5 Superputeri ale zodiei BERBEC

Autor: Nicoleta Svârlefus - miercuri, 25 martie 2020, 187678 vizualizari

 

Fiecare zodie are superputerile ei. Iata 5 dintre superputerile Berbecului:

1. Berbecul este competitiv. Lui ii place lupta. Aproape ca nici nu mai conteaza daca lupta cu el sau cu altii, ori cu un context, el trebuie sa simta adrenalina, sa-I fiarba sangele in vene, sa I se incinga un pic circuitele, asta ii confirma ca e viu si traieste cu adevarat. El vrea primul, repede (acum sau chiar ieri) si e musai sa castige. Daca pierde vreo lupta, se repozitioneaza in mod incredibil si trece la planul B sau pur si simplu isi schimba tinta.

2. Berbecul e curajos. Acolo unde toti ceilalti ezita, el se baga. Unde oamenii mai degraba analizeaza si fac planuri, el deja actioneaza. Ce n-a putut sa faca nimeni, el e dispus sa incerce. Nimic nu-l incita mai mult decat noutatea, inceputul, usa pe care o deschide inaintea altora. Curajul ii vine si din instinctul foarte puternic care-l impinge spre actiune in forta si care nu lasa spatiu pentru analiza detaliata. Sunt oameni care se supara pe Berbeci si ii iau drept nepasatori, duri si lipsiti de empatie sau de capacitatea de a colabora. Dar, de fapt, exact asta este o sursa a curajului lor. Daca ar sta prea mult pe ganduri, daca ar astepta sfaturi si aprobari, daca s-ar lasa intimidat de emotii, nu ar mai putea sa-si implineasca menirea: aceea de razboinic hotarat, de conducator si pionier.

3. Berbecul este conducator. Oriunde ar fi, daca simte ca e nevoie de un lider, imediat se aseaza in fruntea grupului si ii da o directie. El stie sa ia decizii la secunda si are o anume siguranta in ceea ce exprima, incat lumea il urmeaza imediat. 

4. Berbecul este strateg excelent. Vizand mereu victoria, el stie cum sa-si stabileasca rapid pasii de urmat pentru a ajunge unde vrea. Uneori greseste, alteori, din cauza fortei pe care o exercita in actiune, creeaza conflicte si animozitati sau chiar strica lucrurile, insa cu toate astea e de neoprit. Pare sa o ia iar si iar de la capat, uneori lasand senzatia ca nu invata nimic din trecut.   

5. Berbecul e viata. E efervescenta. Foc. Poate fi oricum, numai apatic nu. Prefera furia, in locul deprimarii si melancoliei. De fapt, detesta amanarea, taraganarea, lentoarea. Nu-I intelege pe cei care nu actioneaza, fie ca sa schimbe ce nu le place, fie ca sa progreseze. El nu stie trai altfel decat inflacarat, pasional, insufletit. Ori la bal, ori la spital.

 

Imagine: Fineartamerica.comAstro Shop

Cele mai noi articole