Vital Protect Home. Afla cum poti combate cu pana la 100% oboseala

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 11 martie 2016, 2741 vizualizari
Vital Protect Home. Afla cum poti combate cu pana la 100% oboseala

Află de ce nu te odihnești suficient și cum poți combate oboseala cu până la 100%

Știai că spațiul casei tale este străbătut de pânze de radiații electrice și unde de joasă frecvență care te devitalizează și blochează procesul de regenerare al organismului pe timpul nopții? Ne-am dorit să folosim cunoștințele pe care le deținem în domeniul microscopiei electronice și cel medical pentru a crea o tehnologie capabilă să ofere o protecție activă întregii case, protecție împotriva tuturor surselor emițătoare de radiații nocive pentru organism. Așa a luat naștere Vital Protect Home, dispozitiv unic în România pentru protecția și revitalizarea câmpului energetic al întregii tale case!

De ce este bine să folosești Vital Protect Home?

Știai că problemele de somn sunt responsabile de…?

Care sunt beneficiile unui somn sănătos?

Vital Protect HOME emite pe frecvența 7,83 Hz (frecvența naturală a Pământului) pe o rază de 10m, ceea ce înseamnă că oriunde te-ai afla în casă ești complet protejat și conectat cu energiile naturale benefice ale Pământului. Asta se traduce în:

Protejează-ți casa cu Vital Protect HOME și scade cu peste 80% riscurile de îmbolnăvire cauzate de:

La ora actuală, Vital Protect HOME este singurul dispozitiv din România pentru protecția întregii case care emite pe frecvența 7,83HZ. După ce am terminat munca de proiectare și producție, am hotârât să scoatem pe piața Vital Protect HOME la prețul de 250 euro, un preț care ne justifica munca și resursele investite.

Totuși, ne-am dorit să-l facem accesibil pentru cât mai mulți oameni care au nevoie de o calitate mai bună a somnului și a vieții. Așa că am fost puși în fața unei alegeri dificile pentru care am luat în calcul mai multe detalii. În cele din urmă, am hotârât să scădem prețul la pragul minim pe care îl putem susține, adică 137 euro. Dar consecința inevitabilă în acest caz este că ne rezervăm dreptul de a modifica prețul în orice moment, mai ales dacă factori externi precum fluctuațiile economice vor face ca această sumă să nu mai acopere cheltuilelile de producție.

Certificări și Garanții

Vital Protect Home - certificare ISO 9001Vital Protect Home are certificare ISO 9001, standardul cu cea mai largă răspândire și aplicare în ce privește îndeplinirea condițiilor de calitate a bunurilor. Indiferent de motiv, dacă îl returnezi în 30 de zile de la achiziționare, primești banii înapoi. Certificatul de garanție ce însoțește produsul este valabil 24 de luni.

Acum, cu reducere 46%. Comanda aici!Astro Shop

Cele mai noi articole