2021, Anul BIVOLULUI. Un an bun pentru succes și sănătate

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 11 decembrie 2020, 170111 vizualizari

În ansamblu, Anul Bivolului este favorabil personalităților solide, perseverente și de încredere. În Anul Bivolului este de preferat solitudinea în locul unei vieți agitate, ceea ce ne va da acea aura de mister și magnetism. E timpul să apreciem natura și să petrecem mai mult în exterior.

Anul Bivolului este un an bun pentru succes!

Acest an aduce stabilitate, muncă multă și perseverență pentru cei care încearcă să facă facă o diferență. Pentru succes, în acest an luați-o ușor, acordați atenție detaliilor, gândiți profund și nu va dați bătuți.

Fiind unul dintre anii cei mai buni pentru sănătate din zodiacal chinezesc, Anul Bivolului este excelent pentru starea de bine. Puternic și robust, Bivolul va fi capabil să suporte afecțiunile ușoare și să gestioneze pas cu pas fiecare situație stresantă. Dacă va  doriți cu adevărat succes și reușite, în anul care urmează, fiți gentili în orice situație. 

Relațiile și dragostea

Relațiile vor avea nevoie de un surplus de dragoste și grijă. Comunicarea este un factor critic în acest an. Faceți tot ce va stă în puteri pentru a fi diligenti și pentru a menține canalele deschise. Pentru că Bivolul nu e foarte bun în comunicare, orice poate însemna o îmbunătățire a acestei abilități este binevenit. Deopotrivă, atât cei singuri cât și cei căsătoriți, vor trebui să gestioneze situațiile apărute în acest domeniu.

Astrologic, pentru fiecare semn

Pe parcursul întregului an al Bivolului, trăsăturile puternice de personalitate vor fi vizibile în funcție de semnul zodiacal al fiecăruia astfel:

 

Numere norocoase în 2021

În acord cu tradițiile din astrologia chineză, numerele norocoase aduc noroc iar cele nenorocoase pot crea probleme și situații adverse în viață. Atunci când cumperi bilet la loterie sau alegi o dată a nunții fii atent la numere. Numerele norocoase pentru acest an al bivolului sunt 1 și 4. Iar cele mai puțin norocoase sunt 5 și 6. Culorile norocoase pentru anul care urmează sunt verde, galben și alb. Culoarea mai puțin norocoasă este albastru.

Florile care aduc noroc în Anul Bivolului

Pe parcursul acestui an alegeți laleaua, floarea de cais și zorelele. Semnificația lalelei este iubirea perfectă. Simbolizează simțirea înaltă și conștiința propriei energii și a adevăratei intenții. Floarea de piersic reprezintă longevitatea. Aceste flori sunt recunoscute pentru aducerea unui bărbat în spațiul iubirii. În folclorul chinezesc, zorelele simbolizează îndrăgostiții care se văd într-o singură zi din fiecare an iar iubirea lor nu se sfârșește niciodată. Semințele de zorele sunt folosite în medicina chineză pentru a trata probleme la plămâni, rinichi și intestinul gros.

Anul Bivolului și gestionarea banilor

Anul Bivolului e un an de gestionat bani. Pe parcursul anului apare o nevoie mai mare de a cheltui și nu e o perioada pentru lucruri ieftine. Iată de ce, e timpul pentru muncit din greu și pentru găsit soluții de echilibrarea bugetului. Nu ne mulțumim cu venituri mici, ne uităm după multiple căi de câștig. Din păcate, mulți oameni nu sunt fericiți să aibă restricții pe budget. Bugetarea nu înseamnă limitare bucuriei de viață ci deschiderea de noi oportunități si bani pentru plăcerile vieții.

Anul Bivolului – Un An al Stabilității

Acest an reprezintă momentul în care planificarea, pregătirea și munca susținută vor da roade. Nu e un an bun pentru începuturi de întreprinderi noi dar este un an bun pentru a ne bucura de stabilitate.

Sursa 

Sursa foto: www.medium.com



Astro Shop

Cele mai noi articole