9 Lecții pentru zodia PEȘTI

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 16 martie 2020, 56027 vizualizari

Nu venim întâmplător pe Pământ, într-o anumită zodie, la un anumit moment și într-un anumit loc. Cu cât suntem mai conștienți legat de scopul pentru care ne-am născut într-un anumit semn astrologic, cu atât mai împlinită este călătoria noastră aici. 

Iată câteva aspecte de contemplat pentru cei născuți în zodia Pesti, valabile însă și pentru noi ceilalți, mai ales dacă ne cunoaștem harta natală și știm în ce casă (segment de viață) se află Peștii:

Apasă AICI pentru ASTROGRAMA NATALĂ

1. Peștii au de învățat să-și trăiască propriul adevăr și să se delimiteze de structurile fixe, exacte. Cu cât se cramponează mai mult de materie, de ceea ce înseamnă lume și viață “normală”, cu atât se pot simți mai anxioși și pierduți. De aceea, conștiința universală, intuiția, trăirea sufletului și ascensiunea spirituală sunt scopuri mult mai potrivite pentru ei, ca să se simtă împliniți.

2. Peștii au nevoie să înțeleagă și să integreze că siguranța este o măsură iluzorie în viață. Semnul Pești nu este întâmplător ultimul, cumva această energie pregătește pentru un nou ciclu care începe cu Berbecul, este un semn de trecere, de tranziție, de finalitate. De aceea, flexibilitatea, ușurința cu care acceptă schimbările sunt mai importante și mai aducătoare de sens, decât încercarea de a rămâne fixați într-un punct sau context de viață.

3. Nativii Pești dar și noi, toți ceilalți, în zona de viață așezată în Pești pe harta natală, avem cu toții de integrat principiul unității, al totalității și acceptării.

Apasă AICI pentru ASTROGRAMA NATALĂ

Ca un fel de abandon în fața experiențelor, Peștii au de învățat acceptarea, smerenia și conectarea cu tot ce este. Ei știu în profunzimea ființei lor că nu putem separa nimic de tot ce este, că suntem permanent conectați la energia universală, de fapt suntem energie și totul este energie, deci nu poate fi împărțit sau fragmentat decât la nivel de percepție în lumea pe care deseori o vedem ca fiind doar fizică și nimic mai mult.

4. Peștii au de integrat compasiunea că sentiment înalt și să îi permită acestui sentiment să le guverneze viață. Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să se sacrifice sau să-și ia rolul de victimă ori de salvator, așa cum au tendința mulți nativi Pești atunci când nu înțeleg semnificația mai profundă a compasiunii. Sensibilitatea și senzitivitatea lor, faptul că le pasă de semenii lor, acestea sunt calități extraordinare dar ele nu trebuie transformate în neputință, slăbiciune sau plângeri, chiar sunt mereu în rezonananta cu suferință.

5. Lipsa de judecată. Da, Peștii au de învățat să accepte și să privească orice experiență, orice manifestare sau realitate, orice comportament sau alegere, ca și când sunt parte a aceleiași creații perfecte: Dumnezeu. Nimic nu e greșit sau corect, nimic nu e bun sau rău, nimic nu e la voia întâmplării. Cu cât mai mult învață să renunțe la judecată, cu atât mai multă pace vor simți.

6. Imaginația. Peștii pot dispune de cea mai bogată imaginație, dintre toate semnele zodiacului. Ei pot accesa planuri subtile, realități paralele, lumi nevăzute și necunoscute. Și se pot folosi de imaginație pentru a crea scenarii generatoare de suferință sau pot alege să-și folosească imaginația ca o bagheta magică cu care pot să-și împlinească visele. Daca imaginile pe care le creează în minte vizează scopuri înalte, dacă țin seama de binele colectiv, cu atât mai bine.

7. Cu cât dau mai mult, cu atât primesc mai mult. Și nici nu trebuie să înțeleagă cum se întâmplă asta. Pur și simplu, au nevoie doar să se lase să curgă, în fluxul vieții, fară să se limiteze în vreun fel și fară a încerca să controleze lucrurile care vin spre ei sau pe care le dăruiesc. A da și a primi este ceea ce pot face cel mai bine, iar daruri nelimitate pot veni spre ei, exact atunci când se așteaptă mai puțin.

8. Creație, în loc de supraviețuire. Sunt Pești care se mulțumesc să supraviețuiască, intrând în rolul de victimă și sunt Pești care se dedică total și necondiționat unui proces de creație, fiind conștienți de darul pe care-l au, de contribuția pe care o pot aduce în lume.

9. Iubire necondiționată, transpersonală. Peștii pot să iubească orice. Pot învăța să nu se mai cramponeze de comportamentele oamenilor sau de lumea fizică. Cei care înțeleg că iubirea trece dincolo de formă, de timp și de spațiu, se pot învălui pur și simplu în iubire și asta este ce le poate ghida viața.

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
-----
🌐 Facebook 🌐 Instagram 

Credit photo: Pat BrennanAstro Shop

Cele mai noi articole