21 de trasaturi ale unui suflet trezit

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 03 august 2014, 42822 vizualizari
21 de trasaturi ale unui suflet trezit

Poti spune ca este din cauza unei schimbari la nivel mondial in constiinta, un destin la care am ajuns din cauza evolutiei spirituale sau rezultatul vremurilor ciudate, dar multi oameni din intreaga lume trec prin schimbari personale intense si simt o expansiune a constiintei. Schimbarile personale de aceasta magnitudine pot fi dificil de recunoscut si inteles, dar aici sunt 21 de trasaturi care ar putea sugera ca treceti printr-o mare schimbare personala.

1. A fi in locuri publice este uneori coplesitor. Din moment ce zidurile dintre sine si ceilalti se dizolva, noi nu am invatat cu adevarat sa facem distinctia intre propria noastra energie si a altcuiva. In cazul in care starea de spirit generala a multimii este precum cea de turma sau negativa, noi putem simti acest lucru acut si poate parea ca o retragere in propriul nostru spatiu privat. Cand ne-am reincarcat bateriile prin meditatie, petrecerea timpului in natura, departe de alte persoane, sau pur si simplu stand in contemplare linistita, noi suntem pregatiti sa fim din nou cu masele. In relatiile personale, de multe ori simtim emotiile unei alte persoane ca fiind ale noastre. Este important sa avem acest mare sentiment de empatie, dar trebuie sa invatam sa permitem permitem emotiile altei persoane in timp ce le observam si ne pastram propria empatie, dar realizand ca nu toate emotiile ne apartin. Influenta sociala ne poate diminua propria intelepciune innascuta.

2. Stim lucruri fara a le expune in mod intelectual. Adesea numita constiinta intuitiva, avem momente si perspective de tip "a-ha" care pot explica unele din cele mai complexe teorii sau fenomene din lume. Unele dintre cele mai stralucite minti ale timpului nostru doar "stiu". Adeptii si inteleptii, de multe ori au avut download de informatii din stari inalte de constiinta, dupa meditatie sau fiind in prezenta unei persoane mai constiente; acest lucru se intampla pentru mai multe persoane cu o frecventa mai mare. Pe masura ce avem mai multa incredere in intuitia noastra, aceasta devine mai puternica. Senzatiile din corp nu vor mai putea fi ignorate. Visele noastre devin pre-cognitive si, in cele din urma, gandurile noastre constiente vor fi asemenea.

3. Privitul la televizor sau majoritatea fluxului principal de media, inclusiv ziare si mai multe filme de la Hollywood, sunt foarte dezagreabile pentru noi. Mentalitatea care creeaza mai mult, dar nu tot, din programele de televiziune si din cinema, este dezgustatoare. Aceasta ii transforma pe oameni in marfuri si promoveaza violenta. Ne reduce inteligenta si amorteste raspunsul nostru natural empatic la o persoana in suferinta.

4. Minciuna ne este aproape imposibila. S-ar putea sa nu stim exact care este adevarul pe care il ascunzi, dar putem spune (cu intuitia noastra in curs de dezvoltare) ca ceva nu este in regula. Stim, de asemenea, cand ai alte emotii, durere, iubire, etc., pe care nu le exprimi. Tu esti o carte deschisa pentru noi. Noi nu suntem instruiti in contra-informatii, suntem doar atenti si cunoscatori. In timp ce am putea culege indicii fizice, ne putem uita in ochii tai si stim ceea ce simti.

5. Am putea prelua simptome ale racelii tale, precum barbatii care au greturi matinale atunci cand sotiile lor sunt insarcinate. Dureri prin simpatie, fie ele emotionale sau fizice, sunt ceva ce experimentam adesea. Avem tendinta de a absorbi emotii prin plexul solar, considerat locul "emotiilor in stomac", astfel incat noi sa invatam sa intarim acest centru chakra, iar uneori am putea dezvolta probleme digestive. Impamantarea poate ajuta la restabilirea centrului nostru emotional. Mersul descult este o cale minunata de a te impamanta.

6. Avem tendinta de a prinde radacini de victime, aceia fara voci, aceia care au fost invinsi de matrice, etc. Suntem oameni plini de compasiune, si acesti indivizi marginalizati au adesea nevoie de mai multa iubire. Oamenii pot simti inimile noastre iubitoare, si astfel, persoane complet straine ne vor spune adesea povestile lor de viata sau se apropie de noi cu problemele lor. In timp ce noi nu vrem sa fim un teren pentru descarcarea problemelor altora, noi suntem, de asemenea, un bun ascultator pentru cei care lucreaza prin treburile lor.

7. Daca nu invatam cum sa stabilim limite adecvate, putem obosi usor prin preluarea emotiilor altor oameni. Vampirii energetici sunt atrasi de noi precum mustele de hartie, asa ca trebuie sa fim foarte vigilenti in protejarea noastra in acel moment.

8. Din pacate, persoanele senzitive sau empatice ajung, de multe ori, la abuzuri de droguri sau alcool pentru a bloca o parte din emotiile lor si pentru a se "proteja" in a simti durerea altora.

9. Cu totii devenim persoane care le ajuta pe altele. Gravitam in mod natural spre domenii de vindecare, acupunctura, reiki, Qi-Gong, yoga, masaj, etc. - domenii in care ne gasim de multe ori. Stim ca majoritatea au nevoie de asistenta, iar noi vom incerca sa oferim ce avem mai bun, in orice forma ne atrage mai mult. De asemenea, ne intoarcem de la formele "traditionale" pentru a ne vindeca noi insine. Preferand alimente naturale, ierburi si medicina holistica ca moduri de a vindeca fiecare boala.

10. Putem vedea posibilitatile, inainte ca ceilalti sa o faca. La fel ca atunci cand biserica i-a spus lui Copernic ca a gresit, si el a stat agatat de teoria sa heliocentrica, stim ce refuza masele sa creada. Mintile noastre sunt inainte cu ani-lumina.

11. Suntem creativi. Cantam, dansam, pictam, inventam sau scriem. Avea o imaginatie uimitoare.

12. Avem nevoie de mai multa solitudine decat o persoana obisnuita.

13. Am putea deveni plictisiti usor, dar suntem cu adevarat buni la a ne distra pe noi insine.

14. Avem o perioada dificila in a face lucruri pe care nu vrem sa le facem sau care nu ne bucura cu adevarat. Noi chiar credem ca viata a fost menita sa fie o expresie a bucuriei. De ce sa o irosesti facand ceva ce urasti? Nu suntem lenesi, avem discernamant.

15. Suntem obsedati sa aducem adevarul la lumina. Precum copiii mici care spun, "asta nu e corect", noi vrem sa "corectam" "greselile" din lume si credem ca, de multe ori, e nevoie de educatie. Facem eforturi sa explicam inexplicabilul si sa gasim raspunsuri la intrebarile profunde ale vietii. Suntem cautatori, in paradigma Campbelliana. "Eroul cu o mie de fete".

16.Nu avem notiunea timpului. Adesea imaginatia noastra ne duce departe, iar o zi poate fi simtita ca un minut, o saptamana, o zi.

17. Avem oroare de rutina.

18. De multe ori nu suntem de acord cu autoritatea, in special cand nu are sens (din motive evidente).

19. De multe ori vom fi draguti, dar daca esti egoist sau nepoliticos, nu vom petrece mult timp cu tine sau vom gasi o scuza pentru a nu sta cu oamenii care sunt obsedati de ei insisi. Noi nu devenim oameni care sunt insensibili la sentimentele celorlalti sau la punctele lor de vedere.

20. Putem fi vegani sau vegetarieni pentru ca putem simti o anumita energie din alimentele pe care le mancam, ca in cazul in care un animal a fost sacrificat in mod inuman. Noi nu vrem sa consumam energie negativa.

21. Purtam propriile nostre emotii pe mansoanele noastre si avem o perioada dificila "pretinzand" ca suntem fericiti daca nu suntem. Evitam confruntarea, dar vom merge in liniste sa schimbam lumea in moduri pe care tu chiar nu le poti vedea.

Aceste 21 de trasaturi ale unui suflet trezit sunt un memento a cat de important este sa mentinem constientizarea, claritatea si puterea in aceste vremuri interesante. 

Christina Sarich

Sursa: www.collective-evolution.com

Imagine: thedynamicturnaround.com

Traducere: Cristina Ciobanu
Astro Shop

Cele mai noi articole