9 Lectii pentru zodia PESTI

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 16 martie 2020, 52476 vizualizari

Nu venim intamplator pe Pamant, intr-o anumita zodie, la un anumit moment si intr-un anumit loc. Cu cat suntem mai constienti legat de scopul pentru care ne-am nascut intr-un anumit semn astrologic, cu atat mai implinita este calatoria noastra aici. 

Iata cateva aspecte de contemplat pentru cei nascuti in zodia Pesti, valabile insa  si pentru noi ceilalti, mai ales daca ne cunoastem harta natala si stim in ce casa (segment de viata) se afla Pestii:

1. Pestii au de invatat sa-si traiasca propriul adevar si sa se delimiteze de structurile fixe, exacte. Cu cat se cramponeaza mai mult de materie, de ceea ce inseamna lume si viata “normala”, cu atat se pot simti mai anxiosi si pierduti. De aceea, constiinta universala, intuitia, trairea sufletului si ascensiunea spirituala sunt scopuri mult mai potrivite pentru ei, ca sa se simta impliniti.

2. Pestii au nevoie sa inteleaga si sa integreze ca siguranta este o masura iluzorie in viata. Semnul Pesti nu este intamplator ultimul, cumva aceasta energie pregateste pentru un nou ciclu care incepe cu Berbecul, este un semn de trecere, de tranzitie, de finalitate. De aceea, flexibilitatea, usurinta cu care accepta schimbarile sunt mai importante si mai aducatoare de sens, decat incercarea de a ramane fixati intr-un punct sau context de viata.

3. Nativii Pesti dar si noi, toti ceilalti, in zona de viata asezata in Pesti pe harta natala, avem cu totii de integrat principiul unitatii, al totalitatii si acceptarii. Ca un fel de abandon in fata experientelor, Pestii au de invatat acceptarea, smerenia si conectarea cu tot ce este. Ei stiu in profunzimea fiintei lor ca nu putem separa nimic de tot ce este, ca suntem permanent conectati la energia universala, de fapt suntem energie si totul este energie, deci nu poate fi impartit sau fragmentat decat la nivel de perceptie in lumea pe care deseori o vedem ca fiind doar fizica si nimic mai mult.

4. Pestii au de integrat compasiunea ca sentiment inalt si sa ii permita acestui sentiment sa le guverneze viata. Totusi, asta nu inseamna ca trebuie sa se sacrifice sau sa-si ia rolul de victima ori de salvator, asa cum au tendinta multi nativi Pesti atunci cand nu inteleg semnificatia mai profunda a compasiunii. Sensibilitatea si senzitivitatea lor, faptul ca le pasa de semenii lor, acestea sunt calitati extraordinare dar ele nu trebuie transformate in neputinta, slabiciune sau plangeri, chiar sunt mereu in rezonananta cu suferinta.

5. Lipsa de judecata. Da, Pestii au de invatat sa accepte si sa priveasca orice experienta, orice manifestare sau realitate, orice comportament sau alegere, ca si cand sunt parte a aceleiasi creatii perfecte: Dumnezeu. Nimic nu e gresit sau corect, nimic nu e bun sau rau, nimic nu e la voia intamplarii. Cu cat mai mult invata sa renunte la judecata, cu atat mai multa pace vor simti.

6. Imaginatia. Pestii pot dispune de cea mai bogata imaginatie, dintre toate semnele zodiacului. Ei pot accesa planuri subtile, realitati paralele, lumi nevazute si necunoscute. Si se pot folosi de imaginatie pentru a crea scenarii generatoare de suferinta sau pot alege sa-si foloseasca imaginatia ca o bagheta magica cu care pot sa-si implineasca visele. Daca imaginile pe care le creeaza in minte vizeaza scopuri inalte, daca tin seama de binele colectiv, cu atat mai bine.

7. Cu cat dau mai mult, cu atat primesc mai mult. Si nici nu trebuie sa inteleaga cum se intampla asta. Pur si simplu, au nevoie doar sa se lase sa curga, in fluxul vietii, fara sa se limiteze in vreun fel si fara a incerca sa controleze lucrurile care vin spre ei sau pe care le daruiesc. A da si a primi este ceea ce pot face cel mai bine, iar daruri nelimitate pot veni spre ei, exact atunci cand se asteapta mai putin.

8. Creatie, in loc de supravietuire. Sunt Pesti care se multumesc sa supravietuiasca, intrand in rolul de victima si sunt Pesti care se dedica total si neconditionat unui proces de creatie, fiind constienti de darul pe care-l au, de contributia pe care o pot aduce in lume.

9. Iubire neconditionata, transpersonala. Pestii pot sa iubeasca orice. Pot invata sa nu se mai cramponeze de comportamentele oamenilor sau de lumea fizica. Cei care inteleg ca iubirea trece dincolo de forma, de timp si de spatiu, se pot invalui pur si simplu in iubire si asta este ce le poate ghida viata.

 

Credit photo: Pat BrennanCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole