2015, anul oii (caprei, berbecului) de lemn. Un an crucial!

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 18 ianuarie 2015, 1696 vizualizari
2015, anul oii (caprei, berbecului) de lemn. Un an crucial!

Pe baza evenimentelor astrologice prognozate ale perioadei, horoscopul anului 2015 si Anul Caprei de Lemn promit mai multe momente favorabile, comparativ cu anul precedent. Multi astrologi concluzioneaza pe baza conditiilor din 2015, ca procesele care au iesit la iveala si au raspandit haos, in ultimii ani, sunt, in final, dezvaluite; atat situatia politica, cat si cea economica, din lume, incep sa se stabilizeze. Calitatea vietii a multor oameni se imbunatateste, iar criza, care a chinuit multe tari in ultimii ani, promite in final sa fie depasita. Cu alte cuvinte, anul 2015 este unul crucial! In 2015, in acord cu calendarul oriental, un an al Berbecului (dar si un an al Oii sau al Caprei), o epoca vine sa o inlocuiasca pe alta si intreaga omenire are, din nou, mari sperante pentru viitor. Chiar daca am fost mereu plini de speranta si vom continua sa fim astfel, de aceasta data intreaga umanitate are o sansa realizabila de a schimba lumea in bine! Este de la sine inteles, ca putem spera ca vom fi demni de schimbarile pozitive si ni se va permite sa cream pe planeta micul paradis la care visam. Trebuie spus inca o data ca nu au existat niciodata atat de multe semne si aspecte planetare favorabile, care confirma caracterul pozitiv al schimbarilor viitoare - pur si simplu nu putem ignora aceste semne!

Horoscopul Chinezesc pentru anul Berbecului poate oferi, de asemenea, confirmarea schimbarilor favorabile din anul care urmeaza. 2015 va incepe pe 19 februarie si se incheie pe 7 februarie 2016. Primul lucru care iese in evidenta in multe horoscoape orientale pentru 2015, este credinta recent dobandita intr-o crestere economica stabila. In astrologia chineza traditionala, 2015 anul lui Yuo Wei sau al 32-lea an al Berbecului de Lemn Verde (dar si al Oii sau Caprei) este reprezentat alegoric ca perioada de vara trecatoare - perioada de prosperitate si bunastare. Destul de des putem da peste urmatoarele cuvinte: "Latura creativa a Berbecului de Lemn; sorgintea sa aplicata muncii asidue asigura prosperitatea"... Sa fim de acord ca asemenea cuvinte nu lasa loc pentru dubii, cand vine vorba despre bunastarea viitorului.

Astrologii din Vest, la randul lor confirma natura pozitiva a anului 2015 prin urmarirea semnelor pozitive din aspectele schimbatoare ale planetelor si pozitia lor in raport cu celelalte. Diverse horoscoape zodiacale pentru 2015 evidentiaza tendinta comuna spre stabilizare si imbunatatire generala; acest lucru va fi ajutat de  mai multi factori astrologici in acelasi timp.

In primul rand, tranzitul lui Saturn in semnul zodiacal al Sagetatorului la sfarsitul anului 2014 va intra in joc. Inca din ianuarie 2015 toti oamenii de pe planeta vor fi capabili sa relateze diferenta. Multe probleme politice si economice vor fi privite diferit. Chestiunile educationale se vor muta pe scaunul din fata si accentul principal va fi pus pe studii post-universitare. Pe parcursul intregului an ne putem astepta la noi reglementari legislative, care vor permite inovatii structurale in institutiile de invatamant, precum si "ordine" in aceasta ramura a incidentelor educationale. In afara de educatie, schimbarile vor fi introduse in relatiile dintre tari; unele dintre ele vor ajunge la un acord cu privire la intrarea fara viza, iar altele, dimpotriva, isi vor inchide granitele. Trebuie remarcat, totusi, ca aceasta schimbare va fi vociferata doar in 2015, iar principalele evenimente vor iesi la iveala in urmatorii ani.

In al doilea rand, tensiunea dintre Pluto si Uranus, care a fost acolo inca din iunie 2012, se va usura in cele din urma. Acest lucru va pune capat multor conflicte, care au persistat in perioada 2012-2014. Desigur, nu ne putem astepta sa cunoastem castigatorii si perdantii din acest "razboi", deoarece motivul care sta la baza tuturor revoltelor din lume a fost de natura politica. Cu toate acestea, putem spune cu siguranta ca multe procese care au afectat Europa, Ucraina, Egiptul, Siria si un numar de tari africane, ii va pune in imposibilitatea de a se intoarce la vechiul lor sistem si sa mentina cursul lor politic. Sa speram ca schimbarile din tarile mentionate mai sus va fi mai mult de natura pozitiva. Sfarsitul tensiunii dintre planete va marca sfarsitul intregii epoci. Incepand cu 2015, majoritatea tarilor vor trai intr-o societate post-industriala. Trebuie remarcat faptul ca invovatiile care ne-au fost prezentate in 2015 pot transforma viata noastra, similar cu inventia telefoanelor mobile sau a internetului. Progresul din domeniul tehnologiilor de varf va face posibila influentarea politicii si acesta e necesar sa fie unul din factorii cruciali in viitoare formare a societatii noastre. 

In al treilea rand, in prima jumatate a anului 2015, va fi un aspect armonios intre Jupiter si Uranus. Acesta poate avea un efect neasteptat asupra dezvoltarii tehnologiilor de tip internet si wireless, precum si acele inovatii ca vor fi prezentare doar pentru jucatorii-cheie ai pietei de inalta tehnologie. Jupiter este planeta expansiunii si, datorita influentei sale, multi vor observa ca tehnologiile au devenit accesibile si disponibile, practic pentru toata lumea. De asemenea, in 2015 omenirea poate face unele progrese semnificative in industria spatiala; de exemplu, in prima jumatate a anului 2015, pot exista anumite "stiri" de la navele spatiale trimise in spatiu pentru cercetare si explorare. Datele primite pot schimba fundamental interpretarea noastra a modului in care functioneaza universul, cum a ajuns sa existe viata pe pamant si daca exista viata pe alte planete.

In al patrulea rand, in luna august 2015 vom asista la tranzitia lui Jupiter in zodia Fecioarei. Acest lucru va afecta in primul rand pozitiv cresterea economica; economia se va stabiliza rapid si pietele vor recupera rapid pierderile suferite in anii anteriori. O alta promisiune benefica din 2015 este atentia generala sporita pentru problemele ecologice, protectia mediului, obiceiurile alimentare sanatoase si pentru un stil de viata sanatos. Sanatatea oamenilor va deveni tinta. Medicina neconvetionala si domeniile asociate cu aceasta vor fi de o importanta deosebita.

In general, se poate spune ca in prima jumatate a anului 2015 procesele care au fost in vigoare pentru ultimii ani vor fi depasite, iar in a doua jumatate a anului 2015, atat situatia politica, cat si cea economica, din lume, vor fi lipsite de agitatie si conflicte. Mai aproape de lunile de vara, cand evenimentele pozitive le vor pune in umbra pe cele negative, oamenii din multe tari vor fi capabili, in sfarsit, sa respire usurati si sa restabileasca credinta lor in viitor.

Este greu sa faci un raport detaliat pentru 2015, dar un lucru e sigur: evenimentele pe care 2015 le are "in tolba" se vor dovedi de neuitat! Evenimente marcante incredibile sunt in fata - trebuie doar sa avem suficienta rabdare pentru a astepta ca ele sa se intample...

www.gotohoroscope.com

Traducere: Cristina Ciobanu



Astro Shop

Cele mai noi articole