RESPIRĂ CONȘTIENT! DAN BRULÉ se întoarce în România în perioada 6 - 10 Octombrie pentru o serie de conferințe și ateliere de lucru

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 27 septembrie 2019, 1414 vizualizari

RESPIRĂ CONȘTIENT

DAN BRULÉ se întoarce în România în perioada 6 - 10 Octombrie pentru o serie de conferințe și ateliere de lucru 

6 OCTOMBRIE CONFERINȚA "RESPIRĂ PUR ȘI SIMPLU"


ORA 10:00 - 12:00

 
Hotel Internațional București - Sala Belvedere

Înscrierea este necesară.

Donație: 50 Ron

 

Va invităm la o conferință specială cu autorul și semnare de carte "Respiră Pur și Simplu", DAN BRULÉ

Toți participanții vor fi incluși la o tombolă cu bilete de intrare la atelierele de lucru care vor avea loc cu Dan Brulé în perioada 6 -10 octombrie.

De asemenea, toți participanții vor primi un cod de reducere pentru înscrierea la evenimente

ÎNSCRIERILE PENTRU ATELIERE CU AVANS PÂNĂ LA DATA DE 30 SEPTEMBRIE BENEFICIAZĂ DE REDUCERE 15%  *Cod de Înscriere "AstroCafe"

michellepacheco8888@gmail.com / sms (+40) 0729.536.551

 

6 - 10 OCTOMBRIE ATELIERE DE LUCRU  EVENIMENT

 

Program complet și taxa de participare 6 - 10 OCTOMBRIE 2019:

6 Octombrie  10:00 - 12:00 - Conferință și semnare de carte 
Donație: 50 Ron / Înscrierea necesară
 
5 Zile Ateliere de Lucru 
6 - 8 Octombrie / zile complete și  9 -10 Octombrie / cursuri de seară

       6 Octombrie 13:00 - 19:30 / 135 € pe zi
  7 - 8 Octombrie 10:00 - 17:30 / 135 € pe zi
9 - 10 Octombrie 18:00 - 21:30 /   75 € pe zi  

!!! 477 € pachet integral cu avans până la data de 30 Septembrie sau
555 € pachet integral după data de 30 Septembrie

Aveți oportunitatea să participați integral sau parțial!

Pentru detalii, pachete, reduceri și înscrieri la acest eveniment, mă puteți contacta direct michelepacheco8888@gmail.com / (+40) 0729.536.551

ÎNSCRIERILE CU AVANS de 100 EURO PÂNĂ LA DATA DE 30 SEPTEMBRIE BENEFICIAZĂ DE REDUCERE 15% || Cod: ASTROCAFE  

Dan Brulé este cel mai mare Maestru și renumit inovator în controlul respirației, tehnici de respirație conștientă, precum și unul dintre liderii mișcării spirituale mondiale. Se numără printre inițiatorii terapiei prin respirație și este unul dintre primii specialiști în Rebirthing, certificați la nivel internațional. Dan Brulé este lider al Asociației Rebirthing și al Fundației Internaționale de Respirație. Master of Prana Yoga și Chi Kung/Qigong. 

Sunt puțini oameni în lume care au mai multă experiență în practica Respirației decât Dan Brulé. A lucrat cu peste 50.000 de oameni din peste 40 de țări, unde exercițiile și tehnicile sale de respirație se folosesc acum în viața de zi cu zi. Printre aceșția sunt atât oameni obișnuiți cât și campioni Olimpici, maeștri în arte marțiale, psihoterapeuți și experți medicali, profesori de Yoga, artiști, personal trainers, lifecoaches, persoane cu diferite dependențe, consilieri și nu în ultimul rând business executives coaches, persoane cu diferite dependențe, consilieri și nu în ultimul rând business executives. 

Dan Brulé este autorul cărții "Just Breathe", care a fost tradusă și în România, "Respiră pur și Simplu" la Editura for You.  De asemenea, Dan este autorul unor cărți și manuale deosebite: "O Formulă de Transformare",  "Principiile Terapiei prin Respirație", "Zen și Arta Respirației", "Stresul și Respirația", "O scurtă Introducere în tehnici medicale Chineze și Exerciții de Respirație", "Arta și Știința Respirației", "Respirație Spirituală", "Taci și Respiră".

„Dan Brulé este cel mai important maestru „Rebirther”, după Leonard Orr. În ultimii 25 de ani, el m-a inspirat mai mult decât oricine altcineva” – Liah Holtzman, Maestru recunoscut internațional, specializat în tehnici de respirație și autor al cărții “Iertarea este Avere”

În urma numeroaselor solicitări, Dan se reîntoarce în România pentru o nouă serie de workshopuri și sesiuni de terapie individuală, și nu în ultimul rând, pentru a lucra cu cei înscriși în programul de practicanți. Cei interesați să învețe sub îndrumarea lui Dan această practică, vor avea acum această oportunitate de a se specializa în Respirația Conștientă.

 

Program complet și taxa de participare 6 - 10 OCTOMBRIE 2019:

6 Octombrie  10:00 - 12:00 - Conferință și semnare de carte 
Donație: 50 Ron / Înscrierea necesară
 
5 Zile Ateliere de Lucru 
6 - 8 Octombrie / zile complete și  9 -10 Octombrie / cursuri de seară

       6 Octombrie 13:00 - 19:30 / 135 € pe zi
  7 - 8 Octombrie 10:00 - 17:30 / 135 € pe zi
9 - 10 Octombrie 18:00 - 21:30 /   75 € pe zi  

!!!477 € pachet integral cu avans până la data de 30 Septembrie sau
555 € pachet integral după data de 30 Septembrie

Aveți oportunitatea să participați integral sau parțial!

Pentru detalii, pachete, reduceri și înscrieri la acest eveniment, mă puteți contacta direct michelepacheco8888@gmail.com / (+40) 0729.536.551

ÎNSCRIERILE CU AVANS de 100 EURO PÂNĂ LA DATA DE 30 SEPTEMBRIE BENEFICIAZĂ DE REDUCERE 15%|| Cod: ASTROCAFE  

 

Video INTERVIEW cu Dan Brulé - Michelle Pacheco

RESPIRĂ ȘI DEVINO STĂPÂNUL VIEȚII TALE

Website: 

https://www.breathmastery.com

http://trezirea-inimii.blogspot.com/p/recomandări-dan-brule.html 

Dan Brulé ne-a onorat cu prezența sa în România încă din anul 2011, susținând numeroase evenimente deosebite, încărcate cu o energie specială pe care a adus-o în viața celor care l-au cunoscut.

În evenimentul din Octombrie 2019, Dan Brulé va susține o serie de sesiuni pe teme speciale, pentru a ne Deschide o Ușa spre Potențialul Maxim al vieții noastre.

Este demonstrat că Respirația și tehnicile ancestrale aduse acum și în lumea modernă, stau la baza a tot ce înseamnă energie, sănătate, bunăstare, creație, echilibrare, putere de concentrare și pentru eliminarea condițiilor fizice generate de stres și anxietate, atacuri de panică, etc. 

In Statele Unite a fost dovedit științific importanta Respirației și a Meditației, tocmai pentru echilibrarea corpurilor noastre - fizic, energetic, emoțional și mental, ceea ce este vital pentru o viață armonioasă.

Acest program cu Dan Brulé ajută să vă îmbunătățiți abilitatea de concentrare, să vă gestionați emoțiile ce stau la baza tuturor relațiilor de viață, în scopul atingerii unei conștiințe mai înalte.

Veți experimenta noi tehnici de respirație, în sesiuni speciale de grup, sau în sesiuni private, care aplicate în viața de zi cu zi, vă pot îmbunătăți calitatea vieții, ajutându-vă să creați o nouă viață, o nouă realitat.

Evenimentul cuprinde:
• sesiuni private individuale (cu programare anterioară)
• sesiuni de seară, de grup, de Respirație Conștientă Asistată
• program de lucru deschis pentru începători, avansați, cât și pentru cei interesați de programul de formare pentru a deveni practicanți ai Respirației Conștiente asistate.

Cursurile de zi din 6 - 8 OCTOMBRIE au fost create special pentru a lucra pe nevoia de a ne recăpăta puterea interioară, acțiunile corecte, benefice, managementul emoțiilor pentru un echilibru dorit.
  •   Vindecarea emoțiilor Copilului Interior
  •   Depășirea Limitărilor Personale
  •   Puterea Respirației în vindecare - minte, corp și spirit 
  •   Respirația și Creșterea Spirituală. 

Temele pentru Sesiunile de seară din 9 -10 OCTOMBRIE intre orele 18:00 - 21:30, sunt create special pentru Recăpătarea Puterii Personale în Afaceri și în Viața Personală.


Toți cei care doresc să se înscrie în programul de formare pentru a deveni practicanți, au nevoie să participe la programul integral. 
  

** ÎNSCRIERILE CU AVANS PÂNĂ LA DATA DE 30 SEPTEMBRIE BENEFICIAZĂ DE REDUCERE 15% **COD: ASTROCAFE

Michelle Pacheco

Terapeut si Spiritual Coach

 Fondator si Presedinte  Asociatia A.R.A.T.R

FB - https://www.facebook.com/michelle.pacheco.37 

(+40) 0729 536 551

 Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!

Astro Shop

Cele mai noi articole