15 iulie: opozitie Marte- Pluton, Mercur- Pluton. Mesaje in cascada

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 15 iulie 2015, 1374 vizualizari
15 iulie: opozitie Marte- Pluton, Mercur- Pluton. Mesaje in cascada

Întreaga zi se află sub semnul opoziţiei dintre Marte şi Pluton, aspect tensionat cu efecte pe termen lung, extrem de subtil. Despre acest aspect puteţi citi un articol separat aici.

Apoi astăzi se resimte din plin şi efectul opoziţiei dintre Mercur şi Pluton, de fapt el funcţionând chiar de ieri seară, căci ne este dificil să stabilim o comunicare cu adevărat importantă cu cei din jur. Este ca un moment de imponderabilitate greu de controlat. De fapt este nevoie să folosim limbajul sufletului, să nu uităm că este ziua comunicării, Mercur fiind guvernatorul zilei. Cât despre Luna din semnul Racului, ea vine să completeze acest tablou general, prin conjuncţiile cu Mercur şi Marte, dar şi prin opoziţia cu Pluton, cuadratura cu Vesta şi Uranus. Ea ne aduce din inconştient mesaje diferite, în cascadă, ca şi cum, este o reacţie în lanţ; adică apare primul mesaj, odată înţeles şi ingerat, apare următorul, dar care nu ar fi apărut dacă nu-l rezolvam pe primul, şi tot aşa. Este un fel de poveste fără sfârşit, dar cu siguranţă cu un scop bine determinat, acela de a ne descoperi pe noi înşine. Este ca şi cum numai suntem lăsaţi să trăim la voia întâmplării, şi această stare ne face iritaţi, irascibili, agitaţi, precipitând toate reziduurile din interior.

S-ar putea spune că raţiunea are de suferit în acest moment, şi mai degrabă este un moment propice pentru promovarea unor principii noi şi înalte, decât pentru emiterea de măsuri concrete şi detaliate, care se pot dovedi ineficiente. Conştientizarea cauzelor lucrurilor este un proces care are nevoie de pace şi detaşare, chiar dacă uneori este declanşată de evenimente critice. Ar mai trebui să reechilibrăm realist nevoile şi posibilităţile noastre, să înţelegem legea cauză efect, să acceptăm adevărul despre sine şi ceilalţi, indiferent care este acesta.

Acordaţi mare importanţă coincidenţelor, nimic nu este întâmplător acum, lăsaţi soarta să decidă pentru voi, fiţi doar atenţi la modul de receptare a mesajelor.

Încercaţi să nu vă agitaţi, consacraţi o mare parte din timp mai mult pentru a analiza şi a gândi. Meditaţia sau plimbarea în natură vă vor ajuta să vă clarificaţi gândurile.

Astrolog Gabriela Apostol

Citeste mai multe despre Previziuni pentru 15 iulie 2015 - Previziuni zilnice - Mirabilys Magazin pe pagina www.mirabilys-magazin.roCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole