Acolo unde mă duce sufletul, nu e treaba mea să judec

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 12 aprilie 2023, 1934 vizualizari

Acolo unde mă plasează sufletul meu nu trebuie să judec. Întotdeauna există ceva ce pot oferi în fiecare situație cu care mă confrunt. Există întotdeauna un loc mai profund în care mi se cere să mă deschid în adâncul inimii mele. 
Dacă mă opresc să-mi judec circumstanțele doar pentru acest moment, pot să văd ce cere sufletul meu de la mine? Dacă mă opresc să respir adânc și să găsesc spațiul dintre respirații, este posibil să mă predau momentului prezent? Dacă cer să-mi observ situația prin ochii sufletului meu, ce văd acum? Arată diferit?

Dacă privesc, ascult și simt această împrejurare, eveniment sau situație dintr-o stare de acceptare pură și știind că este perfect pentru mine și pentru creșterea mea, simt măcar o urmă sfioasă de pace? Dincolo de asta, pot începe acum să-mi dezvălui, cum această situație îmi deschide inima către niveluri mai mari de compasiune, încredere, generozitate, perseverență, devotament?

Dacă o situație se simte greu de gestionat, în orice moment pot să atrag orice Lumină din înțelepciunea sufletului meu și să o percep ca pe un dar? Care este cadoul acum? Mergi adânc și întreabă-ți inima. Inima ta are întotdeauna un răspuns pentru tine. Dacă ceea ce se întâmplă acum este un cadou pentru tine, îl poți simți?  
Darurile Divine, de foarte multe ori, nu vin ambalate așa cum ne așteptăm. Ele vin împachetate în provocări, obstacole, eșecuri ce au drept scop depășirea limitelor noastre cunoscute. Ele parcă vin conduse pe o potecă ce nu pare foarte bine luminată. Ele vin de parcă totul ar fi răsturnat și întors pe dos.

Cele mai profunde daruri ale sufletului vin pentru a ne face să vedem dincolo de tărâmul material. Ne îndreaptă atenția spre tărâmul inimii deschise, ne fac privirea vulnerabilă la durerea sau extazul altuia, ne arată profunzimea mângâierii unei mâini blânde, împărtășirea adevărului, a lucrurilor extraordinar de simple din viață, a lucrurilor naturale și frumoase, care sunt disponibile pentru noi toți, de cele mai multe ori. 

Acolo unde te-a dus sufletul tău acum este perfect pentru tine. Acesta este adevărul Divin și cel mai înțelept este să-l accepți. Este în regulă să te simți liniștit cu fluxul vieții, așa cum ți se oferă în acest moment. Este în regulă să simți că te rupi în bucăți, este în regulă să simți că nu știi, este în regulă să te simți că nesigur, este în regulă să simți că ești pierdut…

Te poți simți împăcat cu starea de a fi. Viața continuă să curgă către tine și prin tine. Lasă Divinul din tine să îți arate acum la ce îți folosește momentul prezent și curgerea lină prin viață.  
Eliberează-te de adevărul vocii sufletului tău, acum! 

Sursa: Raising Vibrations  

-----  
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole