10 citate care sa ne inspire viata si munca

Autor: AstroCafe.ro - marti, 27 octombrie 2015, 4275 vizualizari
10 citate care sa ne inspire viata si munca

Atunci cand suntem implicati intr-o afacere sau intr-un proiect de creatie, inspiratia este combustibilul care ne face sa dam inainte, chiar si atunci cand suntem obositi, nemotivati sau atunci cand simtim nevoia de un mic “tonic”.

Iata 10 dintre citatele mele motivationale preferate – sper sa va inspire sa mergeti mai departe si sa actionati pentru a va indeplini visele.

1. ”Astazi voi face ceea altii nu vor, astfel incat maine sa realizez ceea ce altii nu pot.” – Jerry Rice

Acest citat poate fi de ajutor mai ales in acele zile in care pur si simplu nu ai chef sa muncesti sau iti lipseste inspiratia, insa in acelasi timp esti destul de odihnit si nu ai de ce sa iti iei o zi libera. Momentele ca acestea sunt cele in care munca este caramida de la temelia persoanei care vrei sa fii. De exemplu, daca spui ca vrei sa scrii o carte, asigura-te ca face tot ce iti sta in putinta (cum ar fi sa creezi un program de scris, trezit devreme etc.), pentru a deveni ceea ce iti doresti – un autor publicat.

2. “Daca-ti creezi claritate la interior, totul se va aranja si la exterior.” – Eckhart Tolle

Aceasta este alchimia lucrului la interior si observarea modului in care viata se aseaza de la sine.

3. “No/Nu = Next. Opportunity./Urmatoarea. Oportunitate” – Nate Carr

Deoarece in viata nu poti lasa un “Nu” sau un esec sa te doboare - mergi catre urmatoarea oportunitate.

4. “Afla care-ti este menirea, iar fluxul te va purta cu el.” – din filmul “The Men Who Stare at Goats”

Poate deja ati experimentat asta: momentul in care te regasesti pe calea ta si te indrepti in directia corecta, totul curge armonios si pana si provocarile aduc cu sine o senzatie de usurinta.

5. “In acele momente cand prioritatile se darama, ramai ghidat mereu de propriile valori, nu de nevoile resimtite in acel moment.” - Adam Braun, in “Promise of a Pencil”

Valorile sunt pietrele de temelie in luarea deciziilor cu integritate. Oricand aveti o decizie de luat sau vi se iveste o oportunitate, doar intrebati-va: va aduce aceasta oportunitate mai aproape sau mai departe de valorile tale intrinseci? Acest lucru va asigura ca nu v-ati lasat furati de lucrurile stralucitoare, superficiale si va va ajuta sa faceti alegerile corecte tot timpul.

6. “Lansarea unei afaceri nu este doar despre inceperea ei, ci despre descoperirea si urmarea propriei cai in viata.” - Rizwan Virk,  din Zen Entrepreneurship

Daca v-ati gandit la a urma niste cursuri pentru dezvoltare personala, atunci incepeti o afacere. Afacerea va va testa la fiecare nivel al fiintei voastre si va va creste intr-o persoana mult mai puternica decat v-ati fi imaginat vreodata.

7. “Viata este facuta din mici alegeri, de la un moment la altul.” - Mark Divine, fondatorul SEALFIT

Practic, nu asteptati sa apara un miracol. Nu asteptati sa va vina cheful de a munci. Nu asteptati pentru momentul “perfect”. Actionati acum, deoarece tot ceea ce faceti se aduna si totul conteaza.

8. “Nu treceti prin viata, cresteti prin viata.” - Eric Butterworth

In fiecare moment avem de facut o alegere – si intotdeauna putem alege sa fim “ucenici” ai vietii, invatand activ si constient, crescand in fiecare moment.

9. “Un scop nu este intotdeuna menit sa fie atins; de multe ori serveste prin faptul ca este setat ca tinta.” - Bruce Lee

De aceea este bine sa visezi in stil mare. Visati mai mult decat puteti gandi ca ati reusi vreodata. Amintiti-va ca visul este o directie.

10. “Tot ceea ce conteaza intr-o afacere este sa nimeresti o data. Apoi, toti vor putea spune cat de norocos esti.” - Mark Cuban

Acesta este aur pur. Este usor sa vezi succesul in jurul tau si sa te gandesti ca nu esti facut sa fii un antreprenor sau ca esti pur si simplu ghinionist. S-ar putea sa simti ca visele tale nu pot fi atinse. Adevarul este ca cei mai de succes oameni au avut multiple esecuri. Asa ca permiteti-va sa gresiti, sa experimentati si sa invatati, pe masura ce inaintati.

Sursa: http://www.collective-evolution.com/

Autor: Tova Payne

Traducere: Alice Danila
Astro Shop

Cele mai noi articole