Adevarata natura a vindecarii

Autor: AstroCafe.ro - luni, 06 aprilie 2015, 2938 vizualizari
Adevarata natura a vindecarii

Dreptul nostru din nastere este acela de a fi in comuniune cu Divinitatea/Iubirea/Universul, pentru a fi auto-suficienti in toate sensurile posibile.

Iubirea revarsata asupra adevaratei naturi a vindecarii, pe care de altfel aceasta este fondata, este iubirea pe care toate formele de viata si universul sunt cladite. Este iubirea atotcuprinzatoare a creatiei si constiintei. Aceasta este iubirea care aduce puterea, care face corpul si care il vindeca in acelasi timp. Aceasta este locul in care are loc transformarea. Aceasta este IUBIREA.

Vindecarea, asa cum adesea o percepem noi, este despre alinarea simptomelor, bolilor, infirmitatilor si a altor handicapuri” vizibile in functionarea normala. Vindecarea nu inseamna intotdeauna leac.

Un leac implica rezolvarea problemei externe. Vindecarea este insa mult mai complexa, globala, completa. Vindecarea este insasi readucerea si reintregirea spirituala a unei persoane, tranformand viata acesteia, chiar daca nu intotdeauna se va produce si un „leac”. Vindecarea apare ca rezultat al unei experiente de conectare la Sursa, la Divinitate, la Infinit. In asemenea momente, putem simti o noua pace interioara, reintregirea si recastigarea acelei puteri, acceptarea a ceea ce este, iertarea si experienta de a neconecta cu viata in sine. Aceasta este vindecarea.

Vindecarea este despre acea calatorie evolutiva a sufletului si reconectarea cu Universul la un alt nivel. Aceasta este adevarata natura a vindecarii – insasi IUBIREA.

Sursa: http://theonelivinglight.com/one-living-light-articles/the-true-nature-of-healing.html


Traducere: Alice Danila

Sursa foto: http://spiritualhealingmelbourne.com.auAstro Shop

Cele mai noi articole