5 planete se aliniaza: 20 ianuarie - 20 februarie 2016. Cum ne afecteaza

Autor: AstroCafe.ro - joi, 21 ianuarie 2016, 3565 vizualizari
5 planete se aliniaza: 20 ianuarie -  20 februarie 2016. Cum ne afecteaza

Eveniment vazut ultima data in ianuarie 2005, alinierea Jupiter, Saturn, Marte, Venus si Mercur va fi vizibila de pe Pamant intre 20 ianuarie si 20 februarie. Cel mai bun moment pentru a vedea aceste planete aliniate este in zori, inainte de rasarit, pe parcursul intregii perioade.

Planetele vizibile sunt acelea ce pot fi vazute cu ochiul liber, spre deosebire de Uranus, Neptun si Pluto, pentru care este nevoie de telescop ca sa le putem vedea.

Pe durata acestei luni vom putea vedea pe cer rarul fenomen astronomic cunoscut si sub numele de “parada planetelor”. Cele 5 planete – Mercur, Venus, Marte, Jupiter si Saturn vor fi pe aceeasi linie, iar acest lucru va putea fi observat cu ochiul liber. Apropierea planetelor poate fi vazuta la orizontul Lunii, din data de 20 ianuarie si pana in 20 februarie.

Pentru a putea vedea acest fenomen mai bine, ar trebui sa stati departe de luminile orasului. Astfel, va veti putea bucura de intreaga stralucire a celor cinci planete, una in fata celeilalte.

Fenomenele vizibile ochiului uman nu sunt atat de dese, iar acesta este cu siguranta unul dintre acelea care merita vazute.

Atunci cand 3 sau 4 planete din sistemul solar se aliniaza la orizontul Pamantului, devenind vizibile, se formeaza acel fenomen astronomic numit “mica parada”. Mult mai rar se intampla o “parada mare a planetelor”, pentru care trebuie sa se alinieze 5 sau mai multe planete intr-o linie dreapta vizibila deasupra orizontului.

In timpul in care o asemenea parada a planetelor are loc, ca acum, Universul isi deschide portile si asculta foarte atent cuvintele si gandurile noastre. Trebuie sa transformam cu atentie negativul in pozitiv si sa ne alegem emotiile si gandurile pozitive.

Daca nu facem asta, vom simti disconfort interor si anxietate, cum ca ceva nu e bine. Cele 5 planete guverneaza mintea, emotiile, tariile fizice, norocul si karma. Orice gand legat de aceste aspecte se conecteaza direct la legea atractiei si ajunge in abisul karmic al lui Saturn.

Sursa articol: http://consciouslifenews.com/5-planets-align-jan-20-feb-20-2016-how-will-this-effect-us-video/11106278/

Sursa video: https://www.youtube.com/channel/UClTW8hInWWrvVB-tw1DRWFQ

Traducere: Alice DănilăCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole