Alegerea de a avea sau a nu avea bani

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 29 noiembrie 2013, 10313 vizualizari
Alegerea de a avea sau a nu avea bani

Banii sunt unul din acele domenii in care vad in mod constant oameni care innebunesc dupa ei. Este intr-adevar destul de amuzant sa vezi ca oamenii aleg asta, pentru ca, vedeti voi, este o alegere. A avea sau a nu avea bani este o alegere.

Acum, ai putea sa nu fii prima persoana care crede ca sunt plin de "fumuri" cand spun asta. Dar dupa ce eu am trait, ani si ani, traume si drame legate de bani, a trebui sa ma uit ce puncte de vedere am avut in privinta banilor. Cand am fost dispus sa ma uit cu sinceritate la asta, fara a ma judeca, si am schimbat punctele de vedere, banii au inceput sa curga in viata mea in moduri cu mult peste imaginatia mea. Si lucrul cel mai interesant este ca situatia mea financiara se tot schimba chiar si acum.

Asa de multi oameni spun ca exista formule pentru a face bani; adevarul este ca am constatat ca nu exista o formula "incercat si adevarat" pentru a face bani. Exista o formula incercata si adevarata pentru a fi tu? Sau tu esti unic? Si daca realitatea ta in ceea ce priveste banii este unica de asemenea? Doar un punct de vedere interesant.

Cati dintre noi s-au gandit "Daca as fi avut atat de multi bani, problemele mele ar fi rezolvate!"? Si totusi, nu este ciudat cum majoritatea oamenilor, care dintr-o data au bani, de exemplu castigatorii la loterie, reusesc sa re-creeze situatia lor financiara anterioara cu 4-7 ani de la castig? Din ce cauza este asa? Exista un singur lucru cu adevarat fundamental pe care ei nu l-au schimbat - punctele lor de vedere despre bani. Evident, aparitia brusca a unei multimi de bani nu vindeca de fapt drama, diminuarea si judecata pe care tu le-ai creat in jurul banilor. Nu este chiar hidos sa realizezi ca banii nu sunt solutia problemelor tale? Sau sunt? Si daca solutia este de fapt ceva mult mai interesant - tu.   

Adevarul este ca nu conteaza cat de multi bani ai sau nu ai chiar acum, tu poti schimba opiniile tale asupra banilor si sa vezi cum realitatea ta financiara se schimba sub ochii tai. Aici este "smecheria", si probabil ca nu o sa-ti placa - trebuie sa fii dispus sa ai usurinta si bucurie fata de bani, chiar acum, inainte ca banii sa apara. Trebuie sa renunti la toate acele puncte de vedere minunate de care esti atat de atasat - ca banii sunt un domeniu dificil, imposibil, din viata ta.

Mantra din Access Consciousness este "Totul in viata vine la mine cu Usurinta si Bucurie si Glorie!". Usurinta, Bucurie, Glorie. Acestea sunt ceea ce esti cand esti cu adevarat tu. Tu esti Usurinta, Bucurie si Glorie. Cand produci durere, suferinta si cruzime, tu nu esti. Acum, daca esti dispus sa consideri aceasta notiune pentru o secunda, ai putea sa-ti dai seama brusc ca ai petrecut o multime de timp nefiind tu. Poate al naibii de mult. Nu conteaza, poti alege din nou.

Ai simtit vreodata ca esti sclavul banilor? Aici este un lucru: punctul tau de vedere iti creeaza realitatea, realitatea ta nu creeaza punctul tau de vedere. Si, din moment ce tu esti creatorul realitatii tale, si daca acesta este punctul tau de vedere, aceasta este realitatea pe care o vei crea. Crezi ca ai putea alege sa creezi o realitate diferita acum?

Cat valoreaza a avea pace totala cu banii? Cand esti dispus sa creezi bani in viata ta din bucurie, posibilitate si usurinta, viata devine mult mai amuzanta! Si ce este ciudat, este ca banii incep sa apara in moduri neasteptate, de asemenea. Alegerea bucuriei pentru viata ta inseamna ca te face sa fii mai important decat banii sau orice altceva - inseamna ca banii pot deveni servitorul tau, nu invers.

Am intalnit sute, probabil mii de oameni, care au simtit ca sunt pusi la colt din punct de vedere financiar, sau in relatiile lor, sau in afaceri, si simt ca nu exista nici o cale de iesire. Pentru mine bucuria este de a vedea aceasta schimbare atat de repede si usor. Cand ochii lor se lumineaza din cauza sentimentului de nou, de posibilitati uriase si mult mai fericite pentru ei in viata lor, eu spun "Fii atent - tine-o asa si s-ar putea sa obtii doar fericirea!". 

 

Gary Douglas Access Consciousness Founder

Sursa articol: garymdouglas.com
 
*Traducere: Cristina Ciobanu
*Imagine: www.hdwpapers.com
 

 

 Astro Shop

Cele mai noi articole