7 COMORI ale zodiei TAUR

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 21 aprilie 2020, 120352 vizualizari

Taurul, acest copil al materiei, este semnul care înțelege cel mai bine ce înseamnă să te așezi undeva, să simți tot ce te înconjoară, să înmulțești toate resursele pe care le ai la îndemână, să perfecționezi, să savurezi plăcerile vieții, să te bucuri de frumusețea și bunătățile lumii.

1. Taurul înseamnă stabilitate. Se urnește greu, dar se oprește la fel de greu odată ce s-a pus in mișcare. Dacă Berbecul este despre a explora, a începe, îndrăzni și experimenta, uneori cu mari riscuri, Taurul este cel care se oprește din alergat, refuză actele de vitejie care i-ar putea pune în pericol stabilitatea și confortul, preferă să folosească metode și cai deja descoperite de alții înaintea sa, pe care însă le poate transforma în realitate care să dureze, dacă se poate pentru totdeauna. Se cutremură la gândul că ceva s-ar putea sfârși, pentru că asta înseamnă să o ia de la capăt, să înceapă, să descopere, iar asta nu e punctul forte al Taurului. El continuă și fixează, are nevoie de garanții, trebuie mereu să știe cu ce are de-a face. Nu deschide ușa primul, nu neapărat inițiază și mai ales nu e fan fiori de început. Confortul cunoscutului și familiarului e mult mai aproape de gustul lui. Schimbările le face cu greu și numai după ce a cântărit îndelung toate posbilitatile.

2. Taurul înseamnă rodnicie. Acolo unde alții au făcut stânga împrejur după ce au deschis ușa, au văzut și gustat experiența… Taurul privește atent, se așează, simte, palpează și, dacă simte oportunitatea de a obține ceva rod, rămâne. El știe cum să facă să rodească ideile, posibilitățile, semințele, la propriu și la figurat. Taurul e în rezonanță cu bogăția, nu degeaba timpul lui e primăvara, când natura e într-o înflorire și o abundență de culori, forme și arome. Taurul are nas pentru confort și bogăție, mai mult decât orice alt semn.

3. Taurul este senzualitate. El trăiește viața mai mult prin corp, decât prin suflet. Are nevoie să-i fie desfătate simțurile, caută răsfățul, fie el culinar sau de altă natură. E important ce îmbracă, ce accesorii poartă, ce mașînă conduce, ce casă are și cum se simte în ea, ce rezervă de bani, proprietăți sau obiecte de valoare deține, ce mâncare pune pe masă, cât de profitabilă e afacerea sa. 

4. Taurul este tenacitate.  Și răbdare. Când alții pleacă, Taurul rămâne. Se atașează de locuri și oameni, așa că opțiunea de a rupe sau a schimbă ceva e ultima pe care o ia în calcul. El nu se dezice cu una cu două de ceea ce reprezintă realitatea lui fizică, consideră că e o investiție de resurse personale pe care nu e pregătit să o lase în urmă, ar fi ca și cum s-ar anula în totalitate pe sine. Nu poate pur și simplu să renunțe la ceva ce crede că e averea sa. Poate fi o relație, o afacere, o casă… 

5. Taurul înseamnă calitate. Își ia mereu timp să facă lucrurile pe îndelete, poate de aceea pare mereu că nu se grăbește nicăieri sau că e prea lent pentru gustul altor zodii. Greu de urnit, un semn nu prea mobil, este totuși cel care așează lucrurile în detaliu, construiește unele dintre cele mai sănătoase și trainice fundații.

6. Avuție. Taurul este ceea ce are. Caută să posede, să aibă, să vadă rezultate pragmatice în urma muncii și eforturilor, pentru că numai așa știe care îi este valoarea personală. Își calculează abilitatile și puterea după cât câștigă, cât are și cât (sau pe cine) posedă.  Mulți Tauri au dificultăți mari în a se vedea așa cum sunt și deseori se evaluează prin averea de natură materială. Ajung, în final, să fie posedați de ceea ce poseda. Se leagă atât de mult de ceea ce dețin, încât devin prizonierii acestor lucruri.

Poate că una dintre marile provocări pentru acești nativi, în această existența, este să înțeleagă, să acceseze și să-și cunoască avuția interioară, bogăția sufletului lor, capacitatea de a iubi și de a fi sursă de bogăție și pentru alții. Practicarea generozității ii poate ajuta pe Tauri să depășească frica pe care o simt frecvent, că nu e destul, că resursele se pot sfârși, că nu vor mai avea pentru ei.

7. Taurii care reușesc să pătrundă în straturi mai profunde ale ființei lor și caută să vadă o imagine mai amplă în ce privește existența lor ajung, nu doar ancora materială pentru ceilalți, ci o sursă infinită de frumusețe, iubire și devotament ca formă înalta de iubire.

Nicoleta Svârlefus 
Sursa foto: www.paintcraze.com 

-----  
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole