reprezintă o perioadă excelentă pentru a începe o nouă afacere. De asemenea, se recomandă să avem încredere în visele și idealurile noastre, să le dezvoltăm și să le extindem. 

Este un an în care să ne extindem orizonturile și să fim mai optimiști și mai îndrăzneți. Încrederea va fi aliatul nostru pe tot parcursul anului, mai ales dacă vom face alegeri din inimă. 

Deschiderea spre a primi și recunoașterea propriei valori sunt teme importante ale anului Dragonului. Suntem ghidați și susținuți să ne iubim mai profund și să onorăm toate darurile personale. 

Sub influența Dragonului de Lemn Yang, suntem în primăvara vieții noastre si avem posibilitatea sa ne perfecționăm abilitățile, să devenim mai înțelepți și să ne găsim curajul de a trăi viața pe care ne-o dorim. 

Tehnologia, inteligența artificială și creativitatea sub toate formele ei, vor beneficia cel mai mult de energia acestui an. 

Sfaturi Feng Shui pentru Anul Dragonului:  

  • Curăță-ți casa, de orice simți că nu îti mai este de folos  
  • Decorează-ți casa cu roșu, verde sau galben - acestea sunt culorile norocoase în anul Dragonului
  • Poartă culoarea roșu, pentru a întâmpina cum se cuvine acest început de an 
  • Încheie orice proiecte sau lucruri lăsate neterminate, astfel încât să poți crea spațiu pentru noi începuturi
  • Adaugă câteva elemente pozitive în partea de Est a casei tale: plante sau cristale.


Sursă articol: www.foreverconscious.com 
-----   
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole