2014 – al doilea an al Noului Pamant, anul schimbarilor

Autor: AstroCafe.ro - marti, 22 aprilie 2014, 1455 vizualizari
2014 – al doilea an al Noului Pamant, anul schimbarilor

Mesaj de la Arhanghelul Metatron (17 nov. 2013; channeler James Tyberonn)

Maestrul 2013 a fost un an al schimbarilor extreme, schimbari localizate, inmod logic, in nodurile principale, marcate de evenimente astrologice foarte importante. In interiorul fiecarui nod s-au adus coduri care afecteaza campul vostru auric, printr-o influenta observabila pentru cei aflati in planurile superioare. Aceste coduri servesc multor scopuri care privesc atat fiinta umana, mediul inconjurator, cat si planeta insasi, privita ca entitate – dar si conexiunile dintre ea si tot ceea ce se afla pe ea sau inmaruntaiele ei. Totodata, aceste coduri au avut rolul de a aduce partea de program privitoare la acest moment si la ceea ce urmeaza. Uneori, a fost necesara reactualizarea unor secvente ale Programului Divin, pentru a-l pune in concordanta cu dinamica realizarilor – dinamica dictata de voi si de realitatile sistemului in care va aflati.

In cadrul propriului aranjament de lumina specializata, se regaseste cel putin tot atata viata ca si in fiinta voastra, diferenta constand in faptul ca in aceasta lumina nu se gaseste un anumit program defalcat in timp si spatiu, asa cum se intampla cu fiinta voastra. Manifestarea acestor energii luminoase este dependenta de existenta si natura portilor stelare.

Nodurile astrologice de putere, ocazionate in special de solstitii, echinoctii si eclipse pot fi intelese ca dispozitive si modalitati exprimate ca forme ale inductiei magnetice, cu anumite particularitati spatio-temporale. Ele sunt deschideri sau fortificari reglementate organic prin forme geometrice si cadre de rezonanta, acordate in planul si esenta lor expansiva.

Nimic nu sta pe loc in univers; indiferent de modul in care este apreciat si masurat timpul si in ce dimensionalitate, schimbarile se produc non-stop si pot fi descoperite sau sesizate, utilizandu-se logica si observatia astrologica.

Vom face referiri la 2014, de care fiecare dintre voi se apropie prin cultivarea unor energii care sa dea putere si sa va formeze, cu adevarat, starea de maestru pe calea ascensiunii.

Scopul nostru este de a va oferi asistenta, inspiratie si claritate, indispensabile unui discernamant caracterizat prin sacralitate si exprimare suverana, care sa va confere abilitatile unei complete si profunde intelegeri a tuturor manifestarilor interioare si exterioare.

Dragilor, in aceste vremuri de profunde transformari ocazionate de tranzitie este crucial sa va amintiti mereu ca Spiritul din voi, dar si Divinitatea careia va adresati, nu pot comunica cu voi decat prin glasul IUBIRII.

Spiritul nu-si impune dorinta cu brutalitate, ci cu calmul desavarsit al ADEVARULUI IMUABIL, necunoscut sau nerecunoscut de multele religii ale oamenilor de pe planeta, forme de spiritualitate umana deformata si, uneori, mult distorsionata, fata de liniile directoare ale Legilor Creatiei. In acest noian de interpretari, discernamantul este cheia. Este necesar ca fiecare dintre voi sa analizeze si sa decida asupra adevarului, in conformitate cu perceptiile si deciziile emanate din inima.

Timpul actual ii ofera fiecaruia dintre voi o oportunitate de a alege sa traiasca liber, de a alege sa elibereze orice forma de grija sau teama astfel incat sa-si poata crea propria sa modalitate de a inainta pe deplin constient si increzator. Imbracati tot ceea ce faceti, in mantia IUBIRII, si veti vedea cum toate grijile, toata agitatia, toate neajunsurile vor disparea.

Respectati-va pe voi insiva si pe cei din jurul vostru! Acesta este modul cel mai indicat prin care puteti sa inaintati spre dimensiunea pe care pretindeti ca v-ati ales-o. Anul 2014 va fi o etapa cheie, pentru a va putea recupera dreptul si abilitatea de a crea Pamantul pe care vi-l doriti.

Anul 2014 este cel de al doilea an al existentei Noului Pamant. In acest an 2014, se traseaza energetic caracteristicile a ceea ce voi numiti Epoca Varsatorului. 

Cheia timpului

In consecinta, Maestrilor, va aflati intr-o cuta existentiala, a unei dimensiuni cheie. Intr-adevar, exista vieti specifice, plasate in vaste sejururi, caracterizate prin vectori spatio-temporali, care ofera oportunitati ale unor salturi cuantice deosebite si care faciliteaza inaintari rapide pentru toate formele de viata prinse in aceasta cuta spatio-temporala.

In cadrul acestor cute, exista intersectari importante, care pot fi alese prin decizie. Viata voastra actuala este una in care se poate lua o asemenea decizie, care va avea inraurire asupra vietilor voastre viitoare, pentru ofoarte lunga perioada de timp. Energiile si timpul se misca acum foarte repede; multe se vor intampla pe Pamant, asa cum veti continua sa constatati si aceste miscari rapide va vor impune, in cursul anului 2014, adaptari si calibrari ale fiintei voastre totale, pentru a face fata tranzitiilor cristaline care vor caracteriza Noul Pamant. Aceste transformari nu vor fi deloc usoare, caci nimic foarte bun nu se poate obtine, fara o angajare aproape totala a fiintei. Printr-o maxima concentrare, veti putea spune la sfarsitul lui 2014, ca ati depasit o etapa de mari provocari, dar care va va aduce mari satisfactii si impliniri.

Veti incepe sa lucrati mai intens in domeniul frecventelor theta, care vor aduce pe planeta o lume a armoniei. Procesul va lua destul timp, dar bazele vor fi puse in anul care urmeaza. Anul 2013 a fost o trecere si un inceput destul de timid, spre edificarea Noului Pamant dupa noul sablon. RidicareaPamantului a permis revizuirea dimensionala si expansionarea frecventiala a planetei.

Pamantul s-a extins spre o dimensiune cristalina, si are posibilitatea sa ajunga in dimensiunea 5D. Trecerea in cea de a cincia dimensiune va permite cu mai multa usurinta, ridicarea in dimensiuni inca si mai inalte, inclusiv pana la dimensiunea 12D.

In ceea ce priveste structura ADN-ului uman, aceasta, in 2013, a inceput sa de imbogateasca cu noi corzi (spirale). (Nota C.M.: prin aceasta nu trebuie sa se inteleaga ca fiecare fiinta umana si-a adaugat noi spirale la ADN, ci doar ca fenomenul a inceput sa apara la anumiti oameni, mai ales la cei tineri, daca au atins un anumit nivel de vibratie).

De asemenea, 2014 va fi un an in care veti continua sa obtineti cresteri subtile mai importante, la nivelul constiintei si constientizarii. Sistemul vostru de chakre se extinde cu noi centri de forta (Nota C.M.: din comunicari anterioare am retinut ca, in 2013, s-au activat cel putin doua chakre, ambele in afara corpului fizic – una fiind plasata cam la punctul din spatiu care corespunde cu atingerea degetelor mainilor intinse deasupra capului).

Noi straturi ale campului vostru auric cristalin (CEF) incep sa apara si sa se stabilizeze la majoritatea dintre voi. Practic, aceste extinderi au drept consecinta aparitia unor noi abilitati si noi sisteme senzoriale, precum si noi trairi emotionale, in relatia cu tot ce va inconjoara.

Concetrarea mentala

In al doilea an al Noului Pamant, vi se cere sa faceti un efort mai mare in ceea ce priveste concentrarea mentala. Puteti simti, uneori, ca pentru a va mentine concentrarea pe un anumit lucru, trebuie sa dati o adevarata lupta cu voi insiva. Asemenea situatii apar ca o consecinta a existentei simultane in fiinta voastra, a noilor fluxuri energetice care cauta sa se stabilizeze si nevoia voastra de a va adapta si calibra, in asa fel incat sa fiti capabili sa le primiti si sa le asimilati.

De fapt, acestea sunt niste fenomene de trecere la foma cristalina si efortul de a abandona vechile structuri pe baza de carbon. Trecerea la epoca Varsatorului are impact si asupra unor schimbari in raporturile ionice, aparute mai cu seama in ultimele doua decenii, sub influenta radiatiei solare care inconjoara acum planeta.

Aceste schimburi ionice fac parte din chimia cosmica, ce-si aduce contributia la punerea in ordine a vietii spirituale, adica la alinierea spiritualitatii voastre, la nivelele mai inalte ale dimensiunilor superioare Aceasta schimbare se refera la raportul cod /cablare, intre domeniile mentale ale constientului si subconstientului, intre realitatea fizica si cea spirituala.

Din cauze care privesc fenomenele coronariene din Soare, jeturi de substante si energii formand o stare plasmatica anionica circula pe Pamant, rascolesc si anima campul energetic al locurilor sacre, care penetreaza mai usor in constiinta fiintelor la care undele Theta devin majoritare. In felul acesta, voi (cei asupra carora au efect aceste campuri) deveniti mai coerenti, mai capabili de a crea si mai eficienti in edificarea Noului Pamant.

In 2014, vor exista perioade in care veti simti un imbold inexplicabil de a va concentra asupra unor chestiuni, probleme si situatii care, in mod normal nu faceau parte din preocuparile voastre. In asemenea situatii, este util si oportun sa dati curs acestor porniri si sa nu va opuneti. Acceptati ca acelea sunt chestiuni pentru care fiinta voastra a fost programata, chiar daca nu gasiti, in acel moment, o explicatie care sa va convinga. Mai mult inca, este posibil ca, la nivel de suflet, sa va fi decis sa reactualizati sau sa modificati anumite puncte din programul cu care ati venit in aceasta viata. Aceste reactualizari sunt facute, pentru ca fiinta voastra totala sa beneficieze cat mai deplin de oportunitatile acestei perioade extraordinare.

Multi dintre voi vor simti imboldul trecerii la anumite tipuri de activitati si manifestari, total opuse atitudinii de expectativa care v-a caracterizat pana atunci.

Anul 2014 va fi si perioada in care, din puzzle-ul care va compune viata, va trebui sa hotarati care va sunt prioritatile, abandonand unele aspecte neproductive pentru persoana voastra sau pentru colectivitatea careia-i apartineti.

Maestrilor, a venit timpul cand trebuie sa va puneti semnatura si amprenta pe lucrari, atitudini si activitati pentru care ati ales sa fiti aici, in aceasta viata, pe Pamant. Vieti de-a randul v-ati pregatit pentru acest moment si, pentru fiinta voastra totala, ar fi o mare dezamagire sa va retrageti sau sa abandonati obiectivele pentru care ati lucrat atat de multa vreme.

Ca un indiciu important: majoritatea actiunilor spre care va trebui sa va canalizati atentia si eforturile, vor fi acelea de grup, de colectivitate. Acum se va suna adunarea!

Frecventele de cristal vor deveni foarte puternice in 2014. Rezonanta acestor frecvente il va influenta pe fiecare dintre voi si va consolida actiunea colectiva. Aproape fiecare dintre voi va urmari, din ce in ce mai constient, sa atinga starea de impecabilitate. Aceasta inseamna ca toate aspectele vietii voastre, intreaga voastra activitate, comportamentul si gandirea voastra vor trebui sa fie fara cusur si la cele mai inalte standarde de moralitate si spiritualitate.

Tyberonn

Fiecare dintre voi are posibilitatea de a fi impecabil in fiecare zi. Cand bilantul zilnic va va arata pentru tot ceea ce ati facut, gandit si exprimat in ziua care trece, nu va puteti reprosa nimic, atunci veti avea dreptul ca in acea zi sa va declarati impecabil.

Poate veti mai avea si unele esecuri, dar, urmarind cu perseverenta ca in intregul an 2014 sa fiti in fiecare zi mai bun decat ati fost ieri, veti ajunge ca la finele anului sa va declarati impecabilitatea, si aceasta va fi starea de MAESTRU.

In 2014, aspectele legate de conflictul interior se vor muta in faza de creuzet, adica de distilare si purificare. Orice defecte care au fost ascunse, orice umbra vor fi mistuite de flacara puternica a spiritului.

Aliniati-va actiunile la cele mai inalte obiective! Prioritizare, acesta trebuie sa fie cuvantul anului care vine. Examinati-va faptele, gandirea si cuvintele si ardeti din ele tot ceea ce nu este acceptat de inima si sufletul vostru. Accelerati procesul de AUTO-PURIFICARE!

Trebuie sa deveniti compatibili cu frecventele Gridului 144, ceea ce va insemna ca puteti stabili legatura cu inaltele frecvente, inaltele energii cosmice care va vor facilita multidimensionalita tea.

Sunteti la inceputul unei inaltatoare calatorii care va va conduce in plaja frecventelor divine pe care le acopera intervalul 5D-12D. Va veti extinde in dimensiuni cu vibratie tot mai inalta, in drumul vostru spre Impecabila Origine.

Sursa articol: www.esoterism.ro

SURSA originala: www.lightworkers.org 

Sursa imagine: http://higherdensity.wordpress.com


Astro Shop

Cele mai noi articole