17 mai 2011- Luna Plina guvernata de Scorpion. Alinierea cu Scopul Divin.

Autor: AstroCafe.ro - marti, 17 mai 2011, 923 vizualizari

Astazi, 17 mai 2011, la ora 14:02 (ora Romaniei), are loc opozitia la grad perfect intre Luna (Scorpion) si Soare (Taur), adica Luna Plina. Acest aspect dezvolta o energie uriasa, transformatoare, purificatoare, alchimica.

In budism, prima Luna Plina din luna mai reprezinta cea mai sfanta sarbatoare, acesta fiind prilejul sarbatoririi nasterii, iluminarii si mortii lui Buddha. Conform acestei traditii, in aceasta zi se deschide un canal de comunicare intre omenire si Divinitate, care permite purificarea in lumina a tuturor credintelor vechi, fricilor, atasamentelor. Toate fiintele constiente se pot alinia acum mult mai usor cu Scopul Divin, pentru ca acesta li se reveleaza, prin meditatie, detasare, acceptare, apropiere de Dumnezeu.

Asa cum am mai spus, energia generata de aceasta Luna Plina este uriasa. Este posibil ca unii dintre voi sa se fi confruntat cu evenimente dure in ultima saptamana sau sa fi fost provocati de tot felul de experiente care au scos la lumina laturi neplacute ale personalitatii de care nu erau constienti.

Daca vorbim de Scorpion, vorbim de pasiune, enigma, mister, magie, putere, dar si de gelozie, posesivitate, control, atasamente puternice. Asadar, orice experienta traita in aceste zile are rolul de a ne ajuta sa ne eliberam de tipare mentale si emotionale vechi, sa renuntam la atasamente si control, sa ne cultivam credinta in Planul Divin, sa lasam sa fie. Este momentul in care ni se poate revela o noua dimensiune a propriei fiinte si a Cosmosului, prin integrarea adevarului inimii, adevarul divin.

Acum se poate renunta la obiceiuri toxice, la un stil de viata nesanatos, la inhibitii legate de sex sau tabu-uri. E posibil ca totul sa fie trait cu o intensitate mult mai mare decat de obicei, deci atat sentimentele derivate din iubire, cat si cele ce provin din frica.

Aceasta Luna Plina inchide un ciclu inceput  pe 6 noiembrie 2010, cand a fost Luna Noua in Scorpion. Practic, acum putem evalua atitudinea noastra din acest rastimp si elimina tot ce este toxic sau nu ne mai este de folos. Avem sansa sa ne dam seama daca ne-am indepartat de la scopul inalt, daca ne-am tradat sau ne-am slujit sufletul. Putem constientiza care ne sunt atasamentele si fricile, ce am pierdut sau ce nu am castigat din ce-am fi vrut. Dar putem culege si roadele unor initiative luate atunci, la Luna Noua.

Oricare ar fi "bilantul", mai ales daca este material, e bine sa stim ca acest moment de Luna Plina, guvernat de Scorpion, inseamna Vointa Divina. Cu alte cuvinte, daca nu ai ceva ce ti-ai fi dorit sau ai pierdut ceva este datorita Vointei Divine. Probabil ca exact ce esti si ce ai in acest moment este suficient si necesar pentru a ramane in contact cu Calea Divina sau pentru a auzi chemarea Ei. Prin urmare, poti alege! Te vei opune in continuare realitatii prezente sau o vei accepta? Te vei mai tine strans de suferinta sau vei alege pacea si bucuria ca fiind natura ta?

In concluzie, astazi sa ne uitam la noi si la vietile noastre. Ce pastram si ce dam la o parte? Ascultam de frica sau de iubire? Ne traim mintea si iluziile ei, sau ne traim sufletul?

Sa ne luam timp pentru noi in aceasta zi magica, sa meditam (ar fi de preferat sa o facem la momentul exact de Luna Plina) sa fim prezenti la ce simtim, sa ascultam mesajele subtile. Sa fim in comuniune cu tot ce exista si sa primim binecuvantarea acestei zile.

Nicoleta Svârlefus


Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole