Ai incredere in lupta ta interioara

Autor: AstroCafe.ro - sambata, 15 august 2015, 13496 vizualizari
Ai incredere in lupta ta interioara

“Ce greseala teribila este aceea de a renunta la ceva minunat, pentru ceva real.”- Miranda July

Sa ai incredere in lupa ta este ca si cum ai trai in propria conceptie despre viata de dupa, daca nu chiar intr-un rai. Este o practica ce iti intareste considerabil imaginatia. Poate ca toata arta este fondata pe asemenea fantezii nemuritoare. 

Asadar, haideti sa incepem si sa ne jucam de-a imaginatia si de-a... actiunea!

Utopia personala

Care este, de fapt si de drept, lumea ideala din punctul tau de vedere? O poti descrie in detaliu? O poti vizualiza in mintea ta? Du-te acolo, acum! Acum... scrie despre aceasta sau danseaz-o. Descopera mai multe despre acest loc, despre utopia ta personala si construieste-o.

Redescopera-ti valorile, crescand acolo. Afla cat de precis cu putinta unde anume vor aparea tensiuni si reale rezistente la cele mai extraordinare si originale idei ale tale in lumea reala. Decide ce unelte si strategii sunt cele mai potrivite pentru misiunea ta pe Pamant si care sunt scopurile adevarate.

Toate „-ism”-urile (rasism, sexism, feminism, socialism etc.) au aceeasi mare problema, in momentul de fata: sunt prea mari si prea generalizate, indiferent ca lupti impotriva lor sau pentru ele... sau, si mai bine, sa visezi dincolo de liniile trasate de dualitate, sa gandesti in afara tiparelor deja trasate. In mod natural, fobiile (homofobia, xenofobia, claustrofobia etc.) trebuie demontate si ele, de asemenea. Submineaza atat status quo-urile, cat si tot ceea ce este asumat sau luat de bun. Pentru a face aceasta, avem nevoie de originalitate. Va trebui sa folosim vocile noastre unice, individuale, pentru a inova exact acele schimbari pe care le dorim.

Apoi fa-ti partea. Incepe de oriunde, in stil mare sau moderat – incepe de unde conteaza cel mai mult pentru tine. Incepe de acolo de unde arde, de unde doare. Teme-te mai putin... de fapt, nu te teme deloc. Fa ceea ce poti si nu uita ce ai invatat in alta viata.

Acum...inapoi in lumea reala, fii tu insuti si ai incredere in zbaterea ta.

Ai incredere in lupta ta interioara

Ce inseamna sa ai incredere in lupta ta interioara? Inseamna sa renunti la idealul unei perfectiuni pure. Inseamna sa renunti, la nivel personal, la ceea ce inseamna perfectionism. Inseama sa iti permiti dezordinea si sa te lasi in pamant, acelasi pamant din care isi vor trage seva visele tale. Sa ai incredere in zbaterile tale inseamna sa accepti ca nici munca, nici viata, in general, nu sunt usoare. Inseamna sa treci peste infricosatoarele nedreptati ale vietii, fara a deveni impietrit, ci avand incredere in propria-ti tarie si intelepciune.

Aveti incredere in zbaterile voastre si intruchipati aceasta realitate la nivel profund, prin acceptarea transfomatoare. Atunci cand poti avea incredere in zbaterea ta atat de mult, incat vei deveni asemeni unui magician, vei avea propriile vraji secrete, pentru a face schimbarile necesare.

Reamintiti-va (cunoasteti si credeti) ca nimic nu este imposibil. Faceti ceea ce are ce mai mare insemnatate pentru voi. Avand incredere in zbaterile voastre interioare asigurat-va ca sunt numai ale voastre si numai pentru voi. Definiti-va propriile idealuri si parametrii. Credeti in voi. Schimbati, fara doar si poate, dar faceti-o in ritmul vostru, in functie de context. Pastrati-va stilul. Nu cadeti prada presiunilor exterioare ce nu se sincronizeaza cu propriul ritm. Aceea ar fi deja o alta lupta – a lor, nu a voastra! Asumati-va responsabilitatea cu cat mai multa bucurie posibila, cat de sincer si deschis puteti, in asa fel incat, intr-o zi, sa puteti spune la randul vostru altcuiva, cu o profunda integritate: ai incredere in lupta ta interioara!

Witney Sparks

Sursa: http://wakeup-world.com

Traducere: Alice Danila

Imagine: www.findyourmiddleground.comCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole