10 fraze pline de intelepciune de la Gandhi

Autor: AstroCafe.ro - marti, 12 noiembrie 2013, 4127 vizualizari
10 fraze pline de intelepciune de la Gandhi

Mahatma Gandhi a fost un om care a lasat umanitatii mesaje puternice inainte ca timpul sau in acest loc sa fie dus la bun sfarsit. Aici este o lista de 10 fraze puternice din intelepciunea ce a lasat-o pentru noi toti. Un lucru pe care as vrea sa il adaug la acestea, pentru a le face foarte practice, este ca pentru fiecare in parte sa incerci sa vezi cum se raporteaza la o situatie certa sau aspect al vietii tale, astfel incat sa o poti integra cu adevarat in viata ta. Este minunat sa cunosti citate si fraze ca acestea, dar a le pune in practica este un pas important pe care incepi sa-l faci. Asigura-te ca reflectezi asupra fiecareia si observa cum poti sa le faci parte din viata ta. Bineinteles, impartaseste aceasta lista si cu ceilalti pentru a face si ei acelasi lucru :-)

1. Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume

2. Devii ce gandesti

3. Unde este iubire, este viata

4. Invata ca si cum ai trai vesnic

5. Sanatatea este adevarata ta avere

6. Ai simtul umorului

7. Viata ta este misiunea ta

8. Actiunile exprima prioritatile

9. Maretia noastra sta in abilitatea de a ne transforma

10. Pune-te in serviciul altora

Unele din cuvintele puternice lasate de Ghandi pentru noi in aceste vremuri. Cel mai important lucru pe care sa ni-l reamintim este prima fraza de aici "Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume". Daca noi suntem cu adevarat aici pentru a produce schimbarea, aceasta nu este despre a sti sau a memora aceste fraze, trebuie sa le traim cu adevarat si sa le adaugam in vietile noastre. Altfel sunt doar cuvinte.

Joe Martino 

www.collective-evolution.com

Traducere: Cristina CiobanuCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole