Vina- The Art of Receiving, Lee Harris

Autor: Cristina Ciobanu - vineri, 25 octombrie 2013, 3102 vizualizari
Vina- The Art of Receiving, Lee Harris

Cum te simti atunci cand este mentionat cuvantul vina? Poti simti cuvantul vina in corpul tau? Il poti localiza? Caci, daca poti, asta e minunat. Asta inseamna ca va trece foarte repede, iar daca nu exista, este, de asemenea, minunat. Dar daca poti simti un nod de vinovatie, oriunde in corpul tau, acesta poate fi ca o stanca uriasa in stomac, sau poate fi un mic nod in inima ta sau doar intr-o parte a inimii - vezi si simte acest lucru pentru ca ceea ce este e o iluzie.

Doar pune-ti mana deasupra acelei parti din corp unde este localizat acest nod in sine. Iar daca simti nodurile in afara corpului tau fizic, in corpul energetic, doar permite-ti sa iti plasezi atentia asupra lor. Si in timp ce faci asta simte lumina pe care o ai in inima. Simte ca este ca si cum ai un soare in interiorul tau. Permite-i acestui soare sa creasca si sa radieze pana cand arde si topeste acest nod.

Doar ingaduie ca aceasta vina sa se duca departe. Doar da voie sa fie arsa. Pentru ca tu meriti asta.

Nu exista nimic pe care sa nu-l meriti; nimic din ce ti-ai dori sa experimentezi in viata. Niciodata nu este despre a merita. Cand apare cuvantul meritos/ meritoriu, vina este, de obicei, dupa colt sau in spatele scenei - ideea ca anumiti oameni sunt suficient de vinovati astfel incat sa nu merite.

Vina poate eliminata pentru ca ea este doar o energie a disconfortului pastrat in jurul actiunilor trecute. Iar trecutul este trecut. Trecutul s-a dus.


~Zachary through Lee Harris , from The Art of Receiving

http://leeharris.myshopify.com/products/the-art-of-receiving

*Sursa imagine:  Dana Weekley - www.ninetomatoes.com

Astro Shop

Cele mai noi articole