2015: Construirea visului colectiv. Lauren Gorgo

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 23 ianuarie 2015, 1709 vizualizari
2015: Construirea visului colectiv. Lauren Gorgo

Un an nou fericit!

"Fericit" ar putea fi o extindere in acest punct, dar eu stiu: sunt incantata sa intru in aceasta noua vibratie si chiar mai incantata sa ies din 2014... si 2013...si 2012.

Astfel, pot spune cu siguranta, cunoscand bine fiecare an, ca fortele cosmice cresc doar in putere si succesiune... chiar daca, exista un sentiment ca 2015 este anul in care incepem cresterea noastra meteorica, dupa atatia ani (decenii?) de inferioritate.

Calatoria noastra in jos, adanc in maruntaiele intunecate ale separarii umane, se apropie de sfarsit, iar noi o luam de la inceput, din nou. De data aceasta spre lumina si nu departe de ea.

Deci, in primul rand, o runda rapida de aplauze pentru aceia care sunt inca in picioare... ei bine, sezand probabil. Pe cine pacalesc... lungiti, evident. Ultimii doi ani (in special portalul 12/12/12) pot foarte bine sa fie calificati, literal, ca si iad in viata voastra, insa pentru aceia care l-au creat printr-un proces de foc foarte lung si dificil, raiul asteapta... gruparea noastra.

Oh, asteptati... nu credeti ca raiul a venit pre-asamblat, nu-i asa?

Dumnezeule, sper ca nu, pentru ca avem o multime de treaba de facut pe aceasta planeta...prin urmare, depasirea dualitatii este doar precursorul actului de deschidere. Prin conditia amara a acestei dureroase planete albastre, mama noastra care iubeste neconditionat si este pastratoare a spatiului timp de eoni de inconstienta umana, as spune ca avem suficiente imbunatatiri de facut pentru a umple eternitatea de doua ori. Dar asta este parte din atractia acestui an, este motivul pentru care am venit toti aici, pentru ce suntem profund programati, iar implicarea, atat de naturala, a contributiei noastre speciale in planul divin ne va aduce implinirea insondabila.

Adica, cui nu-i place o buna renovare?... ca sa nu mentionez ACEA sursa a tuturor renovarilor. Bineinteles, suntem cu totii pe cale de a lua parte la ultima Renovare Extrema: editia pamant... ni se vor acorda oportunitatile necesare pentru a tese in cele din urma visul nostru colectiv pentru pamant, in tapiseria vietii pe Pamant. Nu ne mai dorim, nu mai vrem, nu mai speram. Dupa multi... multi... multi ani de observare a jocului, in acest an vom fi chemati pe terem. Pregatiti sau nu.

Asa cum, super eficienta mea sora Kimberlee a spus atat de pregnant in ultimul ei articol de pe blog, care m-a inspirat: "E timpul pentru a construi". Si cum.

Nu suntem pe pamant, in acest moment, doar pentru placerea (?) de a reinvia si a infrumusete propriile noastre corpuri si vieti, pentru ceea ce ar putea fi punctul de ascensiune in masa, pentru a o face un loc mai bun, fiecare in felul sau unic, iar apoi sa-i inspiram pe ceilalti sa faca la fel? Nu in numele salvarii, ci in numele crearii... fericirii noastre. Frecventa Christica pulseaza prin noi cu o asemenea dorinta creatoare pura, exuberanta pasionala, incat, daca nu ne canalizam energia intr-o maniera inaltatoare, o putem simti ca si cum vom exploda. Va puteti imagina cum va va prinde asta?

Printre altele, Inaltul Consiliu Pleiadian intervine pentru a ne reaminti ca nu suntem aici doar pentru a ne reinvia si reinnoi viata, corpurile si in cele din urma corpul planetar, ci noi suntem, de asemenea, aici pentru a aduce Gaia cu noi in Epoca de Aur. Aka, pamantul nu poate ascensiona fara noi...de fapt, holografic vorbind, pamantul nu poate nicimacar exista fara noi. Traducere: ceea ce facem pentru noi insine, in cele din urma facem pentru lume. Traducere holografica: Precum in interior, asa si in afara/exterior.

Acum, in timp ce toate acestea par o sarcina imposibila, va asigur ca ati venit echipati. In plus, raiul vine categoric cu un manual...cu instructiuni foarte detaliate, as putea sa adaug.

Nu ca instructiunile vagi de la Ikea, cu exceptia unei mici chei hexagonale conceputa pentru a ridica o intreaga bucatarie sau dulapuri si un dus nou...nu. Vorbesc despre un plan perfect pre-planificat cu puncte de fixare specificate exact, concepute explicit (de voi) pentru propria voastra parte in construirea unei lumi noi...care exista chiar in interiorul tau, chiar acum, chiar in inima ta.

Asta a fost intotdeauna situatia intr-adevar, suntem doar cu mult mai aprope de ea acum, astfel incat ne pregatim sa ne angajam pasiunile noastre profunde si mai motivante si sa ne amintim planul nostru unic cu mai multa precizie decat oricand. (Apropo, in cazul in care, in orice moment, ati pierdut manualul de instructiuni, puteti oricand sa descarcati din nou driver-ul pentru Raiul pe Pamant 1.1 din norul...ar putea fi chiar o aplicatie mobila. Retineti totusi, ca va fi in beta pana la versiunea 2.0: Raiul ESTE Pamantul...dupa ce ati desfacut cele mai multe din nodurile importante, dupa 2016).

Raiul pe pamant... in sac/traista

Cu lumea-in stadiul-de frica deoparte, simt ca in 2015 este atat de mult de oferit, printr-o maniera de explorare creativa, incat este greu sa nu vrei sa sari inainte si sa te starnesti. Exista intotdeuma multa speranta si presiune la debutul unui nou an, asa ca nu am de gand sa cad prada ispitei de predictii tentante (si mai ales neclare) in aceste energii intentionat ne-previzibile...cu toate acestea, voi spune ca din perspectiva Pleiadiana, acest an detine cu adevarat potentialul de coacere pentru a incepe constructia "noului fel de A FI" in lumea fizica...o lume, incepand cu noi insine, care va reflecta mai exact rezonanta Cristica, ce patrunde acum pe planeta. 

Si chiar daca mai exista unii pasi personali... si in mare masura biologici... tot mai este nevoie ca corpul nostru Cristic sa isi continue procesul de activare (mai multe in sectiunea de mai jos), consiliul imi transmite ca oficial luam o pauza pentru constrctia noului pamant in primavara, imediat dupa dezghetul iernii (dupa echinoctiul din martie). Deci, cu toate ca ar putea sa mai fie unele urme de hibernare pe viitor, in timp ce fuziunea divina continua sa amestece trecutul si viitorul in prezent, exista, de asemenea, o mare pregatire negesara pentru planificarea si organizarea noilor noastre structuri de viata.

O parte importanta din aceasta pregatire despre care v-am spus, va fi unirea fortelor cu altii, in acest an. Pentru multi, 2015 va da nastere unor stradanii co-creatoare din cel mai inalt ordin, precum colectivele de grup (familia de suflete), care sunt magnetizate unele fata de altele in moduri mult mai marete, in scopul de a adopta MARELE plan...partile care vor fi puse in joc de catre fiecare dintre noi, dar pe care le-am planificat impreuna inainte de intruparea noastra.

Acum, ca suntem pe deplin treji si constienti de rolurile noastre de administratori planetari, este timpul sa punem aceste roluri in actiune...sa ne acceleram capacitatea importanta, in unele cazuri, prin pozitii de lider. In curand sustinem potentialul nostru inalt ca si orchestratori divini, regizori, designeri sau constructori ai noii cai. Acest lucru nu va fi, evident, realizat peste noapte, dar va progresa cu mai multa usurinta si mai mult sprijin universal, pe masura ce trec lunile. O data in miscare, avantul constructiei din toate viziunile noastre comune va incepe sa curga, in deplina armonie, cu planul divin, la care imi place sa ma gandesc ca fiind: proiectul de reinnoire a pamantului.

Exista atat de multe de facut, garantat...dar nimeni, in afara de fiecare dintre noi, nu poate controla cand ne grupam in pasiunea comuna, scopul si potentialul de a trai si iubirea fara limite, in noua lume.

Acesta este anul in care foarte multe concepte noi se vor naste in constiinta colectiva. Rolul vostru, ca si creatori, va fi sa le spuneti bun venit acestor viziuni inalte in viata voastra, ca si realitati posibile, iar apoi sa puneti in aplicare ceea ce sunteti chemati sa folositi alaturi de propria voastra inima. Ce perioada captivanta va asteapta....

Lauren Gorgo

ThinkWithYourHEART.com  ©Expect Miracles, Inc. 2014 All rights reserved

www.thinkwithyourheart.com

Traducere: Cristina Ciobanu

Sursa imagine: www.gaiablooming.com



Astro Shop

Cele mai noi articole