3 moduri de a ramane treaz intr-o lume adormita

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 29 aprilie 2015, 11850 vizualizari
3 moduri de a ramane treaz intr-o lume adormita

Cum inflorim, odata ce ne-am trezit intr-o societate care este proiectata sa ne mentina adormiti? Lumea noastra este facuta in asa fel incat sa ne distraga si sa ne tina deconectati unii de ceilalti.

Cine a mai pomenit de o lume in care te urci intr-un autobuz si ai o conversatie extraordinara cu pasagerii din el? Sau pur si simplu sa mergi pe strada si sa simti o conexiune puternica, organica cu cei din jur, putand sa comunici cu usurita, liber? In acest tip de lume exista o intelegere profunda a faptului ca suntem un tot, ca nimeni nu e un strain. Cu totii suntem aspecte ale celorlalti.

Pana cand vom exista colectiv in acea realitate, iata ce puteti face:

1. Invatati

Studiati, cercetati, intrebati, explorati. Care sunt subiectele care te atrag? In lumea spirituala sunt atatea subiecte pe care sa ne informam. Extraterestrii, chakre, energii, legi universale, conexiuni umane, chiar si stiinta si tehnologia pot fi subiecte „spirituale”.

Exista o multitudine de informatii de calitate pe internet, la fel cum exista si un numar considerabil de falsitati.

Cu cat cititi mai mult, cu atat conectati mai multe piese ale puzzle-ului si incepeti sa vedeti imaginea de ansamblu. Cand toate se leaga, recunoasterea adevarului devine o a doua natura. Este vorba despre ce rezoneaza cu interiorul vostru. Ascultati adevarurile de care va simtiti atrasi, deoarece nu intamplator simtiti asta.

2. Impartasiti cunostintele voastre

In asta consta ceea ce inseamna sa fii uman – conexiunea! Nu in a-i invata pe altii informatii secrete pe care tu le detii si ceilalti nu, ci pentru a impartasi experiente. Impartasiti ceea ce stiti, impartasiti adevarurile voastre si intelepciunea cu cei ce vor sa asculte. Sa gasesti oameni deschisi la minte intr-o societate deschisa poate fi o adevarata desfatare, chiar si printre prieteni sau membri ai familiei, cu care sa vorbiti despre interesele voastre.

Cand eram la inceputul trezirii mele, iubeam sa vorbesc cu prietenii mei despre toate lucrurile pe care le invatam. De-abia ce aflam despre fiinte multi-dimensionale si intelegerea structurii fundamentale care creeaza realitatea. Sa pot impartasi aceste cunostinte a fost un real sprijin pentru mine si de mare ajutor in trezirea mea.

Vorbiti cu persoanele la care tineti, vorbiti online, eliberati energiile intr-un fel, inainte de a se acumula prea multe. Sunt multe de invatat si avem nevoie sa le exploram impreuna.

3. Creati

Folositi informatiile adunate si pasiunea din voi pentru a crea ceva! Apropiati-va de oameni care gandesc la fel pentru a crea fundatia noii lumi. Asa veti ramane treji si veti trezi pe altii, intr-o lume care te adoarme.

Ganditi-va la solutii eco, transformatoare, distrugatoare de poluare, creatoare de conexiuni. Ce va atrage si ce amprenta ati vrea sa lasati pe acest pamant?

Cu cat mai mult impartasiti intelegerea voastra, cunoasteti oameni si creati conexiuni, cu atat mai multe persoane ce se aseamana in gandire cu voi veti gasi. 

Cu cat acele conexiuni vor inflori, cu atat mai mult se vor extinde, iar trezirea la constiinta va atinge mai multe persoane. Cand suficienti oameni vor fi capabili sa isi deschida sistemul lor de intelegere, cu atat mai repede vor putea trece la starea de trezire. Este un proces la nivel personal pentru fiecare de expansiune a trezirii, de a fi capabil sa acceptam idei noi, pana cand ne vom reaminti ca....suntem cu adevarat creatori cu puteri infinite, ce traiesc o experienta umana. 

Sursa: http://thespiritscience.net

Traducere: Alice Danila

Sursa imagine: www.in5D.comAstro Shop

Cele mai noi articole