3 Moduri in care sa fii extraordinar in relatia cu banii

Autor: AstroCafe.ro - joi, 12 noiembrie 2015, 14688 vizualizari
3 Moduri in care sa fii extraordinar in relatia cu banii

O relatie extraordinara cu banii are loc atunci cand folosim constienta noastra pentru a crea bani dincolo de ceea ce multa lume considera a fi posibil. “Ce anume putem adauga vietii noastre, care sa ne permita sa cream mult mai multi bani decat ne-am imaginat vreodata ca ar fi posibil?" – aceasta este o intrebare care ne poate schimba realitatea financiara.

Daca ne punem aceasta intrebare in fiecare zi, s-ar putea sa fim surprinsi de modurile in care banii pot veni la noi. Munca este doar un mod prin care putem genera venituri, insa exista numeroase alte cai. Cat de multe concluzii si limitari avem in schimb, care ne opresc din a lasa sa curga fluxul banilor cu usurinta?

Iata 3 moduri in care opereaza oamenii care au o relatie minunata cu banii:

1. Educa-te in privinta banilor

Atunci cand stim si intelegem cum functioneaza sistemul banilor la nivel global, ne putem folosi constienta pentru a  utiliza in avantajul nostru situatiile in care restul oamenilor nu vad si alte posibilitati. Avand deschiderea de a sti mai multe despre bani, avem deschiderea de a imbratisa maretia din noi. Cum ar fi daca am avea o abilitate mai mare de lucru cu banii decat am constientizat vreodata?

Daca incepem sa constientizam ceea ce deja stim, vom deveni si mai constienti de faptul ca putem chema un flux si mai mare de bani in viata noastra.

2. Cunoaste-ti propria realitate (relatie) cu banii

Alegand sa avem propria realitate cu banii ne permite sa dezvoltam un potential in acest sens. Care este relatia ta cu banii?  Este oare legata de saracie, penurie si lipsa de putere? Sau este bazata pe dorinta si deschiderea de a crea bunastare, intrebandu-te unde, ce si cum poti face ceva diferit in raportul cu banii?

Ai face orice pentru bani? Sau lista de lucruri pe care nu ai fi dispus sa le faci este mai lunga decat cea de scuze pentru relatia ta precara cu banii? Cand esti dispus sa faci ceva pentru a crea abundenta, te muti din judecata si preconceptiile cu privire la bani. Atunci cand ne oprim din a judeca banii, acestia au o deschidere mai mare fata de tine!

3. Nu faceti din bani ceva extrem de important

Atunci cand ne concentram asupra banilor, le oferim practic mai multa importanta si astfel, limitam modul in care ei pot aparea, deoarece ii transformam intr-o constructie liniara. Atunci cand ne plasam constienta asupra a ceea ce creeaza viata ca fiind o experienta fenomenala, dincolo de puterea noastra de imaginatie, banii vin si ei pentru a sustine aceasta experienta.

Am gasit un armasar care costa 10.000 de dolari si mi se parea ca este prea scump. Pana cand m-am hotarat ca vreau sa il am, pretul sau deja crescuse la 20.000 de dolari. M-a costat alti 36.000 de dolari sa il aduc in State. Majoritatea lumii ar judeca toata treaba asta ca fiind o nebunie. Din momentul in care l-am luat, am facut mai multi bani decat am facut vreodata pana atunci. Armasarul acesta a contribuit la tot ce am creat si mi-a expansionat deschiderea de a plati pentru ceea ce imi doresc. Pe masura ce mi-am expansionat deschiderea, un nou nivel de a primi a devenit posibil.

Crearea banilor nu este nici pe departe atat de liniara si logica pe cat ne gandim noi ca este. Fiti dispusi sa platiti pentru ceea ce va doriti si intrebati-va daca acest lucru va contribui la a aduce abundenta in viata voastra. Cum ar fi daca a crea bani ar fi mai usor decat ati decis voi ca poate fi?

Gary Douglas

http://garymdouglas.com

Imagine: www.stock-clip.comAstro Shop

Cele mai noi articole