Ai grijă de tine! Mesajul îngerilor pentru luna AUGUST 2020

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 02 august 2020, 21597 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna AUGUST cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Magical Times – Jody Bergsma, The Power of Surrender  – Judith Orloff, Mesaje de la îngerii tăi– Doreen Virtue, Arhanghelul Gabriel – Doreen Virtue și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

În august avem o nouă carte de aer, așadar o să intrăm pe scenarite, cum le zic eu. O să suferim de scenarită și absolut orice chestie care nu ne iese, considerăm că este vina noastră, sau că cineva ne face ceva, sau că ceva s-a întâmplat sau că planetele nu s-au aliniat, o să avem o tonă de explicații. Cineva sigur a făcut ceva și ne-a stricat nouă feng-shui-ul. O să avem tendința să ne așteptăm la ce-i mai rău în loc de ce-i mai bine. O să avem tendința să zicem: “Am visat că o să se întâmple ceva rău, deci cu siguranță o să se întâmple” sau vom lăsa fricile din trecut să ne conduca viața. Vom crede că dacă ni s-a întâmplat ceva, așa va fi de fiecare dată și de aici înainte. Suntem așa de prăpăstioși în luna august și nici nu este de mirare. Putem avea probleme cu somnul, o să simțim mai acut nevoia de control, parcă trebuie să ne dea cineva peste degete pentru că o sa avem tot timpul tendința de a controla lucrurile și nu le lăsăm să curgă, iar acest lucru este interesant pentru că  intram într-o zonă de confuzie.

O să avem senzația că totul este în ceață, că nu mai înțelegem nimic, că nu știm de ce sau ce se întâmplă. Confuzia este primul semn că suntem puși pe drumul cel bun și că urmează să vină răspunsurile. Ca întotdeauna, înainte de a ști ceva trebuie să trecem prin energia aceasta a confuziei și să binecuvântăm totul știind că o să vină ceva nou, adică nu a fost să fie numai ceață, ceața aia s-a dus la un moment dat. Asa și în situația noastră, ceața aia, confuzia o să se ducă la un moment dat. Ar fi recomandat să ne facem concediul în august, este numai bun sezonul, pentru a putea face o pauză de la toate ce ne trec prin cap. Adică nu mai scormonim nimic, nu ne supărăm, pur și simplu facem o pauză. Atenție și la scenariile legate de planurile de concediu, nu de alta dar să nu ne cream singuri neplăceri. Să înțelegem că lucrurile sunt exact așa cum trebuie să fie și doar așa o să putem merge mai departe.

Cartea completară de la Arhanghelul Mihail ne vorbește despre iubirea eternă. Lecția pe care noi o învățăm în august este să găsim acel echilibru între a da și a primi, între energiile masculine și cele feminine. Este important să coborăm din minte în inimă și asta putem face dacă acceptăm ajutorul.

Așadar este o lună în care ar fi bine să fim atenți la tot ceea ce facem. Nu sunt recomandate schimbările majore, ci mai degrabă este o perioadă în care să lucrăm cu noi, să înțelegem ce merităm, care sunt valorile noastre, ce este important pentru noi, ce avem nevoie cu adevărat, să avem mai multă grijă de noi, să fim mai buni cu noi și cu ceilalți, să comunicăm ceea ce simțim și să fim vulnerabili primind și cerând ajutorul. Să fim atenți să nu intrăm în conflicte, să nu reacționăm și să rămânem echilibrați, întorcându-ne mereu la esența noastră. Să avem mereu cu noi un carnețel și un pix pentru că vom putea fi inspirați iar ideile ce ne vin acum vor putea prinde viața în câteva luni.

 

În prima jumătate a lunii

În prima jumătate a lunii, până pe 11 august, ne vom simți în bătaia vântului, parcă suntem lăsați de izbeliște, parcă totul nu mai are sens și ne simțim vulnerabili. Depinde de noi însă dacă vedem jumătatea plină sau jumătatea goală a paharului. Va fi nevoie mereu să ne întrebăm dacă tot ceea ce auzim, tot ceea ce vine spre noi ne folosește la ceva, sau dacă ne ajută. Este multă vorbărie, multă gălăgie care ne împinge să ne luăm puterea înapoi, să fim demni, integri și să ne apăram drepturile, să facem ceva ce nu am mai făcut deschizându-ne spre ceva nou. Este o perioadă în care stresul este la cote maxime, în care este extrem de important să fim sinceri cu noi și să nu mai facem compromisuri. Să ne conectăm la vocea noastră interioară care ne va conduce spre ceea ce avem nevoie. Extrem de important este să găsim fericirea în lucrurile simple, mărunte, să nu uităm să ne încărcăm cu ceea ce ne face bine.

În partea doua a lunii

Din 12 pană pe 21 august ne orientăm tot mai mult atenția spre noi, spre a avea grija de noi. Putem simți oboseală, neliniște, nesiguranță însă primim ajutor pentru a ne alchimiza aceste stări. Va fi nevoie să trecem printr-un proces de metamorfoză și este important să avem răbdare. Să nu grăbim lucrurile, să nu le forțăm, să nu încercăm să îi controlăm pe cei din jur, mai degrabă să avem încredere în ideile noastre, în puterea credinței, în abilitatea noastră de vindecare și transformare. Este o perioadă în care ne dăm seama de anumite abilități pe care le avem, putem descoperi părți din noi care erau ascunse iar acum ies la iveală și se cer puse în valoare. Dacă depășim stările negative vom aveam o perioadă plină de revelații.

În ultima parte a lunii

Din 22 august până la finalul lunii vom înțelege că unele lucruri este necesar să se încheie, putem simți perioada aceasta ca o perioadă de doliu după ce a fost, la fel cum ne putem simți ca atunci când privim un apus, adică plini de recunoștință și știind că urmează apoi un răsărit. Vom avea nevoie de timp, de alinare, de oameni frumoși alături. Să nu uităm să ne conectăm cu natura, să credem în miracole și să nu uităm ca este un timp pentru toate. Nu este o perioadă în care să avem inițiative ci mai degrabă ne repliem, ne adunăm pentru ceea ce urmează să vină.

Asadar ne asteaptă o lună în care suntem invitați să luăm lucrurile așa cum vin. Nu este recomandat să facem mari schimbări, ci să lucrăm cu noi, să încheiem ce este de încheiat, să fim atenți la aspectele importante pentru noi și mai ales să învățăm să primim. Va fi o lună în care vom înțelege, mai mult ca în alte dăți, că avem nevoie unii de ceilalți. 

Totul este bine! Mergem înainte împreună!

Doamne ajuta!

Delia

www.deliamuresan.ro Astro Shop

Cele mai noi articole