11/11 RITUAL pentru manifestarea dorințelor

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 11 noiembrie 2020, 24800 vizualizari

Celebrul 11/11! O zi specială pentru atât de mulți! Această zi deține codul de număr 1111, care este un număr de putere în astrologie și, de asemenea, un număr de înger.

Dacă doriți să manifestați ceva sau doriți să vă împliniți o dorință, aceasta este ziua potrivită pentru a vă stabili intențiile. 

1111 mărește capacitatea de a crea și de a lăsa o amprentă pentru întreaga viață. De asemenea, indică faptul că suntem în deplină armonie și aliniere cu întreaga natură. Din această stare de aliniere, devine mai ușor pentru noi să ne simțim conectați la pământ și la viața noastră aici pe Pământ, dar și la magia și înțelepciunea tărâmurilor superioare.

11 noiembrie este, de asemenea, o zi extrem de puternică pentru deschiderea inimii și întărirea energiei câmpului inimii.

Dacă te simți blocat când vine vorba de probleme ale inimii sau dacă te străduiești să te conectezi cu dorința inimii tale, stabilește o intenție și roagă-ți îngerii și ghizii să te ajute să eliberezi blocajele care nu mai sunt necesare.

Pe tot parcursul zilei, încercați să vă păstrați în mod conștient inima deschisă și în vibrația iubirii, a înțelegerii, a iertării și a compasiunii, în special față de voi înșivă!

Dacă doriți să atrageți, să manifestați sau să creați ceva, aceasta este, de asemenea, o zi puternică pentru rugăciune, ritualuri, dar și pentru a lua măsuri. Gândește-te la ceva ce dorești să creezi și să atragi în viața ta și apoi fă cativa pași (chiar dacă sunt mici) pentru a te ajuta să transformi în realitate.

Ritual 1111

Zile alternative pentru a face acest ritual: 1, 10, 28 și 29 noiembrie.

Pasul 1: Începeți să scrieți în flux liber timp de 11 minute despre toate lucrurile care vă deschid inima și aduc bucurie în viața voastră. Aceasta poate include lucruri care în prezent îți aduc bucurie sau lucruri pe care vrei să le aduci în viața ta în viitor. Când scrieți în flux liber, ideea este să continuați să scrieți fără a ridica stiloul de pe pagină, așa că permiteți-vă să scrieți orice pentru a menține stiloul în mișcare. 

Pasul 2: parcurgeți ceea ce ați scris și evidențiați toate activitățile cheie sau simțirea cuvintelor care vă ies în evidență. Aceste cuvinte și / sau activități vă vor oferi indicii cu privire la locul în care trebuie să vă concentrați energia și timpul.

Pasul 3: Alegeți 3 dintre cele mai bune cuvinte sau activități care se simt cel mai bine acum și apoi scrieți-le pe o foaie de hârtie separată. Acum puneți mâna peste inimă și repetați pentru fiecare - 

„Îmi acord permisiunea de a simți / face (inserează sentimentul / activitatea aici). Îmi dau permisiunea de a aduce mai mult din această energie în viața mea începând de astăzi.”

Pasul 4: Acum închide ochii și vizualizează cum va arăta viața ta când vei aduce toată această energie frumoasă. Vedeți-vă realizând tot ceea ce doriți și simțindu-vă bucuros și fericit. Meditează la asta timp de 11 minute.

Pasul 5: având în vedere viziunea ta, scrie o intenție clară pentru ceea ce vrei să manifesti în viața ta. Încearcă să surprinzi succint ce emoții, sentimente și lucruri vrei să aduci în viața ta într-o singură frază. Acest lucru vă va ajuta să trimiteți o dorință clară către Univers. Aici sunt cateva exemple-

„Intenția mea de a merge mai departe este de a aduce mai multă energie relaxată și pașnică în viața mea, astfel încât să mă simt aliniat și conectat cu calea mea cea mai înaltă”

„Intenția mea de a merge mai departe este să-mi dau permisiunea să mă joc și să mă simt din nou tânără și veselă.”

„Intenția mea de a merge mai departe este să ascult și să-mi onorez intuiția, astfel încât să pot avansa mai departe în carieră și să aduc mai multă abundență”.

„Intenția mea de a merge mai departe este de a-mi deschide inima pentru o nouă iubire și de a împărtăși noi amintiri cu alte persoane."

Nu este bine sau rău când vine vorba de intenția ta, încearcă doar să o formulezi într-un mod pozitiv. Odată ce ai intenția ta, păstrează-o undeva, o poți vedea în mod regulat sau spune-o cu voce tare de câteva ori.

Pasul 6: Puneți-vă mâinile în poziție de rugăciune, mulțumiți Spiritului și închideți cu afirmația- 

„Sunt aliniat, sunt Unul, îmi creez viața celei mai înalte căi unde toate dorințele mele sunt împlinite. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc."

SursaCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole