Access Bars, disponibil si in Romania. Ai stiut mereu ca viata ar trebui sa fie usoara?

Autor: AstroCafe.ro - marti, 08 octombrie 2013, 1961 vizualizari
Access Bars, disponibil si in Romania.  Ai stiut mereu ca viata ar trebui sa fie usoara?

Ai stiut mereu ca viata ar trebui sa fie usoara? Ai stiut mereu ca mult mai mult este disponibil pentru tine? Ai cautat cu ardoare modalitati care sa te duca unde vrei sa ajungi repede, cu usurinta si bucurie? Ai dorit tu sa ai cat mai mult din energia, claritatea si deschiderea  pe care o ai  in meditatii profunde? Sau pe care ai avut-o cand ai fost la invatatori spirituali, sau cand ai fost la workshopuri de dezvoltare personala si spirituala? Ai cerut tu universului sa iti arate ce altceva este posibil?

O lume magnifica, cu posibilitati infinite, este disponibila, doar la o respiratie departare de tine. Vrei tu sa accesezi aceasta lume acum? Vrei tu sa incepi sa creezi viata pe care ti-o doresti si sa creezi lumea in care doresti sa fii? Este ACUM timpul sa spui DA? 

Daca ai asteptat destul si daca stii ca acum este timpul sa FII tot ceea ce esti menit sa fii, te invit la o clasa de o zi in care poti alege sa iti schimbi complet viata. Vei invata o tehnica cu care sa facilitezi mai multa usurinta si bucurie pentru tine si pentru cei din jurul tau. Oricine poate invata si poate practica cu usurinta aceasta tehnica, inclusiv copiii si persoanele cu varsta inaintata. Vrei sa te alaturi sutelor de mii de oameni din intreaga lume care au imbratisat aceasta tehnica si care au inceput sa creeze o viata total diferita, cu usurinta si bucurie? 

Aceasta metoda este diponibila acum si in Romania pentru ca ai cerut-o! Esti tu deschis sa recunosti si sa primesti ce ai cerut?

Iata ce spune unul din participantii la aceasta clasa:

“Imi amintesc ca la clasa de bars am cerut universului  sa rezolv o problema de sanatate ( amenoree) , am mai cerut si sa o pot ajuta pe mama mea sa-si imbunatateasca starea de sanatate. La fix o luna de la clasa de bars problema mea de sanatate s-a rezolvat ca si cand nici nu ar fi existat. Starea de sanatate a mamei care suferea de depresie, de asemenea s-a imbunatatit. In acest interval de timp am facut doar o sedinta de bars cu mama, in urma acestei sedinte ea a inceput sa elibereze traume din viata ei. 

Am mai folosit bars si cu o prietena care suferea de insomnie si a reusit sa doarma apoi fara pastile.” Vrei sa citesti intreaga scrisoare cu schimbarile dupe clasa de bars? Vrei sa stii mai mult despre bars? Apasa aici! 

Te invit sa pui aceste intrebari pentru a sti daca aceasta clasa este pentru tine:

Daca aleg sa particip la aceasta clasa cum va fi viata mea in 5 ani de zile?

Daca aleg sa nu particip la aceasta clasa, cum va fi viata mea in 5 ani de zile?

Ai incredere ca vei sti!

Este acum timpul sa ai: “Totul in viata vine la mine cu usurinta, bucurie si glorie”?

Carleta Tiba- Facilitator Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro, aproape in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.wix.com
Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole