Usurinta si Bucurie in Relatii- 22 iunie 2014, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - marti, 10 iunie 2014, 1095 vizualizari
Usurinta si Bucurie in Relatii- 22 iunie 2014, Bucuresti

Nicoleta Svârlefus te invita la:

Ușurință și Bucurie în RELAȚII

22 iunie 2014, Bucuresti

Acest  workshop se adreseaza atat celor aflati intr-o relatie, cat si celor care isi doresc una, intrucat, in ambele cazuri, cursul lucreaza asupra programelor vechi, blocajelor, cauzelor subtile ale tiparelor repetitive experimentate in relatii de-a lungul vremii. Te ajuta sa capeti o noua viziune, sa transformi perceptia, sa privesti neajunsurile ca pe oportunitati, sa te desprinzi de trecutul tau sau al parintilor in ce priveste relatiile, sa deblochezi si sa cresti iubirea existenta.

Cum sa ma apropii de partenerul meu?
Cum sa renunt la judecati?
Cum sa accept alegerile partenerului si sa-l accept pe el asa cum este? Care este diferenta intre acceptare si compromis?
Cum pot gestiona durerea aferenta certurilor din cuplu?
Ce rol are partenerul meu in cresterea si dezvoltarea mea?
Cum sa dau un sens mai profund unei relatii?
Ce rol au relatiile in viata mea?
Cum sa ma separ de partener, fara resentimente?
Cum sa vad darurile experientelor relationale?
Cum sa fiu in pace si sa transform ostilitatea in compasiune?
Cum sa ma deschid catre iubire, in orice situatie?

Acestea sunt cateva dintre intrebarile pe care si eu, si tu, ni le-am pus deseori. O relatie nu e o experienta comoda, nu e ceva ce, odata castigat, ramane neschimbat. O relatie e o entitate vie, care se transforma mereu, odata cu fiecare respiratie a noastra. Ea poate sa adoarma, alunecand in ostilitate, raceala, resentimente sau control, cand noi suntem absenti, sau poate sa creasca si sa se transforme continuu lasand iubirea sa o inalte, cand noi suntem prezenti la rolul ei fundamental si suntem dispusi sa traim fiecare experienta cu recunostinta, chiar si cand trecem prin momente de durere profunda.

Intr-o relatie constienta, iubirea este o cale de transformare, vindecare si crestere personala continua. O relatie constienta este o relatie creata permanent, un spirit treaz.

Relatia este invatatorul, ghidul, care te ajuta sa te vezi pe tine in cat mai multe forme si sa ajungi in straturi tot mai profunde ale fiintei tale. Daca te deschizi catre a primi darurile unei relatii, desi uneori acestea vin la pachet cu durere, daca esti gata sa explorezi programele vechi pe care le duci cu tine, vei invata sa te iubesti si sa-ti iubesti partenerul tot mai mult.

Ne traim relatiile si viata, prea putin din alegeri libere si sentimente, si prea mult lasandu-ne condusi/dominati de povesti trecute, puncte de vedere imprumutate de la altii, limitari, frica, inhibitii... Inclusiv iluziile pe care ni le cream in copilarie/adolescenta, prin mesajele venite din exterior (prieteni, reviste, tv, religie, carti etc), despre dragoste si casatorie, stau in calea fericirii in doi, mai tarziu. Exista definitii clare in mintea fiecaruia, despre iubire si relatii. Iar aceste definitii se constituie in armuri care nu permit iubirii sa fie primite si daruite. Care sunt aceste definitii, in cazul tau?

Convingerea/mitul "iubirea nu dureaza" este o scuza foarte buna pentru a ne inchide inimile si a renunta la munca noastra de evolutie si crestere prin relatii. 

Relatia inca este privita ca un fel de "taram al fagaduintei". Ne iluzionam adesea, in urma celor citite, auzite sau invatate, ca odata indragostiti, iar mai apoi casatoriti, vom fi fericiti pentru totdeauna. Realitatea insa nu arata deloc asa si, de cele mai multe ori, oamenii care fac aceste proiectii mentale ajungand sa fie mai nefericiti si mai singuri in relatii decat erau inainte. Si asa va fi mereu, pana nu intelegem ca asumarea unei relatii este o alegere constienta de transformare si crestere, un angajament in primul rand fata de propria fiinta, o calatorie a inimii. E necesar sa schimbam perceptia asupra relatiei, sa intelegem sensul ei profund si sa fim gata sa-i primim binecuvantarile. 

Relatia este un spatiu in care fiecare partener vine atat cu iubirea sa, cat si cu frica sa. Ei aleg in fiecare moment daca se deschid sau se apara tot mai mult. Aleg daca sa fie vulnerabili sau, dimpotriva, sa fie mereu in control si sa inchida pe rand toate usile spre inimile lor. Aleg sa fie constienti sau complet absenti in relatiile lor. 

Intr-o perioada cu cele mai profunde transformari interioare la care am asistat vreodata, e firesc ca si relatiile sa fie o sursa de provocari puternice. Vazand ce se intampla cu relatiile, am creat acest workshop pentru a veni in intampinarea oamenilor angajati sa se primeasca pe ei, sa-si primeasca partenerii cu inima deschisa, sa FIE ei insisi in relatiile lor. 

Daca simti ca e momentul sa-ti transformi relatia si sa o primesti cu mai multa iubire, acceptare si bucurie, te astept cu drag!

Program:

Duminica, 22 iunie 2014 - BUCURESTI, 10:00- 20:00h

Pe parcursul zilei vor fi pauze mici de cafea si o pauza de pranz, de cca 1h.

Unde?
Adresa le va fi comunicata participantilor.

Investitie:

175 lei- pentru inscrierea pana la 17 iunie inclusiv, prin completarea formularului de inscriere si plata integrala;

205 lei- pentru inscrierea dupa 17 iunie, in limita locurilor disponibile.


Inscriere:

Solicita formularul de inscriere:

Workshop@astrocafe.ro/0758 088 168Cristina Ciobanu, organizator si asistent workshop

Numarul de locuri fiind limitat, rezervarea unui loc se poate face numai prin achitarea integrala a taxei de participare si completarea formularului de inscriere. Locurile se vor ocupa in ordinea confirmarilor de plata.

Cuplurile beneficiaza de o reducere de 10%

Pentru alte informatii, iti raspundem cu drag pe email sau la telefon.

Te asteptam cu drag!


*Grafica banner: Gabriel Vasilescu

Astro Shop

Cele mai noi articole